Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çatının ince işi oldukça fazla, Antalya maçına 15 gün kaldı, o maçla açılacaksa stadyum birkaç gün içerisinde açıklama yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çatının ince işi oldukça fazla, Antalya maçına 15 gün kaldı, o maçla açılacaksa stadyum birkaç gün içerisinde açıklama yapılmalı.
      zaten %90 adana olacak (bence)
      cati okadar sorun degi yagmur yagmadikca, cimler daha önemli
      milli arada aciklanir sanirim hersey

TOKİ Başkanı Ergün Turan: "Akyazı Stadı'nda membran serimi ve çelik çatı imalatını tamamladık.Çim serimi bitince Akyazı Stadı futbol oynamaya hazır olacak.Toplam 46 bin metrekare membran serimini tamamladık. Akyazı Stadı'nda toplam 160 tane, 11 bin metrekare şeffaf, kendini temizleme özelliğine sahip membran kullandık. Akyazı Stadı'nda 3200 metrekare çimin saha zeminine serimini tamamladık. Çim serme işlemini 8 Kasım Salı günü bitireceğiz. Çim serme işleminin ardından 10 gün içerisinde hibrit çim çakılacak ve stat futbol oynamaya hazır hale gelecek. Akyazı Stadı'nda 41 bin 461 koltuk var: 2 bin 954 VIP, 196 protokol, 282 basın ve 80 engelli koltuğu bulunuyor.

biraz önce yayinlanan videoda isci planin antalya maci oldugunu diyor
      https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts

kapatilan aralarin en iyi görüldügü resim

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle dediğiniz kadar bariz değil.
      Başka bir yerde o ilk iki sıraya koltuk koymayacaklarını, engelliler için ayıracaklarını okudum.
      O nedenle bu soruyu soruyorum.
      Ki kuleler söküleli epey bir zaman olan tribünlere bile montaj yapmadılar.
      Bu durum ister istemez insanı düşündürüyor.
      2bin engelli yerimi olacak sormaliydin

kuleler sökülmüs olsada temelleri olan platformlar daha yeni kaldiriliyor, ve bu calismalarda verilen hasarlar kaldiriyor
      diger koltuk isleride henüz bitmis degil
      ilk 2 sira standart olacak, bu hafta baslanir

engelli tribünü misafirin alti

En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 16:34.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Antalya maçını Akyazı'da dolu tribünlere oynamak, dün akşam Trabzonspor ruhuyla savaşan futbolculara artı motivasyon olur. Artık bir galibiyet serisi başlatmamız gerekiyor bunun için de oluşacak motivasyon önemli.

Yorum

• Alt katta ilk iki sıraya hala koltuk koymadılar.

Korkum o ki, buraya koltuk koymayacaklar mı?

Zaten loca bahanesi ile 3 sıra kaybımız var. İlk iki sıra da giderse hoş olmaz.

Ayrıca stadyum devralındıktan sonra güney alt köşelerin localarda olduğu gibi sürgülü cam kapılarla kapatılması gerek.

O köşeleri öyle açık bırakmaları hiç hoş durmuyor. Buralara neden loca planlamadılar anlamadım.

Son olarak TOKİ Başkanı'nın şu sözleri aklıma takıldı.

''Akyazı Spor Kompleksi'nde Kamp Eğitim Merkezi ve İl Gençlik Spor Merkezinin de bulunduğuna...''

Şimdi bunlar çıkıp o kamp binasını ve diğer binayı Trabzonspor'a vermiyoruz derler mi?

Açıkçası bu zamana kadar GSM'den de bu konuda pek iyi açıklamalar duymadım.

Bu alanı komple almamız lazım.

Bir kısmına GSM yerleşirse burada zamanla sıkıntılar çıkar. Hoş olmaz.

Burası komple Trabzonspor'un üslendiği bir yer olmalı...

Bu açıklamalar beni tedirgin ediyor.
          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 14:33.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alt katta ilk iki sıraya hala koltuk koymadılar.

Ayrıca stadyum devralındıktan sonra güney alt köşelerin localarda olduğu gibi sürgülü cam kapılarla kapatılması gerek.

O köşeleri öyle açık bırakmaları hiç hoş durmuyor. Buralara neden loca planlamadılar anlamadım.
            orada destek ayakları vardı. koltuk koyacaklar tabi ki, niye böyle bariz şeylerde evham yapıyorsunuz anlamıyorum.

tamamlanmadan açılmasın olayını hiç anlamıyorum mesela. maç oynanmasında ,taraftarın stadı kullanmasında bir sorun yoksa maç oynanır, bu da teknik bir konu, günlük gördüğümüz fotoğraflardan bunun kararını biz veremeyiz. maç bir gün oynanacak sonra iki hafta boş, üç dört maçın hasılatını almamak enayilik ki bu komplekste çalışma iyileştirme bitmez. ağaçlar büyümeden maç yapmayalım kötü görüntü var demesinden korkuyorum artık.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 15:18.

Yorum

• Vay be, kuleler söküldü ve çatı hâlâ çökmedi. Oysa burda çok bilmişler bayağı emindiler cökeceğine.

Nerdesiniz arkadaşlar niye çökmedi daha bu çatı? Daha çökecek mi yoksa?

Yorum

• Ufak şeyler kaldı...Çimler 5-6 güne serilir..Eş zamanlı olarak membran araları da kapatılmalı.Bide led reklam panoları kaldı.
                Onun dışında küçük ve ince işler kaldı..İyi bir çalışma ile 10 güne hazır olur stad.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sahayla tribünlerin uzaklığı belli oldu..

Yorum

• Şu üzerine basılmayacak olan kocaman logoları merdivenlerin ağzına koyarak giril çıkışta trafik yaratmak gerçekten hangi dahinin düşüncesi merak ettim..

Yorum

• TOKİ Başkanı salı günü çim serme işleminin biteceğini, hibrit işlemlerine geçileceğini ve onun da 10 gün süreceğini açıklamış.

Yorum

• stat yetişir yetişmesine de taraftarın ulaşımı sıkıntılı. inşallah insanların bir daha gelmek için gözü korkmaz yaşanacak keşmekeşte. zaten sıkıntılı bir bölge bir de kavşakları, tünelleri açılmamış şekilde 30bini aşkın insanı orası nasıl kaldıracak merak ediyorum.
                        ---

@emrex61
                        o yerler taç çizgisi, aut çizgileri değil ki. 3-4 metre daha içeriden çizilir çizgiler.
                        En son danger00 tarafından düzenlendi; 06.11.2016, 15:24.
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu üzerine basılmayacak olan kocaman logoları merdivenlerin ağzına koyarak giril çıkışta trafik yaratmak gerçekten hangi dahinin düşüncesi merak ettim..
                          Çok geçmeden revize edilir o kısım zaten aceleye getirilmiş belli güzel bir uygulama değil. Armayı 3 boyutlu ve daha güzel konumlandırarak sunabilirler.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            orada destek ayakları vardı. koltuk koyacaklar tabi ki, niye böyle bariz şeylerde evham yapıyorsunuz anlamıyorum
                            Öyle dediğiniz kadar bariz değil.
                            Başka bir yerde o ilk iki sıraya koltuk koymayacaklarını, engelliler için ayıracaklarını okudum.
                            O nedenle bu soruyu soruyorum.
                            Ki kuleler söküleli epey bir zaman olan tribünlere bile montaj yapmadılar.
                            Bu durum ister istemez insanı düşündürüyor.

Yorum

• hibrit cim cok iyi olacak artık patater tarlası zeminden kurtuluyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alt katta ilk iki sıraya hala koltuk koymadılar.

Son olarak TOKİ Başkanı'nın şu sözleri aklıma takıldı.

''Akyazı Spor Kompleksi'nde Kamp Eğitim Merkezi ve İl Gençlik Spor Merkezinin de bulunduğuna...''

Şimdi bunlar çıkıp o kamp binasını ve diğer binayı Trabzonspor'a vermiyoruz derler mi?

Açıkçası bu zamana kadar GSM'den de bu konuda pek iyi açıklamalar duymadım.

Bu alanı komple almamız lazım.

Bir kısmına GSM yerleşirse burada zamanla sıkıntılar çıkar. Hoş olmaz.

Burası komple Trabzonspor'un üslendiği bir yer olmalı...

Bu açıklamalar beni tedirgin ediyor.
                                Abi Revolution gibi satır satır yazıyosun aman diyim sonun öyle olmasın
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Çalışıyor...
                                X