Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TOKİ Başkanı Turan Akyazı'yı İnceledi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon’da yapımı süren Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin, Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis olacağını belirterek, stadyumu ligin ikinci yarısına yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Turan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçoğlu ve beraberindeki yetkililerle Trabzon'un Akyazı mevkiinde yapılan statta incelemelerde bulundu.

Stadyumu gezerek yetkililerden bilgi alan Turan, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Taraftarın stadyumun ne zaman biteceği konusundaki beklentisine ilişkin olarak Turan, "Taraftarın içinde biz de varız. TOKİ ekibinin temel özelliği şu; Şu anda bu şantiyeye bakan ben dahil idare başkanı, buraya bakan başkan yardımcısı, daire başkanı ve uzman arkadaşın tamamı Trabzonlu ve Trabzonsporlu. Bizim ülkemizin her tarafıyla ilgimiz var, bütün kulüpler bizim ama özellikle biz buralıyız ve Trabzonsporluyuz" dedi.

"BÜTÜN STATLAR İÇERİSİNDEKİ EN ÖZELLİKLİ STADYUM AKYAZI"
    Türkiye'de TOKİ olarak 18 tane stadyum inşa edildiğini belirten Turan, "Bunların iki tanesi Arena Stadı ve Mersin Stadı teslim edildi. Şu anda devam eden 16 stadyum tane var. İnşallah 1 hafta 10 güne kadar Antalya Stadı'nı teslim edeceğiz, peşine Sivas ve daha sonra da Trabzon Stadı'mızı bitirmiş olacağız. Bütün statlar içerisinde en özellikli olan stat, altını çizerek söylüyorum mühendislik yapısı, sistematik ve bazı fonksiyonlarla beraber en önemli yapı içinde bulunduğumuz stadyumdur" diye konuştu.

Trabzon Stadı'nın diğerlerinden ayrıldığını anlatan Turan, "Diğer statlar, sadece stat özelliği taşıyor. Trabzon Stadı ise bir kompleks tesis. 41 bin kişilik stat yapılırken bu yanında 6 tane normlara uygun saha, Trabzonspor'un kullanacağı çok modern kamp eğitim tesisleri var" diye konuştu.
    "AKYAZI STADYUMU TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK"
    Turan, Ankara'da 15 günde bir stadyum ile ilgili rutin toplantılar yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
    "Türkiye'de Avrupa'da en önemli statlardan bir tanesi burası. Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis. Türkiye'de yarın bu konuda spor faaliyeti olacaksa Trabzonspor'umuzun bu tesisi her zaman dışa açılan kapısı olacak. Sadece Trabzon'a Trabzonspor'a değil ülkemize milli takıma hizmet edecek bir tesis. Statta Allah'a şükür önümüzü görmediğimiz hiçbir detay kalmadı. Bütün detayları çözmüş durumdayız. Trabzonspor'umuzun ve Trabzonsporlu kardeşlerimizin dostlarımızın ne beklediğini biliyoruz. Biz de onu bekliyoruz. Burası uzun yıllar yaşayacak bir tesis. Mühendislik anlamında sıfır hatayla çalışmak zorundayız. Beklentilere inşallah cevap vereceğiz. Şampiyonluğu inşallah burada kutlarız diyoruz."
    "STADYUMU LİGİN İKİNCİ YARISINA YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"
    Turan, stadyumun ne zaman bitirileceği yönündeki bir soru üzerine de, "Bizim hedefimiz, Trabzonspor'un beklentisi, aslında ikinci yarının 1-2. maçına stadı yetiştirmek, bizim taviz vermeyeceğimiz şey olmaz da 5-6. maç olur. Mevsim çim dikimi de var. Çim dikildiği zaman yaşaması lazım. Size vereceğimiz müjde bizim için asıl önemli olan şey çelik yapı önemli montaj. Önümüz de çözülmemiş hiçbir sistem yok. İnşallah birkaç ay sonra gelip burada daha müjdeli topa vurmuş oluruz" diye konuştu.
    Trabzon Valisi Abdil Celil Öz de çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Daha önce burada kurumlarımızla da toplantılar yaptık. Müthait firmamızı, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, elektrik şirketi, doğalgaz şirketi ve karayolları bölge müdürlüğümüz ile birlikte ilgili bütün kurumlarla buranının bir yandan yapımı devam ederken bir yandan da bu tür bağlantı ve iş birliği içerisinde çalışmayı eş zamanlı yürütüyoruz. Bir yandan asfalt bağlantıları hem tesis içi hemde etrafında yol bağlantıları, gaz ve elektrik bağlantıları. Çok özel bir proje, çelik konsisyon konusundaki çalışmalar zaman alabilecek ama Trabzon için güzel bir tesis olacak. Örnek bir tesis olacak. Çevredeki tesisleriyle Trabzon'un yeni bir atılım noktası olacak" dedi. Belediye Başkanı Gümrükçoğlu da, "Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Akyazı'nın dolgusuna bizzat el attı. Trabzon'un sporda ülkenin başkentlerinden biri olduğunu ve bu vesileyle de bu dolgu alanını bizzat kendi talimatlarıyla 2010'da başlattı. Bu sayın TOKİ Başkanımız dediği gibi sadece bir stadyum değil. Bir büyük spor kompleksidir" ifadesini kullandı.

Kardesim bunun kaynağı ne yazılanları parça parça mi aldın 1. Burda Vali yok 2. Vali Celil öz değil görev değişikliği yapıldı 3. Bu kadar uzun bir konuşma metni yoktu açıklamasında yanlış birseyler var bu metinde
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardesim bunun kaynağı ne yazılanları parça parça mi aldın 1. Burda Vali yok 2. Vali Celil öz değil görev değişikliği yapıldı 3. Bu kadar uzun bir konuşma metni yoktu açıklamasında yanlış birseyler var bu metinde
      belediyenin sitesinden eski metni kopyalamisim

dogru haber

TOKİ Başkanı açıkladı! ' Trabzon'da Akyazı %80 tamam' Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon’da yapımı süren Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin, Türkiye'nin yüz akı bir tesis olduğunu belirterek bütün motivasyonlarını Trabzonspor'un ilk maçında sahayı açmak üzerine kurduklarını söyledi.

Turan, beraberindeki yetkililerle Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulundu. Stadyumu gezerek yetkililerden bilgi alan Mehmet Ergün Turan, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akyazı Stadyumu'nun sadece Trabzonspor'un değil Türkiye'nin yüz akı olduğunu belirten Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, " Avrupa'da belki sıralamaya girecek tesislerden bir tanesidir. Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde son 4-5 aydır çalışmalarda bir hızlanma söz konusu. Türkiye'de ilk defa uygulanan bir çelik konstrüksiyonu var. Çok ince detayları gerektiren bir işçiliği var. Çelikte yüzde 75-80 aşamasına gelmiş durumdayız. Bütün motivasyonumuz Trabzonspor'un ilk maçında sahayı açmak üzerine kurulu. Geniş bir alanda çalışıyoruz. Bugün burada inceleme yapmamızın nedeni sahayı hangi noktada toplayacağız. Bunun üzerine bir toplantı yapacağız. Çalışan sayısını bayramdan hemen sonra iki katına çıkarmış olacağız. Çelik imalatını bitirip, sahadan çekilip saha finişlerini yapmamız lazım. Sahayı son sistem hibrit çim ile yapacağız. Koltukları ise en son sistem koltuklara çeviriyoruz" dedi.

"TÜRKİYE MÜHENDİSLİĞİ AÇISINDAN DA ÖNEMLİ BİR STADYUM" Kendisinin Trabzonlu olduğunu belirten Turan, "Benim gibi burada çalışan ekipteki arkadaşlarımız da Trabzonlu. Akyazı Stadyumu'nun Trabzonspor için ne ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu özel bir şey. Biz 18 tane stadyum yapıyoruz ama burası bizim için özel bir durum. Cumhurbaşkanımızın bire bir takip ettiği bir stadyumdur burası. Başkanlarımız da burayı yakinen takip ediyorlar. Türkiye Mühendislik eseri açısından da önemli bir stadyumdur burası. Sadece bir stadyum yapmıyoruz. Türkiye Mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eser inşa ediyoruz. Ekibimizle birlikte bütün motivasyonumuz bu stadyumu ilk maça yetiştirme azmindeyiz" ifadelerini kullandı.

kusura bakmayin
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.06.2016, 18:47.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Takvimler ikinci devreyi mi işaret etmeye başlamış?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İkinci yarı nerden çıktı? İlk maça yetiştirmeye programladık deniyor. Ramazan sonrası iki katına çıkacak işçi sayısı..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            peki avm dışında iş yapmayan işletmeler için fikirlerin ne ? onlar için içinde çok mu üzülüyosun... ? benım derdim avm yapılsın değil . akyazıya bende yapılmasını ıstemem. sizinde sadece istemem demeniz lazım. iş yapıp yapmayacağı tartışma konusu değil. iş yaparsa avm yapılsın demek istiyorsun o halde. senın konuşmalarından bu anlaşılıyor.
            Aynen is yapicagi kesinse benim icin hastaneden iyidir bu ikisi arasinda secicek olursak. Ama benim sozum gecicekse ben oraya avm yaptirmam. Bizimde sadece 'istemiyoruz' dememiz yeterli degil. Istememe nedenini anlatip farkli alternatifler sunmamiz gerekiyo, aynen yaptigim gibi.

Yorum

• M. Ergün TURAN ‏@MErgun_Turan 6 Std.Vor 6 Stunden
              1) Türk futbolunun yüz akı projelerinden olacak Trabzon Akyazı Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunduk.

2) TOKİ olarak hedefimiz bu stadı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmektir.

3) Kompleksimizde stat dışında 7 tane ayrı saha, gençlik ve spor il müdürlüğü ve kamp eğitim merkezi binaları var.

4) Stat dışında olan tesis binalarının da inşaatlarını gezdik. Bu uygulamalarımız da bitme aşamasına geldi.

11 Retweets9 Gefällt mir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.06.2016, 21:26.

Ünal Karaman

Yorum

• 5) Akyazı Spor Kopleksi stadyumunun saha zemininde modern, son sistem hibrit çim kullanılacak.

6) Stadyumda ki evsahibi takımın soyunma odası ile localarda devam eden çalışmaları inceledik..

7) Çelik konstrüksiyon inşasındaşuan %75-80 düzeyindeyiz. Bayram sonrası sahadaki çalışan sayısı iki katına çıkacak

8) Burada sadece bir stat yapmıyoruz, Türk Mühendisliği açısından da çok güzel bir eser inşa ediyoruz.
                9) Bu stadın Trabzon için önemini biliyoruz. Tüm motivasyonumuzla stadı yeni sezona yetiştirmek için çalışıyoruz
                10) Akyazı Spor Kompleksi tamamlandığında Trabzonspor ve ülkemizin futboluna yeni değerler katacak.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.06.2016, 21:29.

Ünal Karaman

Yorum

• ClzBImQWMAEXo_l.jpg
                  ClzBHF9WQAAF9ua.jpg

Cok amatorce olmus, simetrik bile degil duvardakiler, logoda makine diktigi halde yamuk olmus

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]9609[/ATTACH]
                    [ATTACH]9610[/ATTACH]

Cok amatorce olmus, simetrik bile degil duvardakiler, logoda makine diktigi halde yamuk olmus
                    bu saatten sonra bu kadarina sükredin. nasil olsa asagi inecek iki mac sonra.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Duvarlardakine birsey diyemezsin resmin görünmeyen sol tarafinda belki 2 tane arma vardir. Yani 2x3 düsünürsek gayet simetrik durur.

Koltuktaki arma gercekten berbat duruyor
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Resimler için saol Selçuk renktas
                        Trabzonspor

Yorum

• WC ler maalesef eski gibi duruyor.Beyaz Fanyans 80lerde bırakıldı.
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            WC ler maalesef eski gibi duruyor.Beyaz Fanyans 80lerde bırakıldı.
                            bir stadyum icin gayet iyiler
                            sadece ayna foliasi duvara yapistirilabilirdi
                            birde ala furanga tuvaletlerde tek tuk olsa iyiydi, turistde bu stadyumda mac izleyecek...

Ünal Karaman

Yorum

• Siz wc lerden ne bekliyodunuz anlamadım Altın kaplamalı masaj yapan Klozetmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X