Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toki'nin birde bu ihaleyi alan firmanın en uyuşuk elemanları bizde çalışıyor galiba,kıçlarını kaldırsalar iki direk daha dikip işi bitirecekler ama nerdeee..
    İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    7 Şampiyonluğumuzun 6'sının resmedilişi var 8'in içinde.
    7 Tane olduğu sol alt köşede vurgulanmış zaten.
    8'e yürüyeceğiz evelallah.
    İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence 400ü verin bu iş çözülsün mesaji var
    pascalli
    PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dün Trabzon'a özel bir iş için gitmiştim. Gitmişken birde stadyumun oraya kadar geçeyim dedim. Gördüğüm kişi sayısı 1 di ''büyük rakam'' bence !!
    2. Bir husus Tribün altlarına vurulan kırmızı boya. Bir boyada ancak bu kadar kalitesiz bir işçilik yapılabilir. Resimlerde gözükmüyor ama yakından bakınca kalitesizliği anlayabiliyorsun.
    Hamdi ve İlkhan
    Hamdi senin fikrine bir maaş İlkhanın fikrine iki maaş ikramiye verilir.
    400 espirisi güzeldi

Yorum

• ABİ bizim takımın rengi kırmızı mı ? ne alaka yahu kırmızı ? antrenman kitleri de kırmızı ? madem öyle kırmızı mavi yapalım kurtulalım ne bu
      lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ABİ bizim takımın rengi kırmızı mı ? ne alaka yahu kırmızı ? antrenman kitleri de kırmızı ? madem öyle kırmızı mavi yapalım kurtulalım ne bu
        arkadaslar bu biraz sikiyor artik
        eski bozuk kaset calara benzedi bu is
        calma dügmesine basarsinda durmadan basa sarar ya bozuk oldugundan, aynen öyle
        yukarda resimde en son boyanmis tarafi görüyorsun
        kac kat boya atildigi belli degil
        bir kac sayfa geri giderseniz ilk baslanan tarafinda önce penbe sonra kirmizi oldu diye dalga gecildigini görürsün

sonunda neyse ilk baslanan kisim bordoya döndü
        buralarda bittimi olacaktir
        biraz sabir
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar bu biraz sikiyor artik
          eski bozuk kaset calara benzedi bu is
          calma dügmesine basarsinda durmadan basa sarar ya bozuk oldugundan, aynen öyle
          yukarda resimde en son boyanmis tarafi görüyorsun
          kac kat boya atildigi belli degil
          bir kac sayfa geri giderseniz ilk baslanan tarafinda önce penbe sonra kirmizi oldu diye dalga gecildigini görürsün

sonunda neyse ilk baslanan kisim bordoya döndü
          buralarda bittimi olacaktir
          biraz sabir
          Selçuk ortada bordo diye bir renk yok. Resimlerde o şekilde gözüküyor. Bildiğin kırmızı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk ortada bordo diye bir renk yok. Resimlerde o şekilde gözüküyor. Bildiğin kırmızı.
            Bu renk zamanla evrim geçiriyor,önce pembe sonra kırmızı en sonunda da bordoya dönüşüyor.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu renk zamanla evrim geçiriyor,önce pembe sonra kırmızı en sonunda da bordoya dönüşüyor.
              Evrim geçirdiği yok resimler çok yanıltıyor. Dün çıplak gözle gördüm kırmızı ve işçilik olarak 3. kalite bile değil.

Yorum

üstüne günes vurdumu
                orasi membran altinda peki günes görecekmi

Ünal Karaman

Yorum

üstüne günes vurdumu
                  orasi membran altinda peki günes görecekmi
                  Membran geldikten sonra muhakkak biraz bordoya çalacaktır. Belkide bu yüzden bu rengi tercih ettiler bilinmez.

Yorum

Membran geldikten sonra muhakkak biraz bordoya çalacaktır. Belkide bu yüzden bu rengi tercih ettiler bilinmez.
                    üstünede 1 tur gectikden sonra 1 turda koruyucu boya atacaklardir
                    yoksa 2 seneye bir daha boyama zorunda kalirsin

daha 10- 11 ay var yeni denilen teslim tarihine
                    o süre icinde daha neler olur

Ünal Karaman

Yorum

üstünede 1 tur gectikden sonra 1 turda koruyucu boya atacaklardir
                      yoksa 2 seneye bir daha boyama zorunda kalirsin

daha 10- 11 ay var yeni denilen teslim tarihine
                      o süre icinde daha neler olur
                      İnşallah dediğin gibi olur yoksa bu haliyle çok kötü bir görüntü var Selçuk.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben yeni binamızın çatısını anlamış değilim. Neden ayrıca böyle bir çatı sistemi getirilmiş? Şekli de benzetemiyorum Trabzonspor amblemine. Mısır hiyerogliflerini andırıyor. Bir anlamı var mı gözden kaçırdığımız?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlluminati diyorsun yani

Yorum

İnşallah dediğin gibi olur yoksa bu haliyle çok kötü bir görüntü var Selçuk.
                            fatih istedigin gibi stad istiyorsan bu stadin isim hakkindan gelen parayi kenara koyacan 10 yil sonra hemen yanina sifir stad o paraylan yaparsin

böyle devletten beklersen istediklerini sana dayatirlar

bak icerde loca tarafini beyaza boyuyorlar güzel göze batmasi icin
                            hangar girislerinden bahsetmek bilen istemiyorum
                            biz daha kendi yönetimimizi o koltukdan indiremiyoruz, devlete bu stad konusundami bizi dinlemesini saglayacagiz

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben yeni binamızın çatısını anlamış değilim. Neden ayrıca böyle bir çatı sistemi getirilmiş? Şekli de benzetemiyorum Trabzonspor amblemine. Mısır hiyerogliflerini andırıyor. Bir anlamı var mı gözden kaçırdığımız?
                              Bir anlamı mimar için vardır muhakkak.
                              Bence güzel bir tasarım farklı bir bina şekli. Çatı sisteminden kastınız nedir ?

Yorum

• bozuk kaset yok ortada .1 aydır her gün beşikdüzüne gidiyorum aynı yoldan. yakından görüyorum ben stadyumu yeri geldi yanına gittim gidebildiğim kadar . güneşle de gördüm ben o rengi yağmurla da gece de gündüz de bildiğin kırmızı. basbaya kırmızı. proje de de o bölgeler kırmızı neyin tartışması bu ? Antrenman kitlerinin de üzerine güneş mi geldi ? zamanla kat mı vuracaklar onlara da ?

bordoymuş peh. bordo görmesek neyse.
                                lay lay lay

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X