başakşehir denen besleme takımın 2 senedir avrupa da ülke futboluna ne kattığını izledik sıfır puan aynı şekilde
dün sıradan bir belçika takımı olan gentin konyasporu nasıl tomsurttuğunu da gördük...
muhtemelen 6 maçı sıfır puanla kapatırlar ülke futboluna katkı sıfır ama bizim maça gelince liğdeki maçlara gelince aslan kesilirler tribişonlar
bu seneki sıralamaya bak her iki takımda üst sıralarda bu gidişatla ülke futbolu biter...
Trabzonspor bu ülkenin bir futbol markasıdır değeridir
federasyonun son 5 yıldaki takımların avrupa kupaları performansına bakıp öyle göndermesi lazım avrupa kupalarına
ve Trabzonsporu her sene federasyonun avrupa kupalarına göndermesi gerekir...
Bizim de pek bir farkımız yok
Son 6 sene de Videoton,Rabotnicki,Toulouse faciası yaşadığımızı unutmayalım.
başakşehir denen besleme takımın 2 senedir avrupa da ülke futboluna ne kattığını izledik sıfır puan aynı şekilde
dün sıradan bir belçika takımı olan gentin konyasporu nasıl tomsurttuğunu da gördük...
muhtemelen 6 maçı sıfır puanla kapatırlar ülke futboluna katkı sıfır ama bizim maça gelince liğdeki maçlara gelince aslan kesilirler tribişonlar
bu seneki sıralamaya bak her iki takımda üst sıralarda bu gidişatla ülke futbolu biter...
Trabzonspor bu ülkenin bir futbol markasıdır değeridir
federasyonun son 5 yıldaki takımların avrupa kupaları performansına bakıp öyle göndermesi lazım avrupa kupalarına
ve Trabzonsporu her sene federasyonun avrupa kupalarına göndermesi gerekir...
Geçmişte TS ligi ilk 4 içinde bitirdiği zamanlarda (şampiyon olmadığı dönemlerde katıldığı Avrupa kupalarında) bile Avrupa kupalarında müthiş işler çıkarırdı.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
60 küsür membran kalmış taraftar yorum atıyor "Ne kadar yavaş seriyorlar!!" diye sanki masa örtüsü seriliyor arkadaş ya
Yavaş olsun güzel olsun sorun değil.
bilen arkadaşlar lütfen merakımı gidersin .. konya ve bursa stadlarının kale arkası mesafesi kaç metre ve bizimkisinden uzak mı .. pilot kameradan bakınca çok uzak gözüküyor .. beşiktaş ın harika ama .. çok yakın
Daha düne kadar tt arenanın akustiği eleştirilirdi, neymiş çatısı çelik olduğu için s boğuk gelirmiş v.s şimdi tam tersi söyleniyor!
Ayrıca dikkkatimi çekti; dün kulüp yayınlanan loca listesi ile ilgili bildiri yayınladı.malum bildirinin içeriği dikkate alınırsa bir yalanlama söz konusu değil . Forumda bu konuda yalanlama şeklinde anlaşıldı .
Rüyalari gerçeklestirmenin en iyi yolu uyanmaktir.....
Daha düne kadar tt arenanın akustiği eleştirilirdi, neymiş çatısı çelik olduğu için s boğuk gelirmiş v.s şimdi tam tersi söyleniyor!
Ayrıca dikkkatimi çekti; dün kulüp yayınlanan loca listesi ile ilgili bildiri yayınladı.malum bildirinin içeriği dikkate alınırsa bir yalanlama söz konusu değil . Forumda bu konuda yalanlama şeklinde anlaşıldı .
"Bazı isimler tesadüfen tutmuştur..."
"Yazılan isimlerin çoğuyla görüşme dahi yapılmamıştır."
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Membrandan dolayi bjk vodafone arena gibi membran sesi emecekse eyvah eyvah... zaten adam akilli bagirmiyoruz, bir de sesi alacak, oooofff sinir oldum ben bu ise yaaa... membranin altina yalandan yere saç mi çelik mi cam mi ne koyarlarsa koysunlar 10 kisi bagirinca inlesin yaa... su agzina yandigimin fbsi 100 kisi ile oynadiklarinda bile sanki 10bin kisi bagiriyormus gibi etki yapiyor, biz yesyeni stad yapiyoruz yok efendim membran sesi alacak,,, hay ben böyle isin de membranin da sesin de akustigin deeeeeee
bilen arkadaşlar lütfen merakımı gidersin .. konya ve bursa stadlarının kale arkası mesafesi kaç metre ve bizimkisinden uzak mı .. pilot kameradan bakınca çok uzak gözüküyor .. beşiktaş ın harika ama .. çok yakın
Ben kayserinin maraton tribününde maç izledim. Mesafe 7 metreymiş. İnanilmaz yakin duruyor. Bizimki kaç m idi bilmiyorum ama çok.fark etmiyor. Emin olun yakın oluyor.
Yorum