İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen körsün hacı. bu çatının savunulacak hiçbir yanı yok. stadın en kötü yanı çatısıŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalzemesinden anlamam kalite mi değilmi ama görünüş olarak bence Türkiye'nin en şık stad çatısı olacak. Benim göz zevkim bu.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
bu stadin yeni sezona yetismeyecegi ilk günden beri belliydi. önceleri yazdigim gibi.
üstelik halen yalan konusuyorlar
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda kac kere arka sayfalarda yazdik durduk. bu dolgu ve stad asla dedikleri tarihe yetismez diye.
kimse hayal kurmasinda yetisir diye.
2012 senesi yaklasti, dolguya baslasalar. en kötü 2 senede bitirirler. kötü hava ve diger engelleyici sartlarda düsünülürse ettimi 2014. 2014te ilk kazmayi vursalar yaklasik 2-2,5 sene stad sürdü diyelim. tüm engelleride hesaplarsak en kötü 2016 yazinda stad biter ve 2016-2017 sezonu ile yeni stadimiza kavusmus oluruz.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaklasik iki ay önce projeden görevli olan kisi (ismini hatirlamiyorum) sanirim ntv de röpörtajda acik acik millerin gözünün icine baka baka ,,normalde kasimda tüm proje bitecek ama biz agustosa yetistirmeye calisiyoruz" dedi.
yani resmen bile bile yalan konustu. bu stad ve projenin tümü asla ve asla agustosa yetismez. iddaasina bile varimİlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen gün stadın ordan geçtim bu stadın yeni sezona yetişeceğinden emin misiniz ?İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de yetişmez, hem zaten bu stadın bence 2 seçimi daha var.....İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyetişmez tabi sadece kabası bitmiş yolu yok etraf rezil zaten Trabzon leş bir şekilde büyüyor .. yolları yetersiz valla ne olur cok merak ediyorum ama güzel birşey de beklemiyorum eksiği çok olacak
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstten bakinca kurtariyor da kenarlardan bakinca o görünen merdiven altlari facia.
Maketteki gibi gri tonuna çalan bir rengi olursa çok daha güzel olur. Bir de yanları bordo yansımalı camlarla kapansa tamamdır.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstten bakinca kurtariyor da kenarlardan bakinca o görünen merdiven altlari facia.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.
Maketteki gibi gri tonuna çalan bir rengi olursa çok daha güzel olur. Bir de yanları bordo yansımalı camlarla kapansa tamamdır.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün altları pardon.
Birinci resimde tribün altlari neredeyse sifira iniyor ama ikinci resimde dikkat edersek yüksek duvarlar var. Buralarda tribün üst kat giris cikis, büfe ve tuvalet falan olacak. Fatih Ç galiba bunu anlatmaya calisiyordu
Ayrica maketteki gibi düsünürsek pek birsey gözükmeyecek.
En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 19:50.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadyumun alt yapısı,kanalizasyonu umarım denize akmıyordur :'("Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstten bakinca kurtariyor da kenarlardan bakinca o görünen merdiven altlari facia.
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.
Maketteki gibi gri tonuna çalan bir rengi olursa çok daha güzel olur. Bir de yanları bordo yansımalı camlarla kapansa tamamdır.
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün altlari öyle olmayacak. Bu iki resim arasinda fark var.
Birinci resimde tribün altlari neredeyse sifira iniyor ama ikinci resimde dikkat edersek yüksek duvarlar var. Buralarda tribün üst kat giris cikis, büfe ve tuvalet falan olacak. Fatih Ç galiba bunu anlatmaya calisiyordu
Ayrica maketteki gibi düsünürsek pek birsey gözükmeyecek.
En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 20:51.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadyumun alt yapısı,kanalizasyonu umarım denize akmıyordur :'(u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen
aynen katılıyorum özellikle de gri renk konusuna.
fark ettiysen o kapalı taraf deniz tarafı. diğer taraf makette de açık. Eğer oralar tamamen kapatılırsa şu stad çatısı bile günü kurtaracak düzeye gelir. hatta güzel bir görüntü yakalanır. bembeyaz düz olması biraz basit gösteriyor maketteki gibi gümüş renkte olsa çok daha güzel olurdu.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum