İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkonomiden hiç anlamam birisi şu tablonun mealini yazabilir mi?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
2 gun once dinlemistim. Bjkin kievle oynadigi maci yorumluyorlardi. bjk taraftarının eskisi gibi olmadigini söylüyordu yorumcu. Sebebini ise artik herkes telefonu ile stadi cekmekten bagirmayi unutur oldu dedi, diger sebebini ki bizde de bu sorun fazlaca var takimi ateslemek yerine lay lay lom marslar yada agir turku tarzinda soylenen marslarin etkilemedigini soyledi, diger bir sebebinin ise kesinlikle cati ile tribun arasinin kapanmasini soyledi cok mesafe varmis bu acidan biz biraz daha sansliyiz tabi..
Hatta carsinin mac icin yaptigi cekirdek,telefon ve alkol un yasak olduğunu gosteren resimler yayinlamisti bizdede buna benzer çalışmalar yapılmalı.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Sonunda kenarlardaki membranlar bitti ust taraftakilerde 20 gune biter herhalde haftaya direkleri kaldirdilarmi isler hızlanır
TSevda__20161001_102921.jpgYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gun once dinlemistim. Bjkin kievle oynadigi maci yorumluyorlardi. bjk taraftarının eskisi gibi olmadigini söylüyordu yorumcu. Sebebini ise artik herkes telefonu ile stadi cekmekten bagirmayi unutur oldu dedi, diger sebebini ki bizde de bu sorun fazlaca var takimi ateslemek yerine lay lay lom marslar yada agir turku tarzinda soylenen marslarin etkilemedigini soyledi, diger bir sebebinin ise kesinlikle cati ile tribun arasinin kapanmasini soyledi cok mesafe varmis bu acidan biz biraz daha sansliyiz tabi..
Hatta carsinin mac icin yaptigi cekirdek,telefon ve alkol un yasak olduğunu gosteren resimler yayinlamisti bizdede buna benzer çalışmalar yapılmalı.
Tribun cati arasi ise gercekten fazla acik. Telefonla stadi cekme konusu ise cok komik...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletsiz seyirci alınması olayı benim de canımı sıktı, umarım bir daha olmaz, sorumlular ceza alır.
2. yarı stadyumda bir doluluk artışı gözlemledim. Zaten bu yüzden ceza aldık.
Doğru mudur acaba?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildievet o konuda bir yalan mı var? muharrem usta şikeci fenerbahçe'nin sponsoru mu değil mi? tepki görsem ne görmesem ne? gerçek değişecek mi?fark anlamamak iftiracı şerefsiz olmaktan iyidir bence.Naber?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum