Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazı arena gibi isimlere pek anlam veremiyorum. Neden stada "Fırtına" gibi bir isim verilmiyor ki ? Hem söz edilen gök gürültüsü ve yağmur konseptiyle de harika olur. Atıyorum "Trabzon Fırtına Bulutu'ndan iyi akşamlar sayın seyirciler..." gibi.
    Arena, park falan pek özgün isimler değil. Her şehirde arena oldu artık.
    '.
    En son karahanbakar tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 13:42.

Yorum

• Bu meteoroloji takıntısının sebebi ne

yer yer parçalı bulutlu spor kompleksi gök gürültülü sağnak yağışlı arena

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu meteoroloji takıntısının sebebi ne

yer yer parçalı bulutlu spor kompleksi gök gürültülü sağnak yağışlı arena
        Olmadı. Arena olmayacaktı orda. Arena olunca hiç özgün görünmüyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kyodou renktaş. Geçen forumda paylaştığım aşağıda belirttiğim statın çizim görseli var.merdiven rengi, hibrid çim ,çatı ısıtma v.s konuları görselde belirtilmişti.onu yeniden yollarmısın.bu hususlar taraftarın daha evvelden fikir birliği yaptığı konulardı
          En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 19:20.

Yorum

• Genel anlamda statta olmasını istediğimiz ve hemfikir olduğumuz hususlar görselde belirtilmiştir.

Ayrıca Statın çatı altı.g antep gibi hafif malzeme ile örtülebilir mi? akustik için;
            İdealimizdeki statın iç mimarisini anlatması bakımından son olarakta şu fotoyu başkana yollarsan sevinirim.gerçi ben tweetrrdan yolladım ama birebir senin yollaman etkili olur.
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 15:47.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;

Hocam sende de herkesin numarası var valla helal olsun
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam sende de herkesin numarası var valla helal olsun
                İsteyen CB' nin bile numarasını bulur da konumuz o değil. Bu habere herkes sevinir sanıyodum.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

İsteyen CB' nin bile numarasını bulur da konumuz o değil. Bu habere herkes sevinir sanıyodum.
                  rep mi istiyon?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rep mi istiyon?
                    Adım ronin değil. Rep falan tınlamam.

Yorum

• O değilde o kadar uzun yazmışsın bir dk sonra cevap vermiş sana.Bir de bu bir dk içinde kiminle konuşmuş o ışık işini.sorgularım aga

Yorum

Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;

Iste buna cok heyecanlandim, insaallah gerceklesir. Kyodou kardesimize tesekkurler. Kardesim simsek effektini de soyledin mi?
                        En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 15:56.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iste buna cok heyecanlandim, insaallah gerceklesir. Kyodou kardesimize tesekkurler.
                          Fikir [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] kardeşimizindi. Teşekkür de rep de ona. Ben sadece fikirbirliği olduğunu düşündüğüm için aracılık ettim.
                          Bende çok heycanlandım açıkcası. Düşününce müthiş ve özgün bişey olacak.
                          En son kyodou tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 15:59.

Yorum

Fikir [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] kardeşimizindi. Teşekkür de rep de ona. Ben sadece fikirbirliği olduğunu düşündüğüm için aracılık ettim.
                            Biliyorum tesekkur zaten aracilik etmen icindi fikir uretmek onemli ama gereken yere ulastiramdiktan sonra ise yaramiyor maalesef.

Yorum

Birkaç gün önce @ucurum arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;

Birkaç atışma yaşamıştık Transfer başlığında. Gerçekten Trabzonspor'u seviyorsun. Teşekkürler iletin için. Başkanda çok nazik arkadaş. Helal olsun vallahi. Numaramı nerden aldın dememiş Hakan Çalhan gibi
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birkaç atışma yaşamıştık Transfer başlığında. Gerçekten Trabzonspor'u seviyorsun. Teşekkürler iletin için. Başkanda çok nazik arkadaş. Helal olsun vallahi. Numaramı nerden aldın dememiş Hakan Çalhan gibi
                                Iyi güldüm son cümleye.

Valla bi atışma hatırlamıyorum. Ben adam seçmem, kin de tutmam. Fikir ayrılığım oldumu eleştiririm, kafama uydumu savunurum. Kim olursa olsun. Forumda sevmediğim kimse yok. 1-2 troll vardı onlarıda engelledim zaten. Ortak amaç Trabzonspor sonuçta.

Yorum

Çalışıyor...
                                X