Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.
    sen körsün hacı. bu çatının savunulacak hiçbir yanı yok. stadın en kötü yanı çatısı
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen körsün hacı. bu çatının savunulacak hiçbir yanı yok. stadın en kötü yanı çatısı
      Malzemesinden anlamam kalite mi değilmi ama görünüş olarak bence Türkiye'nin en şık stad çatısı olacak. Benim göz zevkim bu.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malzemesinden anlamam kalite mi değilmi ama görünüş olarak bence Türkiye'nin en şık stad çatısı olacak. Benim göz zevkim bu.
        Üstten bakinca kurtariyor da kenarlardan bakinca o görünen merdiven altlari facia.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• bu stadin yeni sezona yetismeyecegi ilk günden beri belliydi. önceleri yazdigim gibi.
          üstelik halen yalan konusuyorlar

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          burda kac kere arka sayfalarda yazdik durduk. bu dolgu ve stad asla dedikleri tarihe yetismez diye.
          kimse hayal kurmasinda yetisir diye.

2012 senesi yaklasti, dolguya baslasalar. en kötü 2 senede bitirirler. kötü hava ve diger engelleyici sartlarda düsünülürse ettimi 2014. 2014te ilk kazmayi vursalar yaklasik 2-2,5 sene stad sürdü diyelim. tüm engelleride hesaplarsak en kötü 2016 yazinda stad biter ve 2016-2017 sezonu ile yeni stadimiza kavusmus oluruz.
          İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaklasik iki ay önce projeden görevli olan kisi (ismini hatirlamiyorum) sanirim ntv de röpörtajda acik acik millerin gözünün icine baka baka ,,normalde kasimda tüm proje bitecek ama biz agustosa yetistirmeye calisiyoruz" dedi.

yani resmen bile bile yalan konustu. bu stad ve projenin tümü asla ve asla agustosa yetismez. iddaasina bile varim
          İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geçen gün stadın ordan geçtim bu stadın yeni sezona yetişeceğinden emin misiniz ?
          İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence de yetişmez, hem zaten bu stadın bence 2 seçimi daha var.....
          İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yetişmez tabi sadece kabası bitmiş yolu yok etraf rezil zaten Trabzon leş bir şekilde büyüyor .. yolları yetersiz valla ne olur cok merak ediyorum ama güzel birşey de beklemiyorum eksiği çok olacak

Yorum

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üstten bakinca kurtariyor da kenarlardan bakinca o görünen merdiven altlari facia.
            Aynen.

Maketteki gibi gri tonuna çalan bir rengi olursa çok daha güzel olur. Bir de yanları bordo yansımalı camlarla kapansa tamamdır.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen.

Maketteki gibi gri tonuna çalan bir rengi olursa çok daha güzel olur. Bir de yanları bordo yansımalı camlarla kapansa tamamdır.
              Merdiven altlari derken hangisinden bahsediyorsunuz ?

Yorum

İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merdiven altlari derken hangisinden bahsediyorsunuz ?

Tribün altları pardon.

Yorum

• Bu stadyumun alt yapısı,kanalizasyonu umarım denize akmıyordur :'(
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tribün altları pardon.
                    Tribün altlari öyle olmayacak. Bu iki resim arasinda fark var.

Birinci resimde tribün altlari neredeyse sifira iniyor ama ikinci resimde dikkat edersek yüksek duvarlar var. Buralarda tribün üst kat giris cikis, büfe ve tuvalet falan olacak. Fatih Ç galiba bunu anlatmaya calisiyordu

Ayrica maketteki gibi düsünürsek pek birsey gözükmeyecek.

En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 19:50.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stadyumun alt yapısı,kanalizasyonu umarım denize akmıyordur :'(
                      bütün sehirinki akiyor, stadyumunkimi sorun olacak
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu aralar maratonun altındaki sanırım dükkan * tarzı yerlerde yoğun çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen.

aynen katılıyorum özellikle de gri renk konusuna.

İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tribün altlari öyle olmayacak. Bu iki resim arasinda fark var.

Birinci resimde tribün altlari neredeyse sifira iniyor ama ikinci resimde dikkat edersek yüksek duvarlar var. Buralarda tribün üst kat giris cikis, büfe ve tuvalet falan olacak. Fatih Ç galiba bunu anlatmaya calisiyordu

Ayrica maketteki gibi düsünürsek pek birsey gözükmeyecek.

fark ettiysen o kapalı taraf deniz tarafı. diğer taraf makette de açık. Eğer oralar tamamen kapatılırsa şu stad çatısı bile günü kurtaracak düzeye gelir. hatta güzel bir görüntü yakalanır. bembeyaz düz olması biraz basit gösteriyor maketteki gibi gümüş renkte olsa çok daha güzel olurdu.
                          En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 20:51.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu stadyumun alt yapısı,kanalizasyonu umarım denize akmıyordur :'(
                            nereye akmasi gerekiyor baska ?
                            u will need justice at the end..

Yorum

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen

aynen katılıyorum özellikle de gri renk konusuna.

fark ettiysen o kapalı taraf deniz tarafı. diğer taraf makette de açık. Eğer oralar tamamen kapatılırsa şu stad çatısı bile günü kurtaracak düzeye gelir. hatta güzel bir görüntü yakalanır. bembeyaz düz olması biraz basit gösteriyor maketteki gibi gümüş renkte olsa çok daha güzel olurdu.
                              Tam olarak bundan bahsediyorum. Tribünlerin çerçevesi komple kapansa güzel olur. Bir de metalik bir görüntüsü olsaydı tadından yenmezdi.

Yorum

• Yerleşkenin kendi arıtma tesisi olacak arkadaşlar... En son stada girdiğimde bu arıtma tesisinin tabanının hangi kotta olacağı tartışılıyordu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X