İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de acilir evet. baska yerde olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce defalarca söylendi.Hibrit çim yapılmaması oynamaya engel değil.Stadyum Antalya maçına açılır bence.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de acilir evet. baska yerde olmaz.
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı nın erken açılma çabasının temel nedeni önce siyasetin sonra onlara ayak uyduran yönetimin bilgi sahibi olmadan 5.Hafta Konyaspor, 7.Hafta Akhisar B.,9.Hafta Ç.Rizespor ve son olarak 11.Hafta Antalyaspor maçı ile açacağız şeklindeki yanıltıcı açıklamalarından kaynaklanıyor, taraftara rezil olduk düşüncesi hakim ve bencede rezil oldular.Ben sırf bu yüzden Akyazı nın 2.yarı açılması fikrini savundum ama yönetimin umutlandırdığı taraftarın açılışa özel planlamaları nedeni ile tam olarak bitmese de açılsın istiyorum.
her mac x milyon tl kayibin var
taraftar bekler, bunu 8jk ispat etti
alacaklilar beklemiyor
hacizi asiyor malina
-----------------------------------------------
protokol bordo
En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 16:29."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer stad tam bitmeden açılır önemli olan taraftar desteğini arkana alabilmek için mümkün olduğunca maç oynanabilir yapıp açmakEn son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 16:04.
Yorum
-
Sarı dan her türlü iyi,
heralde deneme,1 kat daha vururlarsa daha hoş gözükür,
geriden foto olsa da renklerimizle uyumuna baksaydık daha net fikrimiz olurdu olumlu,olumsuz.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı nın erken açılma çabasının temel nedeni önce siyasetin sonra onlara ayak uyduran yönetimin bilgi sahibi olmadan 5.Hafta Konyaspor, 7.Hafta Akhisar B.,9.Hafta Ç.Rizespor ve son olarak 11.Hafta Antalyaspor maçı ile açacağız şeklindeki yanıltıcı açıklamalarından kaynaklanıyor, açılsında bukadar yanılma payıda olmaz ki,yönetimde taraftara rezil olduk düşüncesi hakim ve bencede rezil oldular.Ben sırf bu yüzden Akyazı nın 2.yarı açılması fikrini savundum ama yönetimin umutlandırdığı taraftarın açılışa özel planlamaları nedeni ile tam olarak bitmese de açılsın istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ara forumda kapağı amerikaya atmanın yollarını anlat bize giden her kişi senede 20 kombine sözü versin
Allahin izniyle 13 Aralikta Trabzondayim.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat'ın Şirin'e kavuşması için dağları delmesi ile eşdeğer sizin gibi bordo-mavi yürekli kardeşlerimin planlarının aksamaması için o stadyumun tamamlanmadan açılmasına rızam vardır bordo-mavi yürekli kardeşim.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealakasi yok
her mac x milyon tl kayibin var
taraftar bekler, bunu 8jk ispat etti
alacaklilar beklemiyor
hacizi asiyor malina
-----------------------------------------------
protokol bordo
En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 16:35.
Yorum
-
@dağlıca61
abi bursa macindan önce 1 sene boyunca kac kere aciyorlardi....
yönetim burasi acilacak diye baski yapmasa 1 sene daha yetismezdi akyazi
neyse kafaniza göre takilin
ayni seyleri 100 kere yazsakda degismiyor, devlet böyle isliyor
dis hastanesi gibi kiytirik bir binayi bile 1 yil gec teslim etti toki
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerdiven boşlukları boyanıyormu?
o 1aydir duran deneme alani
ama yakinda baslanir
----------------------------------------------------------------------
koltuklar bitmeden acilis
biraz halimize sükür edelim
nou mestalla 10 yildir bu halde bekliyor
daha yeni bir cin holdingi insaati satin aldi
valenciaya 2020-21 sezonu teslim sözü verildi
â€@AkyaziArena Protokol tribününe bordo koltuklar takılıyor / Son 1 destek kulesi kaldı - 05/11/2016
Akyazı Arena â€@AkyaziArena 3 Std.Vor 3 Stunden
Protokol tribününe bordo koltuklar takılıyor / Son 1 destek kulesi kaldı - 05/11/2016
En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.11.2016, 17:13."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum