Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siz wc lerden ne bekliyodunuz anlamadım Altın kaplamalı masaj yapan Klozetmi?
    Hayır,şimdi sizin gibi 50 kişi böyle mesajlar atacak ama en azından malzemelerin daha kaliteli olmasını beklerdim.

Bugün en kıytırık AVMde bile WClerde değişik mermerler,fanyanslar,lavabolar kullanılıyor.Tabi ben kenef deyip geçemem,bu stadyuma Trabzon un yeni bir simgesi olarak bakıyorum çünkü.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir stadyum icin gayet iyiler
      sadece ayna foliasi duvara yapistirilabilirdi
      birde ala furanga tuvaletlerde tek tuk olsa iyiydi, turistde bu stadyumda mac izleyecek...
      Ben daha iyi olmasını beklerdim ancak tabi Konyadakilerin hepsi Tuzla Buz oldu,fbliler gelip kıtmıştı falan aynaları.Stadyumlarda çok zara veriliyor böyle şeylere belki o açıdan haklı olabilirsin Selçuk abi.
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır,şimdi sizin gibi 50 kişi böyle mesajlar atacak ama en azından malzemelerin daha kaliteli olmasını beklerdim.

Bugün en kıytırık AVMde bile WClerde değişik mermerler,fanyanslar,lavabolar kullanılıyor.Tabi ben kenef deyip geçemem,bu stadyuma Trabzon un yeni bir simgesi olarak bakıyorum çünkü.
        Sonuçta stadı biz yapmıyoruz yada yaptırmıyoruz devlet destekli yapılıyor adım gibi eminim bazı yerleri kısıp bazı yerlere kaliteli işler yapıldı kısılan yerlerden biride buyuk ihtimalle wc lerdir daha iyi olabilirdi ama yani orda oturup muhabbet etmicez yada 2 dk wc gidimde içim gönlüm açılsın demicez

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben daha iyi olmasını beklerdim ancak tabi Konyadakilerin hepsi Tuzla Buz oldu,fbliler gelip kıtmıştı falan aynaları.Stadyumlarda çok zara veriliyor böyle şeylere belki o açıdan haklı olabilirsin Selçuk abi.
          gittigim her stadyumda bu sekil
          yazdiklarimi takip ediyorsan hep gittigim statlarlan kiyasda yaziyorum

avm bambaska konu
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Farkedildimi yada paylaşıldımı bilmiyorum fakat Loca ile Tribün arasına cam takılıyor.

Yorum

• Bizim stad bence 32 bin kişilik gibi duruyor

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Farkedildimi yada paylaşıldımı bilmiyorum fakat Loca ile Tribün arasına cam takılıyor.

Bir yandan da güzel işler yapılıyor. Bu güzel bir ayrıntı.
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu saatten sonra bu kadarina sükredin. nasil olsa asagi inecek iki mac sonra.
                  Yalnız bu soyunma odası
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• localarla trbün çok fazla iç içe ,kalearkası ve maratondaki localar birazdaha yüksek yapılamazmıydı ? locanın önündeki adam ayağa kalksa locadaki adam da kalkmak zorunda kalıcak locanın mantığına ters gibi

Yorum

• Stadin onunden gectim baya buyuk gozukuyor . Fotolarda kucuk gorunmesine bakmayin

Yorum

• Tuvaletlere de kamera yerlestirilmeli
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Akyazı Stadyumunun koltuk, çim ve skorbord ihalesini Toki 11 temmuzda yapacakmis. Maalesef kötü bir haber bu. Ben hepsi bir ihale edildi diye biliyordum. Her şey tam yolunda gitse bile ekimden önce bitmez bu işler. Birde itiraz filan olursa vay halimize...
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 26.06.2016, 12:42.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Resimlerde küçük görünüyor evet, Hatta Trabzona gittiğimde uzak bi bölgeden baktım ordada ufak göründü gözüme ama yaklaştığınızda büyüklüğünü farkedebiliyorsunuz

Yorum

• 2 tir malzeme gelmiş yine
                              Trabzonspor

Yorum

• Yıllardır bekliyoruz bitirin artık şu stadı be... Ne çektik yemin ediyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X