Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• via M.Talha Yüce
    Akyazıda son durum

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Loca koltukları şimdiden takıldı ama çatı henüz yapılmış değil. Deri koltuklar yağmurdan zarar görmez mi?

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Loca koltukları şimdiden takıldı ama çatı henüz yapılmış değil. Deri koltuklar yağmurdan zarar görmez mi?
        takilmis bisey yok
        10tane locanin önüne konuldu sadece
        büyük ihtimallen bu tür sorulari ortadan kaldirmak icin, 2 membranda vakitinde 1 ay takilmisdi deneme icin
        tabii birazda insanlara hizli calisiliyor duygusu asilaniyor

via fb akyazi sant.

@AkyaziArena
        37. 38. ve 39. Membran deniz tarafı kale arkasında yerini aldı.
        Maraton : 24/56
        Kale Arkası : 15/42
        Köşeler : 0/48

Toplam : 39/146
        Platformun dışı boyandı - 13/06/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 19:24.

Ünal Karaman

Yorum

• Böyle mavi olmasin bu nedir ya çok sönük biraz canlı olması lazım dikkat çekici şehvetli bu maviye baktığında adama karamsarlık çöküyor

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]9502[/ATTACH]

Sanki o hangar giriş kapıları küçültülecek gibi? Ne dersiniz?

Resim Wowyurkey'den alınmıştır
            Su arka direkler gözüme takildi, bu nedir ya, neden maviye boyamislar, biraz sadelik sizcede daha iyi degilmi, sirkmi yapiyoruz stadmi. Renkleri heryerde degil dogru yerde kullanmaliyiz.
            En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 19:33.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Altin rengi de iyi duruyor bordo maviyle. Belki formada daha cok kullanilir. Turuncudan iyi.

Yorum

• Bu stad neden 43 bin olmadi uluslararasi maçlar uefa finalleri için şart bu

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu stad neden 43 bin olmadi uluslararasi maçlar uefa finalleri için şart bu
                  Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001

VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954

Protokol Koltuğu Sayısı: 196

Loca Sayısı: 122

(12 x 122=)1464 + 196 + 2954 + 38001 =42615

385 koltuk icinmi stres yapacaklar
                  41461 sayisi sadece bir pazalama araci

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu stad neden 43 bin olmadi uluslararasi maçlar uefa finalleri için şart bu
                    uefa finali için 40bini aşsak kafidir. bizim kapasite 41.513 idi. ancak sonradan eklenen loca mevzusu nedeniyle 3-4 basamak 2 basamaklı localara çevrildi. haliyle toplam kapasite biraz daha azaldı. yinede istenirse kitabına uydurulur.
                    En son EROS87 tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 20:47.

Yorum

• Ne demir aksamıymış ya tak tak bitmedi. Diğer statlarında bu kadar demir aksamı var mıydı ? Yok ise bu bizim stadımızın sağlamlığını mı gösterir? Mütahitler cevaplasın ?
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kardeşim fazla demir satmak için yapılmış bir sistem vallahi ��
                        Trabzonspor

Yorum

• Gerçekten çok heybetli bir stadımız var.

Yanından geçmeyen bilemez.

Bugün arkadaşlarla Akçaabata gittik,farklı takımlı arkadaşlar da vardı herkes hayran hayran baktı.

Ama eğer yapılacak hastane stadyumun yüksekliğiyle yarışırsa o etkisini biraz kaybeder.
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• simdi yine wowturkeyden buraya ziplayacak bir kac konuya deginecem

görüs acisi c90 sertifikali bir stadyum yapiliyor, 8 metre yüksek olan bir skorbord hickimsenin görüs acisini etkilemez. özellikle bizim catida etkilemez, cünkü cati az daha tac cigisine kadar uzuyor, lütfen

biliyorum biraz abarttim skorbordu resimde,ama olsun

bu yaptigim skorbordlar gercegin 4-5 katinda
                            kale arkasi 3 piramite ayriliyor, saha genisligi 68 + 2x 8,5 tribün mesafesi=85:3=28,3 (gercegi 10 metre civarinda)
                            1piramit genisliginde skorbordlar cizdim, +/- 400m2

sonra plaka konusuna gelince
                            membranlarin üzerine biseyin monte edilmesi veya serilmesi son derece mantiksiz, membranin bütün özelliklerinin bloke etmek anlamina gelir bu
                            en fazla inönüdeki gibi sponsorun reklam banneri bi kisima serilip fixlenir
                            arka sayfalarda aralar bi adet beyaz dösemeylen kapatilacagini belirtmisdim ( hatirlarsiniz bi amerika gurbetcisi arkadaslan 2li tartisma yasamistik pantolon yamasimi vs. asagalayici komentarlar yüzünden...)iste bu islemi demek istiyorlar plakaylan, sanirim aldiklari bilgiyi dogru anlaymadilar, membran led isiklandirmasida olursa bu ara parcalarlan monte edilmesi son derece dogal
                            ama iste bu konulari 1 ay önce burada paylasmisdik, simdi yine yeniymis gibi sunulup yanlis degerlendirmeylen bilgileri sunmak sadece kargasaya yol aciyor

bu resimde "plakalarin" gelecegi araliklar son derece acik gözüküyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 08:28.

Ünal Karaman

Yorum

• Uefa finalinin gerçekten Trabzon'da oynanabileceğini mi düşünüyorsunuz? Stadın alt yapısı hazır olsa bile şehrin alt yapısı buna uygun değil. O kadar insanı konaklat desen milletin evine misafir alması lazım.
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• O koltuklar o renkler bizim gibi adamlara çok bile boşverin siz.Koltuğun üstünde zıplayan ve koltuğu kıran adam gururlanıyor bizde.Muhteşem bir stad yapıldı emeği geçen ve geçmeyen herkese teşekkür ediyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X