Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca koltukları şimdiden takıldı ama çatı henüz yapılmış değil. Deri koltuklar yağmurdan zarar görmez mi?
10tane locanin önüne konuldu sadece
büyük ihtimallen bu tür sorulari ortadan kaldirmak icin, 2 membranda vakitinde 1 ay takilmisdi deneme icin
tabii birazda insanlara hizli calisiliyor duygusu asilaniyor
via fb akyazi sant.
@AkyaziArena
37. 38. ve 39. Membran deniz tarafı kale arkasında yerini aldı.
Maraton : 24/56
Kale Arkası : 15/42
Köşeler : 0/48
Toplam : 39/146
Platformun dışı boyandı - 13/06/2016
En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 19:24."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]9502[/ATTACH]
Sanki o hangar giriş kapıları küçültülecek gibi? Ne dersiniz?
Resim Wowyurkey'den alınmıştırEn son Colakoglu tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 19:33.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stad neden 43 bin olmadi uluslararasi maçlar uefa finalleri için şart bu
VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954
Protokol Koltuğu Sayısı: 196
Loca Sayısı: 122
(12 x 122=)1464 + 196 + 2954 + 38001 =42615
385 koltuk icinmi stres yapacaklar
41461 sayisi sadece bir pazalama araci"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stad neden 43 bin olmadi uluslararasi maçlar uefa finalleri için şart buEn son EROS87 tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 20:47.
Yorum
-
Gerçekten çok heybetli bir stadımız var.
Yanından geçmeyen bilemez.
Bugün arkadaşlarla Akçaabata gittik,farklı takımlı arkadaşlar da vardı herkes hayran hayran baktı.
Ama eğer yapılacak hastane stadyumun yüksekliğiyle yarışırsa o etkisini biraz kaybeder.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
simdi yine wowturkeyden buraya ziplayacak bir kac konuya deginecem
görüs acisi c90 sertifikali bir stadyum yapiliyor, 8 metre yüksek olan bir skorbord hickimsenin görüs acisini etkilemez. özellikle bizim catida etkilemez, cünkü cati az daha tac cigisine kadar uzuyor, lütfen
biliyorum biraz abarttim skorbordu resimde,ama olsun
bu yaptigim skorbordlar gercegin 4-5 katinda
kale arkasi 3 piramite ayriliyor, saha genisligi 68 + 2x 8,5 tribün mesafesi=85:3=28,3 (gercegi 10 metre civarinda)
1piramit genisliginde skorbordlar cizdim, +/- 400m2
sonra plaka konusuna gelince
membranlarin üzerine biseyin monte edilmesi veya serilmesi son derece mantiksiz, membranin bütün özelliklerinin bloke etmek anlamina gelir bu
en fazla inönüdeki gibi sponsorun reklam banneri bi kisima serilip fixlenir
arka sayfalarda aralar bi adet beyaz dösemeylen kapatilacagini belirtmisdim ( hatirlarsiniz bi amerika gurbetcisi arkadaslan 2li tartisma yasamistik pantolon yamasimi vs. asagalayici komentarlar yüzünden...)iste bu islemi demek istiyorlar plakaylan, sanirim aldiklari bilgiyi dogru anlaymadilar, membran led isiklandirmasida olursa bu ara parcalarlan monte edilmesi son derece dogal
ama iste bu konulari 1 ay önce burada paylasmisdik, simdi yine yeniymis gibi sunulup yanlis degerlendirmeylen bilgileri sunmak sadece kargasaya yol aciyor
bu resimde "plakalarin" gelecegi araliklar son derece acik gözüküyor
En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 08:28."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum