Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başakşehir denen besleme takımın 2 senedir avrupa da ülke futboluna ne kattığını izledik sıfır puan aynı şekilde
    dün sıradan bir belçika takımı olan gentin konyasporu nasıl tomsurttuğunu da gördük...
    muhtemelen 6 maçı sıfır puanla kapatırlar ülke futboluna katkı sıfır ama bizim maça gelince liğdeki maçlara gelince aslan kesilirler tribişonlar
    bu seneki sıralamaya bak her iki takımda üst sıralarda bu gidişatla ülke futbolu biter...
    Trabzonspor bu ülkenin bir futbol markasıdır değeridir
    federasyonun son 5 yıldaki takımların avrupa kupaları performansına bakıp öyle göndermesi lazım avrupa kupalarına
    ve Trabzonsporu her sene federasyonun avrupa kupalarına göndermesi gerekir...
    Bizim de pek bir farkımız yok
    Son 6 sene de Videoton,Rabotnicki,Toulouse faciası yaşadığımızı unutmayalım.
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başakşehir denen besleme takımın 2 senedir avrupa da ülke futboluna ne kattığını izledik sıfır puan aynı şekilde
      dün sıradan bir belçika takımı olan gentin konyasporu nasıl tomsurttuğunu da gördük...
      muhtemelen 6 maçı sıfır puanla kapatırlar ülke futboluna katkı sıfır ama bizim maça gelince liğdeki maçlara gelince aslan kesilirler tribişonlar
      bu seneki sıralamaya bak her iki takımda üst sıralarda bu gidişatla ülke futbolu biter...
      Trabzonspor bu ülkenin bir futbol markasıdır değeridir
      federasyonun son 5 yıldaki takımların avrupa kupaları performansına bakıp öyle göndermesi lazım avrupa kupalarına
      ve Trabzonsporu her sene federasyonun avrupa kupalarına göndermesi gerekir...
      Geçmişte TS ligi ilk 4 içinde bitirdiği zamanlarda (şampiyon olmadığı dönemlerde katıldığı Avrupa kupalarında) bile Avrupa kupalarında müthiş işler çıkarırdı.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim de pek bir farkımız yok
        Son 6 sene de Videoton,Rabotnicki,Toulouse faciası yaşadığımızı unutmayalım.
        Anorthosis Famagusta kabusunu da unutmayalım!
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          keşke branda bordo olsa çok güzel olurdu
          Hangi branda
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Trabzonspor Avrupa'da çeşitli kupalarda toplam 125 maç oynadı.....

48 galibiyet....

31 beraberlik

46 mağlubiyet aldı....

Ülke puanına en çok katkı yapan 2.takımdır bildiğim kadarı ile....... (1.si Galatasaray)

Yani Avrupa'yı genel değerlendirmek lazımdır diye düşünüyorum....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kendi kendini temizleyebilen malzeme de "branda" ya indirgendiğine göre, stat maç yapmaya hazır demektir

Çadır brandası hocam. Sirk çadırı
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendi kendini temizleyebilen malzeme de "branda" ya indirgendiğine göre, stat maç yapmaya hazır demektir

Artan brandaları ihtiyaç sahiplerine versinler. Yazın fındıkları kapatırlar!

Yorum

• 60 küsür membran kalmış taraftar yorum atıyor "Ne kadar yavaş seriyorlar!!" diye sanki masa örtüsü seriliyor arkadaş ya
                  Yavaş olsun güzel olsun sorun değil.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Şimdi yalan olmasın istediğimiz kadar malzemeyi övelim parlatalım stadı görünce halk pazarları gelmiyor mu gözünüzün önüne gayet doğal.
                    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.09.2016, 14:06.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• bilen arkadaşlar lütfen merakımı gidersin .. konya ve bursa stadlarının kale arkası mesafesi kaç metre ve bizimkisinden uzak mı .. pilot kameradan bakınca çok uzak gözüküyor .. beşiktaş ın harika ama .. çok yakın

Yorum

• Daha düne kadar tt arenanın akustiği eleştirilirdi, neymiş çatısı çelik olduğu için s boğuk gelirmiş v.s şimdi tam tersi söyleniyor!
                        Ayrıca dikkkatimi çekti; dün kulüp yayınlanan loca listesi ile ilgili bildiri yayınladı.malum bildirinin içeriği dikkate alınırsa bir yalanlama söz konusu değil . Forumda bu konuda yalanlama şeklinde anlaşıldı .
                        Rüyalari gerçeklestirmenin en iyi yolu uyanmaktir.....

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendi kendini temizleyebilen malzeme de "branda" ya indirgendiğine göre, stat maç yapmaya hazır demektir

Ben o kadar kötü bakmadım olaya. Belki loca koltuklarının üstündeki malzemeden bahsediyordur diye sordum
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak omegaserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha düne kadar tt arenanın akustiği eleştirilirdi, neymiş çatısı çelik olduğu için s boğuk gelirmiş v.s şimdi tam tersi söyleniyor!
                            Ayrıca dikkkatimi çekti; dün kulüp yayınlanan loca listesi ile ilgili bildiri yayınladı.malum bildirinin içeriği dikkate alınırsa bir yalanlama söz konusu değil . Forumda bu konuda yalanlama şeklinde anlaşıldı .
                            "Bazı isimler tesadüfen tutmuştur..."

"Yazılan isimlerin çoğuyla görüşme dahi yapılmamıştır."
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Membrandan dolayi bjk vodafone arena gibi membran sesi emecekse eyvah eyvah... zaten adam akilli bagirmiyoruz, bir de sesi alacak, oooofff sinir oldum ben bu ise yaaa... membranin altina yalandan yere saç mi çelik mi cam mi ne koyarlarsa koysunlar 10 kisi bagirinca inlesin yaa... su agzina yandigimin fbsi 100 kisi ile oynadiklarinda bile sanki 10bin kisi bagiriyormus gibi etki yapiyor, biz yesyeni stad yapiyoruz yok efendim membran sesi alacak,,, hay ben böyle isin de membranin da sesin de akustigin deeeeeee
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bilen arkadaşlar lütfen merakımı gidersin .. konya ve bursa stadlarının kale arkası mesafesi kaç metre ve bizimkisinden uzak mı .. pilot kameradan bakınca çok uzak gözüküyor .. beşiktaş ın harika ama .. çok yakın
                                Ben kayserinin maraton tribününde maç izledim. Mesafe 7 metreymiş. İnanilmaz yakin duruyor. Bizimki kaç m idi bilmiyorum ama çok.fark etmiyor. Emin olun yakın oluyor.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X