İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası ne ki Murat?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYuvarlak ile işaretlediğim yerde anlamsız bir merdiven var. Görüntüyü oldukça bozuyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYuvarlak ile işaretlediğim yerde anlamsız bir merdiven var. Görüntüyü oldukça bozuyor.
yani göründüğü gibiyse ne yapıp edip koltuk rengine boyanmalı orası,
merdiven bile olsa turuncu değil açık mavi boyanmalı,varsın uefa kriterlerine uymamaktan uefa finali vermesinler bizeŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani neye ayırmışlar orayı. Bir şey için özel ayrılmış gibi duruyor...
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamdır. Halletim. Büfenin çatılarına Trabzonspor logosu ve Şanlı bayrağımız eklendi.
[ATTACH]11084[/ATTACH]
Büyük Görsel İçin Tıklayınızen azından yerdeki logolardan güzel olmuş hatta üçüncü büfenin üstüne sponsor firmanın logosu da olabliir. Mesalla Türkcell in .
başkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bulak söyledi programda yalan söylemez.500 degil 600 den assagı degil bizim borcumuz az olsada istanbul takımlardan onların 4 de 1 i kadar gelirimiz var düsün galatasaray ile besiktasın stad gelirleri 60 milyon dolar.cok planlı programlı olmalıyız baskan zaten dogru yolda.
31.5.2016 Tarihli yönetim kurulu faaliyet raporundan kopyaladım. Başka şirket dernek borcu varmı bilmiyorum.
TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş.
6.2. ÖZET BİLANÇO ÖZET BİLANÇO 31.05.2016 Dönen Varlıklar 32.584.261 Duran Varlıklar 189.625.000 Kısa Vadeli Borçlar 294.321.679 Uzun Vadeli Borçlar 97.556.716 Öz varlıklar (169.669.134) Toplam Varlıklar 222.209.261 Net Kar-Zarar (113.465.407)
Yorum
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat öncelikle bizi kırmayıp zaman ayırdığın için teşekkürler renkdaş bence güzel değil ŞAHANE olmuş
en azından yerdeki logolardan güzel olmuş hatta üçüncü büfenin üstüne sponsor firmanın logosu da olabliir. Mesalla Türkcell in .
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31.5.2016 Tarihli yönetim kurulu faaliyet raporundan kopyaladım. Başka şirket dernek borcu varmı bilmiyorum.
TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş.
6.2. ÖZET BİLANÇO ÖZET BİLANÇO 31.05.2016 Dönen Varlıklar 32.584.261 Duran Varlıklar 189.625.000 Kısa Vadeli Borçlar 294.321.679 Uzun Vadeli Borçlar 97.556.716 Öz varlıklar (169.669.134) Toplam Varlıklar 222.209.261 Net Kar-Zarar (113.465.407)
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemakyajlı blanco cok bulurum bende sana .
Makyajlı blanco mu ? Başkan bağımsız denetçilere borçları denetletti diye haber vardı yanılmıyorsam ve tüm icra dosyalarını halletti. Üstte birkaç ay öncesinde 400 borç vardı şu an max 500 lerdedir yapılan hacizler kaldırımları edilen diğer zararlar vs... ile beraber. Sen burda sallamaya devam et biz hep sana ayarı verir yollarız...
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemakyajlı blanco cok bulurum bende sana .
tamam her şey elestirilmelidir ama resmi bilanço yerine bir rivayet rakam kesinlikle doğrudur diye kabul edilmez. üstelik sen giray hocanın söylemi dışında elinde rakam veya veri olmadan herkesin buna inanması gerektiğini söylüyorsun. bence haklılığını kanıtlamak için sahte bilanço ile dolandırıcılık yapan yönetim kurulu üyeleri için suç duyurusunda bulunmalısın.En son gerenimo tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 18:36.
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuhahah üstte tüm takımların 2015-2016 gelirleride var ve stad gelirleri bırak 60 milyon doları 30 milyon dolar ancak var. hadi sponsorları tribün isimlerinide kat max 40 milyon dolar (oda eklenmez ama senin güzel hatrın için ekledim) Eee hani 60 dı ? Çok sallıyorsun çok.
Makyajlı blanco mu ? Başkan bağımsız denetçilere borçları denetletti diye haber vardı yanılmıyorsam ve tüm icra dosyalarını halletti. Üstte birkaç ay öncesinde 400 borç vardı şu an max 500 lerdedir yapılan hacizler kaldırımları edilen diğer zararlar vs... ile beraber. Sen burda sallamaya devam et biz hep sana ayarı verir yollarız...
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bir tarafta işi teknik direktör olan bir ismin söylediği tahmini bir rakam diğer tarafta halka açık bir klübün resmi kurumlara sunduğu bilanço. bu durumda bile sen giray bulak yalan söylemez ben ona güvenirim diyorsun. bu durumda trabzonspor yönetimi halkı kandırıyor borsa spekülasyonu yapıyor. suç işliyor.
tamam her şey elestirilmelidir ama resmi bilanço yerine bir rivayet rakam kesinlikle doğrudur diye kabul edilmez. üstelik sen giray hocanın söylemi dışında elinde rakam veya veri olmadan herkesin buna inanması gerektiğini söylüyorsun. bence haklılığını kanıtlamak için sahte bilanço ile dolandırıcılık yapan yönetim kurulu üyeleri için suç duyurusunda bulunmalısın.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bulak tamam sev sevme bizzat bilirim hic iftira atmaz ve yalan söylemez neyse artık tartısmayacagım.
bir kere de birimiz yanlış biliyormusum, bilmiyordum deyip geri adım atabilse.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de burada konu giray bulakın güvenilirligi değil ki. konu yönetici bile olmayan olsa dahi ekonomik bir geçmişi olyan birinin delilsiz ortaya attığı rakama karşılık klübün lendisini hem yasal kurumlara hem de camiaya karşı bağlayan bilanço rakamlarının olması. giray bulak mutlaka doğru söyler yönetim yalan söylüyor deyip herkesin de buna inanmasını bekliyorsun. bu mantıklı ve sağlıklı değil. bunda ısrar da gereksiz.
bir kere de birimiz yanlış biliyormusum, bilmiyordum deyip geri adım atabilse.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum