Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emre Baykan Hoca stadı ziyaret etmiş ve hala çelik çatıya dair işlemlerin (vida montajı) devam ettiğini yazmış. Destek kuleleri söküldüğü zaman, çatı 40 cm daha aşağı çökecek ve son hâlini alacakmış.
    o çatı çöker bence, iptal olur akyazı.
    County of Essex

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaç tane stad yaptın da böyle zor ve detaylı bir stadın 3 yılda yapılmasını beğenmiyorsun,kompleks olarak bakarsan rekor bir sürede yapıldı belki de?
      Başka yerde seni sahilin yanına sokmazlar,adamlar harika bir iş çıkardı ve hala bir şeylerden memnuniyetsizlik yaratmak için saçma sapan bahaneler üretiyorsunuz,bir kere olsun,iş yapan,emek veren insanlara adeta kan düşmanı gibi yaklaşıp,teşekkür etmiyorsunuz bari en azından haksızlık etmeme konusunda hassas olun,dünyada bu tür bir yapı ne kadar sürüyor?
      Boşver kardeş anlatamazsın bunu. Devlet aldığı araziden çok daha fazlasını harcadı orda Trabzonspor için ama yok bilmem şuydu buydu hep bir karalama. Yani şu içerdeki apartman görünümlü loca olmasa tastamam olacaktı ama napalım artık orayıda olabilecek en iyi şekilde gizelecez belki ilerde tribün bile yapılabilir. Bjk stadı burda çok övülüyordu onlarda bizimle benzer zamanlamalarda açabildiler stadı ödenek nedeniyle. Bjk stadı çok övüldü burda zamanında ama o çatı bence tamamen leş. Yani bir bursa kadar olmasada havalanmış uçacak gibi duruyor.Ts olarak biz projeye epey değişliklik kabul ettirdik stadımıza kavuşmak üzereyiz.

Bazılarıda iş yapmaz iş yapanada onca laf eder beğenmez laf sokar vs. Eleştiri elbette olacaktır mesela bende apartman gibi locayı istemedim ama eleştirmekle herşeye inceden laf atıp herşeyde kusur aramak başka.Bunların zihniyeti olsaydı şu an akyazıyı bırak yapmayı yeni stadı 100. yılımıza yetiştirmiydik diye konuşulurdu belkide.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaç tane stad yaptın da böyle zor ve detaylı bir stadın 3 yılda yapılmasını beğenmiyorsun,kompleks olarak bakarsan rekor bir sürede yapıldı belki de?
        Başka yerde seni sahilin yanına sokmazlar,adamlar harika bir iş çıkardı ve hala bir şeylerden memnuniyetsizlik yaratmak için saçma sapan bahaneler üretiyorsunuz,bir kere olsun,iş yapan,emek veren insanlara adeta kan düşmanı gibi yaklaşıp,teşekkür etmiyorsunuz bari en azından haksızlık etmeme konusunda hassas olun,dünyada bu tür bir yapı ne kadar sürüyor?
        Tam rakam ve tarihleri bilmemekle birlikte, yaklaşık 8-10 yıldır bizim o stad yapıldı yapılıyor yapılacak.. Ülkede ne saçma yerlere ne saçma statlar yapıldı..
        Ve son yaklaşık 8-10 aydır da bugün bitti yarın bitiyor diyerek bi saçmalamaca var.burdaki birçok kişi de işlerin bir şekilde yavaşlatıldığını söylüyor...

Ee ülke de bizim ülkemiz olan Türkiye olunca.. Herşeyin başında da bizim kupamızı gasp etmelerine müsade ve koruyuculuk eden bir siyasî rejim ve kafalar olunca.
        Çok şey yazılır da neyse... Biz figüranlar çenemizi yormayalım.. Versinler bi kap yemek yolumuzu bulalım.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Ikinci yariya acilsinmis. Sen mi oducen benim amerikadan ucak biletini bu kadae rahat konusuyorsunuz. Fener macina yetisiyorum, statda o maca kadar yetissin bi zahmet. Ikinci yariymis oldu canim
          u will need justice at the end..

Yorum

• TS-şikebahçe maçıyla açılış yapılsın
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TS-şikebahçe maçıyla açılış yapılsın
              sonra da stad acilir acilmaz yansin
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• bu çatı çökecek gibi bir his var içimde..inşallah teslim etmeden bunu bir test ederler..ALLAH korusun içinde taraftar varken böyle birşey yaşansa bırak dünyayı ahirette bile hesabı verilmez bunun..bu firmanın Erzurumda yaptığı pist yıkılmıştı...
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu çatı çökecek gibi bir his var içimde..inşallah teslim etmeden bunu bir test ederler..ALLAH korusun içinde taraftar varken böyle birşey yaşansa bırak dünyayı ahirette bile hesabı verilmez bunun..bu firmanın Erzurumda yaptığı pist yıkılmıştı...
                  pist betondan yapilmisti

bu celik cati, temelde sorun yoksa hersey gider o cati durur
                  temelide 3900 fore kazik üzerine döktüler
                  dünyada en cok celik kullanilan stadyum olabilir bu, yetkililer biz arastirmali aslinda
                  plan olarak bayaga saglam, alman normlarina göre cizilmis bir yapi...

bu aksam kum dökmüsler, drenajin bayaga bittigini gösteriyor, her seyinlen antalya macina yetistirilmeye calisildigi belli ediyor kendini

Foto: Samet Karadeniz

en sagda prekastlarin genisligi görülüyor
                  oturdunmu önünden birisinin gececegi kadar yer varmis gibi
                  https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts

deplasman tribünü ayrimi

Trabzon Akyazı Projesi Güncel Fotoğraf Galerisi
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 10:16.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Selçuk günaydın;

son paylaştığın iletide bir tane mi resim var? benim bilgisayarda mı sorun var?

Eline sağlık
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• [MENTION=8378]Berk Eren[/MENTION] 10 adet fotoğraf görünüyor bende.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Güneş inanılmaz yakışıyor. Renkler efsane böyle. Işıklandırma da güzel olur inşallah.

Yorum

• Aklı evveller hala eleştiriyor. Sizin zihniyettekilere bir şey anlatılmaz, çünkü anlamaya kapasiteniz yetmez. Teşekkür etmek yerine hala eleştiren bu malum güruhu kaale almak yersiz.

Yorum

• 16 nisan 2010 dogru hatirliyorsam

dolgunun tabelasi

ilk fore kaziklar

temelin ilk karesi

ilk tribün krisleri

ilk tribün

ilk prekastlar

ilk takilan cati kolonlarin resimi

ilk membran

ilk tribün koltuklari (loja koltuklarini es gectim)

sirada ilk cim rülosu, coming soon
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 11:43.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Güzel olacak inşallah.Siyasi yorumlara girmeyeceğim.
                              Sadece güzelliği içime çekmek istiyorum.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Vay bee,
                                @selcuk un paylaştığı resimlere bakıyorum da insan duygulanıyor,
                                ilk günden itibaren tüm aşamalarını en iyi bilenlerdeniz,
                                nerelerden nerelere geldik,
                                resmen bi çocuğu büyütür gibi büyüttük bu stadı,
                                bu güzel tesise takım da başarılarıyla ekstra güzellikler katar inşallah.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X