Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Loca boyaninca güzel olmuş ben beğendim...

İnşallah apartman yaparken ki amaçlanan maddi gelir de sağlanır..

Yorum

• Trabzonspor yazisinin ikinci O'sunu da düzeltmisler.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Revolution gibi satır satır yazıyosun aman diyim sonun öyle olmasın
        Olmaz öyle o. Forumda başta bu kadar gıcık alıp da sonradan çok sevdiğim biri olmadı daha önce. Klas adamdır.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Kadir61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor yazisinin ikinci O'sunu da düzeltmisler.
          Kaldı 'N'de ki sorun.

@muratoztuurk renktaş sen de gül e mi
          [MENTION=20306]ibrahim[/MENTION] can a katılıyorum,aynen.
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 17:45.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• stada konulacak en güzel isim anlaşma doğruysa eğer Türkcell Avni Aker stadyumu olur

Yorum

• Bu stad Antalya maçına yetişmez. Adana maçıyla da eksiklerle beraber açılır

Yorum

• Toki başkanı membran serimi bitti derken umarım membran çıtalarının arasını unutmamıştır.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• tahminim o ki girislerdeki logolari kulüp devri aldiktan sonra kaldiracak, yani öyle umuyorum. mutlaka kaldirmali. basli basina sacmalik ve estetikten uzak. stadda cirkin buldugum 4-5 sorundan biri.

Yorum

• Emirates stadının etrafı örnek alınmalı. Stad dış cephesi eski futbolcuların resimleri stad çevresinde futbolcu heykelleri. Efsane olur. Aydınlatmalar vs profesyonel olursa burası 7-24 gezip dolaşılacak yaşayan bir alan olur olmalıdır

Yorum

• Sponsorsuz acilcak sanirim? Nasil hala bulamadilar anlamis degilim.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emirates stadının etrafı örnek alınmalı. Stad dış cephesi eski futbolcuların resimleri stad çevresinde futbolcu heykelleri. Efsane olur. Aydınlatmalar vs profesyonel olursa burası 7-24 gezip dolaşılacak yaşayan bir alan olur olmalıdır
                        cok dogru zamanla yapılır müze yesil alan.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirates stadının etrafı örnek alınmalı. Stad dış cephesi eski futbolcuların resimleri stad çevresinde futbolcu heykelleri. Efsane olur. Aydınlatmalar vs profesyonel olursa burası 7-24 gezip dolaşılacak yaşayan bir alan olur olmalıdır
                          ve tabiki efsane "an"larıyla

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle.. birkaç tane daha var etrafında Harika düşünmüşler . Müzeyide buraya taşıyıp etrafını böyle düzenleyip ışıklandırdın mı. Al sana Trabzonspor'un evi.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olmaz öyle o. Forumda başta bu kadar gıcık alıp da sonradan çok sevdiğim biri olmadı daha önce. Klas adamdır.

Eyvallah İbrahim kardeşim. Sen de has ''Adamsın''

Yorum

• Bugün yönetim kurulu üyelerimizden Uğur Sadıkoğlu [MENTION=994]U.Sadıkoğlu[/MENTION] Arsenal-Tottenham maçında Emirates'deydi. Onun gözlemleri,gidip yerinde görmüş biri olduğundan dolayı hepimize fikir verebilir.

Gerçi ne kadarı uygulanır orası muamma

İnce işler konusunda ben TOKİ teslimatı yapana kadar bir değişiklik yapılacağını düşünmüyorum.İnsiyatif alıp taraftarın isteklerini pek önemsemediklerini düşünürsek,ve her ekstra işin stadın teslim tarihini daha da erteleyeceğini düşünüp bu kanıya vardım.TOKİ tarafında bir an önce bitsin de teslim edelim mantığı var çünkü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X