Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Membrandan dolayi bjk vodafone arena gibi membran sesi emecekse eyvah eyvah... zaten adam akilli bagirmiyoruz, bir de sesi alacak, oooofff sinir oldum ben bu ise yaaa... membranin altina yalandan yere saç mi çelik mi cam mi ne koyarlarsa koysunlar 10 kisi bagirinca inlesin yaa... su agzina yandigimin fbsi 100 kisi ile oynadiklarinda bile sanki 10bin kisi bagiriyormus gibi etki yapiyor, biz yesyeni stad yapiyoruz yok efendim membran sesi alacak,,, hay ben böyle isin de membranin da sesin de akustigin deeeeeee
    tribün konusunda fener kadar kötüsü yok..20 bin kişiyle oynarken bile hem stad boş duruyor hem sesleri çıkmıyor..
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tribün konusunda fener kadar kötüsü yok..20 bin kişiyle oynarken bile hem stad boş duruyor hem sesleri çıkmıyor..
      Abi öyle sey oluor mu ya en azindan televizyondan öyle degil yani.... sinir oluyorum kimildayan 1 taraftar yok ama sanki herkes bagiriyor, tabi bunda ligtvnin katakullisi de vardir kesin...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• niye hiç kimse yazıya dikkat etmiyor? b ve s asimetrik yazılmış.

Yorum

• Şükrü saracoğlu stadyumunun çatısı membrandır hemde bir hayli eski membranlar.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şükrü saracoğlu stadyumunun çatısı membrandır hemde bir hayli eski membranlar.
            O zamanya eski membranlar ses konusunda daha iyi, yani sesi almiyor, ya da ligtvnin ses alicilarinin sayisiyla alâkali bir sey, çünkü gerçekten vodafone arena çok gürültülü gelmedi bana herkes bagirinca bile

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zamanya eski membranlar ses konusunda daha iyi, yani sesi almiyor, ya da ligtvnin ses alicilarinin sayisiyla alâkali bir sey, çünkü gerçekten vodafone arena çok gürültülü gelmedi bana herkes bagirinca bile
              Bence gürültüden bağırıp çağırmaktan daha önemli olan o stadı doldurmak,sen tıkabasa stadı doldur bakalım gürültüye gerek kalıyor mu ?

Yorum

• yazı yerine armanın yarısı yapılsaydı daha iyi olurdu
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence gürültüden bağırıp çağırmaktan daha önemli olan o stadı doldurmak,sen tıkabasa stadı doldur bakalım gürültüye gerek kalıyor mu ?
                  Bu da bir bakis açisi... tabi ki doldurmak önemli... ama takima az çok gaz vermek de önemli, rakibe baski uygulamak da...
                  Bakalim Hayirlisi

Yorum

• klübümüz son 3 aylık mali tablosunu kapta yayınladı.

Yorum

• yemin ediyorum hevez birakmadiniz insanda
                      wowturkey benzedi sayfa
                      1 ronin gitti 10 tane türedi, stadyum bitti halen kötülemeler, kücümsemeler

kardesim daha iyisini yapacaklar ciksin yapsin, dünyada cakilmis bir civizi olmayan, kulübe tek katkisi bmn üyesi olmak olan insanlarin dedikleri inanilmaz
                      herseyi kötülemeye bisey bulun bakalim, ne kazanacaginiz
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yemin ediyorum hevez birakmadiniz insanda
                        wowturkey benzedi sayfa
                        1 ronin gitti 10 tane türedi, stadyum bitti halen kötülemeler, kücümsemeler

kardesim daha iyisini yapacaklar ciksin yapsin, dünyada cakilmis bir civizi olmayan, kulübe tek katkisi bmn üyesi olmak olan insanlarin dedikleri inanilmaz
                        herseyi kötülemeye bisey bulun bakalim, ne kazanacaginiz
                        [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Hatır işleri ihoyla birlikte tarihe gömüldü.parayı veren alır isim hakkını

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            klübümüz son 3 aylık mali tablosunu kapta yayınladı.
                            https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/559046
                            Hani borc 800 milyondu ??burada alacaklar yazmiyor ama onlarda icinden duserse daha az kalmasi gerekir
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• son 3 aylık dönemin bilançosu çok iyi geldi...klübün net karı -118 milyon tl den (zarar yani) -2 milyon tl ye değişmiş...epey bi ilerleme kaydedilmiş...tabi bu senelik değil ama bence güzel yolda ilerliyoruz,mali durum umut verici...

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                klübümüz son 3 aylık mali tablosunu kapta yayınladı.
                                https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/559046
                                Ekonomiden hiç anlamam birisi şu tablonun mealini yazabilir mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X