İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç tane stad yaptın da böyle zor ve detaylı bir stadın 3 yılda yapılmasını beğenmiyorsun,kompleks olarak bakarsan rekor bir sürede yapıldı belki de?
Başka yerde seni sahilin yanına sokmazlar,adamlar harika bir iş çıkardı ve hala bir şeylerden memnuniyetsizlik yaratmak için saçma sapan bahaneler üretiyorsunuz,bir kere olsun,iş yapan,emek veren insanlara adeta kan düşmanı gibi yaklaşıp,teşekkür etmiyorsunuz bari en azından haksızlık etmeme konusunda hassas olun,dünyada bu tür bir yapı ne kadar sürüyor?
Bazılarıda iş yapmaz iş yapanada onca laf eder beğenmez laf sokar vs. Eleştiri elbette olacaktır mesela bende apartman gibi locayı istemedim ama eleştirmekle herşeye inceden laf atıp herşeyde kusur aramak başka.Bunların zihniyeti olsaydı şu an akyazıyı bırak yapmayı yeni stadı 100. yılımıza yetiştirmiydik diye konuşulurdu belkide.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç tane stad yaptın da böyle zor ve detaylı bir stadın 3 yılda yapılmasını beğenmiyorsun,kompleks olarak bakarsan rekor bir sürede yapıldı belki de?
Başka yerde seni sahilin yanına sokmazlar,adamlar harika bir iş çıkardı ve hala bir şeylerden memnuniyetsizlik yaratmak için saçma sapan bahaneler üretiyorsunuz,bir kere olsun,iş yapan,emek veren insanlara adeta kan düşmanı gibi yaklaşıp,teşekkür etmiyorsunuz bari en azından haksızlık etmeme konusunda hassas olun,dünyada bu tür bir yapı ne kadar sürüyor?
Ve son yaklaşık 8-10 aydır da bugün bitti yarın bitiyor diyerek bi saçmalamaca var.burdaki birçok kişi de işlerin bir şekilde yavaşlatıldığını söylüyor...
Ee ülke de bizim ülkemiz olan Türkiye olunca.. Herşeyin başında da bizim kupamızı gasp etmelerine müsade ve koruyuculuk eden bir siyasî rejim ve kafalar olunca.
Çok şey yazılır da neyse... Biz figüranlar çenemizi yormayalım.. Versinler bi kap yemek yolumuzu bulalım.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS-şikebahçe maçıyla açılış yapılsınTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
bu çatı çökecek gibi bir his var içimde..inşallah teslim etmeden bunu bir test ederler..ALLAH korusun içinde taraftar varken böyle birşey yaşansa bırak dünyayı ahirette bile hesabı verilmez bunun..bu firmanın Erzurumda yaptığı pist yıkılmıştı...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çatı çökecek gibi bir his var içimde..inşallah teslim etmeden bunu bir test ederler..ALLAH korusun içinde taraftar varken böyle birşey yaşansa bırak dünyayı ahirette bile hesabı verilmez bunun..bu firmanın Erzurumda yaptığı pist yıkılmıştı...
bu celik cati, temelde sorun yoksa hersey gider o cati durur
temelide 3900 fore kazik üzerine döktüler
dünyada en cok celik kullanilan stadyum olabilir bu, yetkililer biz arastirmali aslinda
plan olarak bayaga saglam, alman normlarina göre cizilmis bir yapi...
bu aksam kum dökmüsler, drenajin bayaga bittigini gösteriyor, her seyinlen antalya macina yetistirilmeye calisildigi belli ediyor kendini
Foto: Samet Karadeniz
en sagda prekastlarin genisligi görülüyor
oturdunmu önünden birisinin gececegi kadar yer varmis gibi
https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts
deplasman tribünü ayrimi
Trabzon Akyazı Projesi Güncel Fotoğraf Galerisi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 10:16."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Selçuk günaydın;
son paylaştığın iletide bir tane mi resim var? benim bilgisayarda mı sorun var?
Eline sağlıkEfsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
16 nisan 2010 dogru hatirliyorsam
dolgunun tabelasi
ilk fore kaziklar
temelin ilk karesi
ilk tribün krisleri
ilk tribün
ilk prekastlar
ilk takilan cati kolonlarin resimi
ilk membran
ilk tribün koltuklari (loja koltuklarini es gectim)
sirada ilk cim rülosu, coming soonEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 11:43."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Vay bee,
@selcuk un paylaştığı resimlere bakıyorum da insan duygulanıyor,
ilk günden itibaren tüm aşamalarını en iyi bilenlerdeniz,
nerelerden nerelere geldik,
resmen bi çocuğu büyütür gibi büyüttük bu stadı,
bu güzel tesise takım da başarılarıyla ekstra güzellikler katar inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum