Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YAPAY GÜN IŞIĞI SİSTEMİ: Bir çim futbol sahasında, güneş almayan bölgeler tespit edilerek, mevsimsel ihtiyaçlar ve saha durumu analiz edilerek, en verimli ve ekonomik sonuç alınmak üzere sayısı ve büyüklüğü hesaplamalar ile öngörülen çim bakım lambaları araçlarının oluşturduğu yapının bütünüdür.

YAPAY GÜN IŞIĞI ÜNİTESİ: Bir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine çim bakım armatürleri içine yerleştirilmiş 1000W lık bitki gelişim ampullerinin monte edildiği, tekerlekli ve döner akşamı bulunan, elektrikle çalışan, bilgisayar kumandalı, özellikleri modellere göre değişen bireysel ve diğer ünitelerle birlikte çalıştırılabilen, sistemi oluşturan bağımsız birimlerin her biri
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İhale Dosyasında;

Madde 9 - Sözleşmenin süresi
      9.1. Sözleşmenin süresi, ise başlama tarihinden itibaren 30 takvim günüdür.
      Madde 10 - Malın/İşin teslim alma şekil ve şartları ile teslim programı
      10.1. Malın teslim edilme/işin yapılma yeri veya yerleri
      10.1.1. Trabzon Akyazı Stadyumu Teknik şartnamede belirtilen hükümler uygulanacaktır.
      10.2. İşe başlama tarihi
      10.2.1. Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 3(üç) takvim günü içerisinde işe başlanacaktır.
      10.3. Teslim programı ve teslim tarihi
      10.3.1. Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 3(üç) takvim günü içerisinde işe başlanacaktır. İşin süresi 30 (otuz) takvim günüdür.

İhale Tarihi : 12.08.2016

Tüm Resmi İşlemler 1 hafta içinde tamamlansa ( İhale açıklanması - Sözleşme imzalanması ) ki bu çok zor bir ihtimal;

Şirket 30 gün sonra bitirmesi gerekiyor

Bu durumda 17 Eylül 'e kadar bitmesi lazım , açılışa yetişme ihtimali var.
      Malzemeler erken gelirse 1 ay içinde iş rahat biter......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stad'ın açılmasına yakın bjk gibi tv'lerde reklam olurmu?
        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad'ın açılmasına yakın bjk gibi tv'lerde reklam olurmu?
          Tamamen sponsora bağlı bence

Yorum

• stadın sponsoru çok büyük bir firma diyorlar varmı herhangi bir bilgisi olan turkcell diye bekliyorum son dakika da patlatmasınlar emirates falan

ayrıca qnb nin reklamı hep stad ile kullanılıyor(forma ile tanıtım 14ünde olur inşallah) parayı basıp stada sponsor olabilirler mi? ilgiden memnun kaldılarsa
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stadın sponsoru çok büyük bir firma diyorlar varmı herhangi bir bilgisi olan turkcell diye bekliyorum son dakika da patlatmasınlar emirates falan

ayrıca qnb nin reklamı hep stad ile kullanılıyor(forma ile tanıtım 14ünde olur inşallah) parayı basıp stada sponsor olabilirler mi? ilgiden memnun kaldılarsa
              Turkcell i hiç istemiyorum ya bana marka gelmiyor

Ne bilim şöyle bi EMİRATES
              YADA QNB

Üff ne havalı bea

3 aşşa olsun bunlar olsun bence

QNB ile stadın videosunu buluşturma bi "acaba" dedirtti valla bastırsın alsınlar stadı

ABİ FORMADA ÇOK GÜZEL DURUYORRR!

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
              Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İPhone ulann!

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sponsorluk için Turkcell'e hazırlayın kendinizi.

Böyle büyük anlaşmalarda pek ters köşe olmaz zira ortadaki para büyük. Son dakika sürprizini de göz önünde bulundurarak "kesin" diyemiyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Stadın önünden geçtim şimdi. Dışardan göründüğü kadarıyla çalışmalar 8 kat hızlandı 2ye bölündü 5le çarpıldı gibi bir durum yok. Olağan otoparklar tarafında bi silindir ve 2 3 kişi gördüm deniz tarafı kalearkasında beyaz küçük bir vinç gibi bişey vardı o kadar
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Stadın içinde vinç sayısı felan bayağı fazlaydı,yanlış görmediysem yol tarafı köşeleride birleştirilmiş.Bayramdan sonra hızlanacak sözü gerçekmiş demek.

Yorum

• Vinç sayısı artsa da çalışan işçilerin içlerinde yatış yaptıklarını görünce bir anlam ifade etmediği anlaşılıyor. Adamlar bir de çekinmeden paylaşıyor bunları dalga geçerek!
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk iş Turkcell in sarı -lacivert renkleri bordo mavi yaptırmak lazım en azından Trabzon'daki mağazalarını böyle çelişki olmaz. )))
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• arkadaşlar stad sponsoru turkcell olmayacak kesine yakın bir bilgi.
                            sponsor olacak isim herkesi şaşırtacak bir isim olduğu söylendi fakat isim vermıyorlar.sadece çok ust duzey bır fırma dıyorlar

Yorum

• Evet gazeteci Celal Kadıoğlu da dün çarpıcı bir tweet atmıştı.
                              Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

• STADYUMUN SON HALİ;
                                Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X