Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her stad tam bitmeden açılır önemli olan taraftar desteğini arkana alabilmek için mümkün olduğunca maç oynanabilir yapıp açmak
    Türkiye'de acilir evet. baska yerde olmaz.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet bizde Türkiye içinde ayrı Türkiye olan Trabzon hakkında konuşuyoruz zaten

Yorum

• Daha önce defalarca söylendi.Hibrit çim yapılmaması oynamaya engel değil.Stadyum Antalya maçına açılır bence.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha önce defalarca söylendi.Hibrit çim yapılmaması oynamaya engel değil.Stadyum Antalya maçına açılır bence.
          Zaten engel demedim sadece keşke tam hibritli antalyaya yetişse dedim

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akyazı nın erken açılma çabasının temel nedeni önce siyasetin sonra onlara ayak uyduran yönetimin bilgi sahibi olmadan 5.Hafta Konyaspor, 7.Hafta Akhisar B.,9.Hafta Ç.Rizespor ve son olarak 11.Hafta Antalyaspor maçı ile açacağız şeklindeki yanıltıcı açıklamalarından kaynaklanıyor, taraftara rezil olduk düşüncesi hakim ve bencede rezil oldular.Ben sırf bu yüzden Akyazı nın 2.yarı açılması fikrini savundum ama yönetimin umutlandırdığı taraftarın açılışa özel planlamaları nedeni ile tam olarak bitmese de açılsın istiyorum.
            alakasi yok
            her mac x milyon tl kayibin var

taraftar bekler, bunu 8jk ispat etti
            alacaklilar beklemiyor
            hacizi asiyor malina

-----------------------------------------------
            protokol bordo

En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 16:29.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her stad tam bitmeden açılır önemli olan taraftar desteğini arkana alabilmek için mümkün olduğunca maç oynanabilir yapıp açmak
              Akyazı nın erken açılma çabasının temel nedeni önce siyasetin sonra onlara ayak uyduran yönetimin bilgi sahibi olmadan 5.Hafta Konyaspor, 7.Hafta Akhisar B.,9.Hafta Ç.Rizespor ve son olarak 11.Hafta Antalyaspor maçı ile açacağız şeklindeki yanıltıcı açıklamalarından kaynaklanıyor, açılsında bukadar yanılma payıda olmaz ki,yönetimde taraftara rezil olduk düşüncesi hakim ve bencede rezil oldular.Ben sırf bu yüzden Akyazı nın 2.yarı açılması fikrini savundum ama yönetimin umutlandırdığı taraftarın açılışa özel planlamaları nedeni ile tam olarak bitmese de açılsın istiyorum.
              En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 16:04.

Yorum

• Sarı dan her türlü iyi,
                heralde deneme,1 kat daha vururlarsa daha hoş gözükür,
                geriden foto olsa da renklerimizle uyumuna baksaydık daha net fikrimiz olurdu olumlu,olumsuz.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akyazı nın erken açılma çabasının temel nedeni önce siyasetin sonra onlara ayak uyduran yönetimin bilgi sahibi olmadan 5.Hafta Konyaspor, 7.Hafta Akhisar B.,9.Hafta Ç.Rizespor ve son olarak 11.Hafta Antalyaspor maçı ile açacağız şeklindeki yanıltıcı açıklamalarından kaynaklanıyor, açılsında bukadar yanılma payıda olmaz ki,yönetimde taraftara rezil olduk düşüncesi hakim ve bencede rezil oldular.Ben sırf bu yüzden Akyazı nın 2.yarı açılması fikrini savundum ama yönetimin umutlandırdığı taraftarın açılışa özel planlamaları nedeni ile tam olarak bitmese de açılsın istiyorum.
                  Haklısınız fakat emin olun bu stad inşaatı tokini değil yönetimin elinde olsaydı çoktan açılmıştı bu durum iki kurum arası yanlış iletişim bilhassa tokinin yanlış bilgilendirmelerinden oldu

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir ara forumda kapağı amerikaya atmanın yollarını anlat bize giden her kişi senede 20 kombine sözü versin
                    kardesim amerika uzaktan guzel gozuken, icine girdiginde seni yutan bir ulkedir.. ben Trabzonda yasamayi, her pazar ailemle peynirli yemeyi, koyume gidip mangalami yapmayi... su amerikada ki hic bir seye degismem..

Allahin izniyle 13 Aralikta Trabzondayim.
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ferhat'ın Şirin'e kavuşması için dağları delmesi ile eşdeğer sizin gibi bordo-mavi yürekli kardeşlerimin planlarının aksamaması için o stadyumun tamamlanmadan açılmasına rızam vardır bordo-mavi yürekli kardeşim.
                      eyvallah hocam, insallah omuz omuza akyazida mac izleriz.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Şu san mames efsane stad yaa...koltuk-merdiven rengi uyumundan,takım ismi yazımına kadar...giriş-çıkışlar bile harika düşünülmüş,merdivenlere gizlenmiş tribün bütünlüğünü bozmuyor...locaları demiyorum bile...

Yorum

• Turuncu fikrini ortaya atan kim? Çıksın ortaya.

Yahu eyvallah sarı da çok kötü ama. Bu nedir bu?
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Merdiven renginin turuncu olacağını söylemiştik zaten BMN olarak.

Açıkçası sarı da olsa turuncu da olsa kötü gözükecek.

Yukarıdaki resim de bunu gösteriyor (Uzaktan da bi görmek lazım)
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alakasi yok
                              her mac x milyon tl kayibin var
                              taraftar bekler, bunu 8jk ispat etti
                              alacaklilar beklemiyor
                              hacizi asiyor malina
                              -----------------------------------------------
                              protokol bordo

ben para kazanma ile alakalı birşey demiyorum,evet para ihtiyacı var, benim taraftarı yanıltan vaatlere sitemim, ben akyazı ya hiç gitmeden sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile bu stadyumun bitmeyeceğini kestirebiliyorum ve akyazı 2.yarı açılsın fikrini savunuyorum,siyaset sezon başında açılacak diyor, yönetim tasdik ediyor,şimdi haklı mı çıktı, hatta ortada taraftarın dolandırılması var kardeşim akyazı kombinesini taraftara sat avni aker de misafir et, nerede kaldı verilen sözler, ayrıca bizi bjk ile hiç karşılaştırma onlar bursaspor maçını vodafon arenada oynayacağız dedi ve oynadı.peki bizim yönetim ne dedi ne oldu.
                              En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 16:35.

Yorum

• @dağlıca61

abi bursa macindan önce 1 sene boyunca kac kere aciyorlardi....

yönetim burasi acilacak diye baski yapmasa 1 sene daha yetismezdi akyazi

neyse kafaniza göre takilin
                                ayni seyleri 100 kere yazsakda degismiyor, devlet böyle isliyor
                                dis hastanesi gibi kiytirik bir binayi bile 1 yil gec teslim etti toki

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merdiven boşlukları boyanıyormu?
                                hayir
                                o 1aydir duran deneme alani
                                ama yakinda baslanir

----------------------------------------------------------------------

koltuklar bitmeden acilis

biraz halimize sükür edelim

nou mestalla 10 yildir bu halde bekliyor
                                daha yeni bir cin holdingi insaati satin aldi
                                valenciaya 2020-21 sezonu teslim sözü verildi

‏@AkyaziArena Protokol tribününe bordo koltuklar takılıyor / Son 1 destek kulesi kaldı - 05/11/2016

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 3 Std.Vor 3 Stunden
                                Protokol tribününe bordo koltuklar takılıyor / Son 1 destek kulesi kaldı - 05/11/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 17:13.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X