Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende stadın reklamını yapamadıgımızı dusunuyorum.Bunda etken stadı Tokının yapması belkı ama yınede bır sekılde reklamını bıraz daha ıyı yapmalıyız.
    Ben hala doldurulan alana stad dısında ne yapılacak anlamadım.Burada avm,hayvanat bahçesi vb çok sey yazıldı.Hastane yapılacakmıs.Hastaneyı yapınca başka alan kalmıyormu
    Herhalde ıdman sahalarıda Akyazıya taşınıyormus.Şu projede tam olarak neler var görsellerıyle bırlıkte görebılecegımız bır yer varmı

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende stadın reklamını yapamadıgımızı dusunuyorum.Bunda etken stadı Tokının yapması belkı ama yınede bır sekılde reklamını bıraz daha ıyı yapmalıyız.
      Ben hala doldurulan alana stad dısında ne yapılacak anlamadım.Burada avm,hayvanat bahçesi vb çok sey yazıldı.Hastane yapılacakmıs.Hastaneyı yapınca başka alan kalmıyormu
      Herhalde ıdman sahalarıda Akyazıya taşınıyormus.Şu projede tam olarak neler var görsellerıyle bırlıkte görebılecegımız bır yer varmı
      bu baslikta 2907 sayfada her detay var
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu passo sistesindeki satışlar gerçekse eğer sadece silver-plat.-gold tribünlerinden;

silver: 461+221*12000 = 8,184.000
        gold: 214+135 *15000 = 5,235.000
        plat.: 133+212*30000 = 10,350.000

sadece bu üç tribünden 25 milyona yakın gelir elde etmiş oluruz ki bu da bizim için baya baya iyi rakam.

Yorum

• Stad tam ne zaman açılacak ona göre uçak bileti alacağız yahu.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kombinelerin yarı yarıya olması gerekiyordu bu haliyle şu ortamda fiyatlar fazla insanlar stadyuma gitme alışkanlıklarını yitirmişler ve özellikle lise öğrencilerini düşünürsek bu fiyatların dahada inmesi gerekir insanlara o alışkanlığı tekrar kazandırabilmek için kombine fiyatlarını biraz daha indirmeleri lazım 150 tl forma mı olur daha gerçekçi davranmak lazım. Satılacak kombine miktarından anlaşılacak zaten hatalı fiyat olduğu yıl içinde 10 liraya düşecek bilet fiyatları tahminim o yüzden insanlar şöyle düşünüyor 20 lira maraton olsa yılda 10 maça gitsem 200 lira yapar kombineye gerek yok ama kombineyi uyguna alırsa 10 maça değil her maça gitmek ister. Bazı arkadaşlar o parayı veremeyen gelmesin Trabzon'u tutmasın imalarında bulunmuş çok saçma gerçeklerle hayalleri karıştırmamak lazım.
            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• 27.9.2016 Saat 11.00 itibariyle satılan kombine sayısı (tek tek saydım passolig sitesinden)

Vip Platinium=378
              Vip Gold=365
              Vip Silver=682
              Batı Alt=2.348
              Batı Üst=957
              Doğu Alt=4.127
              Doğu Üst=1.340
              Güney Alt=2.946 (YOL TARAFI KALE ARKASI)
              Güney Üst=1.327 (YOL TARAFI KALE ARKASI)
              Kuzey Alt=2.952 (DENİZ TARAFI KALE ARKASI)
              Kuzey Üst=3.711 (DENİZ TARAFI KALE ARKASI)

TOPLAM=21.133 KOMBİNE SATILMIŞ
              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                27.9.2016 Saat 11.00 itibariyle satılan kombine sayısı (tek tek saydım passolig sitesinden)

Vip Platinium=378
                Vip Gold=365
                Vip Silver=682
                Batı Alt=2.348
                Batı Üst=957
                Doğu Alt=4.127
                Doğu Üst=1.340

Tribün bölümlerinde ilk 3 sıralar satılmadı direk kırmızı olarak çıktı yani satışa kapalı kısımlar, onların düşülmesi gerekiyor.

Tahminim en fazla 13 bin civarı satılmıştır.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• stad guide bittikten sonra takım dirilecek rakipler irkilecek

Yorum

• bence kombine fiyatları çok düşük. statta maç izlemek daha pahalı olmalı, özellikle böyle bir statta. zamanla oyun kalitesi de artacaktır.

Yorum

• Şu hibrit çim zemine serilmeye başladığında ve tamamen serildiğinde oluşacak fotoğraf büyük bir heves yaratıyor.

Devlerin mezarı
                      Trabzonspor Akyazı stadı
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence kombine fiyatları çok düşük. statta maç izlemek daha pahalı olmalı, özellikle böyle bir statta. zamanla oyun kalitesi de artacaktır.
                        Varolan bir gercek var ki biz sampiyonluga oynarken bile cuzi rakama stadi dolduramiyoruz o yüzden belli süre rakamlar düşük tutulup insanlara stada gitme alışkanlığı kazandirilmali..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Varolan bir gercek var ki biz sampiyonluga oynarken bile cuzi rakama stadi dolduramiyoruz o yüzden belli süre rakamlar düşük tutulup insanlara stada gitme alışkanlığı kazandirilmali..
                          Tespite bayıldım
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• 21 bin kombine bence çok iyimser.en fazla 15 bindir.
                            7 GELİYOR 7

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tribün bölümlerinde ilk 3 sıralar satılmadı direk kırmızı olarak çıktı yani satışa kapalı kısımlar, onların düşülmesi gerekiyor.

Tahminim en fazla 13 bin civarı satılmıştır.
                              Stat da yanılmıyorsam alt katta 25 Üst katta 26 sıra vardı.Toplam 51 sıra yani...
                              3 sıra kapatılmış olsa bu satılan kombinelerin yaklaşık 1/8'ine denk gelir o da 3.000-3.500 civarıdır.Yine de kombine sayısı 18.000 altında değildir yine düşünüyorum...
                              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• bazı yerler dırek kırmızı olarak kaldı sen onlarıda saymıssın. oralar satılmıs mı yoksa guvenlık ıcın mı ayrılmıs bende tam cozemedım

İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                27.9.2016 Saat 11.00 itibariyle satılan kombine sayısı (tek tek saydım passolig sitesinden)

Vip Platinium=378
                                Vip Gold=365
                                Vip Silver=682
                                Batı Alt=2.348
                                Batı Üst=957
                                Doğu Alt=4.127
                                Doğu Üst=1.340

....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X