Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesinlikle.. birkaç tane daha var etrafında Harika düşünmüşler . Müzeyide buraya taşıyıp etrafını böyle düzenleyip ışıklandırdın mı. Al sana Trabzonspor'un evi.
    Bence müthiş bir fikir. İmkanımız da var. Gündeme getirebilsek bir şekilde ne güzel olur

Yorum

• stadın etrafı açık hava müzesi gibi olmalı ve sosyal alanlarla zenginleştirilmeli. Benim gibi afyondan maç izlemeye gelecek taraftarlar için stat ve çevresi saatlerce vakit geçirilebilecek donanımda olmalı. Çok öenmli yaşayan bir yer olmalı soğuk itici bir yer olursa ruhuda olmaz.

Yorum

• İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın etrafı açık hava müzesi gibi olmalı ve sosyal alanlarla zenginleştirilmeli. Benim gibi afyondan maç izlemeye gelecek taraftarlar için stat ve çevresi saatlerce vakit geçirilebilecek donanımda olmalı. Çok öenmli yaşayan bir yer olmalı soğuk itici bir yer olursa ruhuda olmaz.
        Yan tarafın hastane olacağı düşünülürse bu biraz zor ancak Gülcemal projesi ile birleşirse bu bahsettiğiniz olabilir.
        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fikir olarak cok guzel ama turkiyede alt yapi buna uygun degil.
          Haminin duran topa vururken heykelini getirirler; gelen heykel izzet altinmese olur.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün yönetim kurulu üyelerimizden Uğur Sadıkoğlu @U.Sadıkoğlu Arsenal-Tottenham maçında Emirates'deydi. Onun gözlemleri,gidip yerinde görmüş biri olduğundan dolayı hepimize fikir verebilir.

Gerçi ne kadarı uygulanır orası muamma

İnce işler konusunda ben TOKİ teslimatı yapana kadar bir değişiklik yapılacağını düşünmüyorum.İnsiyatif alıp taraftarın isteklerini pek önemsemediklerini düşünürsek,ve her ekstra işin stadın teslim tarihini daha da erteleyeceğini düşünüp bu kanıya vardım.TOKİ tarafında bir an önce bitsin de teslim edelim mantığı var çünkü.
            Stadyum muazzam şekilde inşa edilmiş. Her blokta bayanlar için özel giriş bölümü bile var. Hiçbir şekilde yığılma olmuyor çok rahat şekilde içeri girip müsabakayı izleyebiliyorsunuz. Koltuklar VIP koltuk gibi yumuşak konforlu 2006 yılında yapılmış bir stadyuma göre son derece lüks.

Stad dışına gelince bahsettiğiniz heykellerin yanında tüm efsane oyuncuların isimleri stadyuma yürüyüş yolunda kaldırım taşı şeklinde yerlere döşenmiş. İlaveten + önem arzeden topçuların adına banklar, duvarlarda resimler (Tony Adams, Liam Brady vs.) mevcut. Harika bir stadyum Vodafone ile Saraçoğlu'nu üst üste koysan 1 Emirates etmez diyorum inanılmaz bir akustik var.

Heykel konusunu Arsenal kadar faaliyete geçiremesekte en azından bir takanın içerisine efsanelerin heykellerini monte edebilirler diye düşünüyorum en azından böyle birşey yapılırsa harika olacaktır.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Stadın yanına görünür bir şekilde fırtanın içinde görünümü verilen Trabzonspor adında bir tekne ve güvertesinde de tekneyi idare eden efsanelerimiz yapılsa dünyada tek ve efsane bir şey olur bence

Yorum

• taze drone cekimleri

gece vardiyasi

İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar bu stat cevresinde neden agaclandırma yapılmaz kabak gibi ortada antreman sahaları
                agaclandirma olacak biraz daha ama sizin düsündügünüz kadar olmayacaktir

sonucta bu bir doga parki degil, futbol tesisi
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 03:58.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadýn yanýna görünür bir þekilde fýrtanýn içinde görünümü verilen Trabzonspor adýnda bir tekne ve güvertesinde de tekneyi idare eden efsanelerimiz yapýlsa dünyada tek ve efsane bir þey olur bence
                  güzel fikirler hemen göz onunda canlaniyor insanı heyecanlandırıyor ama uygulamaların kaliteli olması lazım. bunlar uzun dönemde yapılacak şeyler güzel fikirlerin toplanması açısından. bu efsane konusunun da muhabbeti çekilmez oldu. bir sürü gereksiz tartışma yaşanır. formaya hizmet eden kupa kaldıran iz bırakan oyuncular olarak tanimlamak daha iyi.

Yorum

• bende orda emirates cup maçlarına gitmiştim, çok güzel staddı, chelsea stadı da aynı, koltuklar puf koltuk gibi yumuşacık. emirates stadına 150-200 metre uzakda taraftarların takıldığı pub var, orasıda çok eğlenceli bir yerdi, tek sorun çıkışda metroya ulaşmak, kalabalık nedeniyle bayağı bi zorlukla yürüyerek ulaşılıyor metro'ya...........
                    County of Essex

Yorum

• Arkadaslar bu stat cevresinde neden agaclandırma yapılmaz kabak gibi ortada antreman sahaları
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        güzel fikirler hemen göz onunda canlaniyor insanı heyecanlandırıyor ama uygulamaların kaliteli olması lazım. bunlar uzun dönemde yapılacak şeyler güzel fikirlerin toplanması açısından. bu efsane konusunun da muhabbeti çekilmez oldu. bir sürü gereksiz tartışma yaşanır. formaya hizmet eden kupa kaldıran iz bırakan oyuncular olarak tanimlamak daha iyi.
                        Tabi haklısınız lemiyede sorsan kendini efsane sanır ama kimseye sormıyacaksın işte yakın zamandan çok insan olmaması gerek hami şota ve birkaç kişi dışında

Yorum

• [/QUOTE]
                          [/QUOTE]

Çatı Projesini Paint ile mi çizmiş projeci? Gerilecek, bu berbat görüntü ortadan kalkacak herhalde...

Yorum

• Stad açılışının akabinde bir 5-6 ay illaki çevre çalışması yapılır. Yapılır ise gerçekten muazzam bir görüntüye sahip oluruz...

Tribünlere verilecek isimlere gelince;

ŞAMİL EKİNCİ
                            CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
                            AHMET SUAT ÖZYAZICI
                            ÖZKAN SÜMER
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Antalya maçına iki hafta kaldı, bir iki gün içerisinde açılışın bu maç yapılıp yapılmayacağı açıklanmamalı. Bir hafta kala bir Antalya maçında stadyumu açıyoruz demenin manası yok.

Yorum

• [/QUOTE]

Çatı Projesini Paint ile mi çizmiş projeci? Gerilecek, bu berbat görüntü ortadan kalkacak herhalde...[/QUOTE]

Paint ile çizdiği kanısına nereden vardın?
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X