Antalya maçında mı açılıyor kesin ona göre uçak bileti alıcam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçında mı açılıyor kesin ona göre uçak bileti alıcam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
çim serme işine bakıyorum da sis firmasına yaptırıyoruz sanırım ama bir amatörlük var anlamadım gitti avnia kerde ordusporla oynadıktan sonra değiştiğimiz çimden sonraki çalışmalar aklıma geliyor bu cimi sererken kullanılan bir makine var hiza almak için kullanılan cimi serildiği alanda ip gibi dümdüz olmasında kullanılıyor o kullanılmıyor ayrıca ne baştan başladık sermeye ne de sondan her yanı ayrı bir muamma serilen çim ruloları bile bir tuhaf görünüyor hem renk olarak hem ebat olarak hemde kalınlık olarak ilk serilen çimler sanki yanmış gibi umarım sadece görselde kalır bu amatörlük de sonu hüsran olmaz yine...TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurda mikserin üzerindeki yapının amacı nedir??
Stadın güzelliği ortaya çıkmaya başladı iyice.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 19:17.
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçim serme işine bakıyorum da sis firmasına yaptırıyoruz sanırım ama bir amatörlük var anlamadım gitti avnia kerde ordusporla oynadıktan sonra değiştiğimiz çimden sonraki çalışmalar aklıma geliyor bu cimi sererken kullanılan bir makine var hiza almak için kullanılan cimi serildiği alanda ip gibi dümdüz olmasında kullanılıyor o kullanılmıyor ayrıca ne baştan başladık sermeye ne de sondan her yanı ayrı bir muamma serilen çim ruloları bile bir tuhaf görünüyor hem renk olarak hem ebat olarak hemde kalınlık olarak ilk serilen çimler sanki yanmış gibi umarım sadece görselde kalır bu amatörlük de sonu hüsran olmaz yine...
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSis değil proconyapi yapıyor çim işini. Konya'nın çimlerinide onlar yapmıştı. Bu konuyu uzunca konuştuk bu başlıkta.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda konusulanları takip ediyorum renktaş başkan işi sis e verdiklerini söylemişti burda konusulana görede işi sis in alıp taşeron olarak procon a verdiğiydi...
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcu cikis tunelinde guzel bir animasyon hazirlanip, tam futbolcu ve hakemler cikarken, ozellikle o ... .... hakemlerinin gozune gozune sokacagimiz bir iki cift lafimizin olmasi lazim..
"biz serefimizle oynayacagiz, sende serefinle yonet" olabilir !!
Bence yapılması yerinde bir uygulama olur.
Benim önerim şu idi:
1. Sahaya giriş yapılan koridora sağlı sollu büyük LED TV'ler yerleştirilecek.
2. Maç içerisinde hakemin verdiği kararları içeren kısa ''VİNE'' videoları hemen hazırlanacak.
3. Devre arasında hakemler ve futbolcular soyunma odasına giderken o videolar o ekranlardan oynatılacak.
4. O bölgeden geçen hakem veya futbolcu pozisyonu görünce kesinlikle ekrana bakacaktır.
5. Yanlış kararlarını hakemin gözüne sokarsak doğal olarak vicdani bir baskı hissedecektir.
6. Böylece hakemin takımımıza karşı olumsuz tutumu farklılaşabilir.
Bu yöntem sadece doğal bir baskı oluşturma amaçlıdır. Yoksa hatalar yine muhakkak olur.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 20:30.
Yorum
-
Kazımın Trabzonsporu çok ama çok iyi bir kelime.Kulübe böyle misyon ve kimlik yüklememiz lazımdı zaten vardıda kaybediyorduk bu misyonu şükürkü yönetim iyi işler çıkarıyor.
Yorum
Yorum