Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artik renk kodlari belirlenmis
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu kurumsal kimlik olayı var mıydı yoksa yeni mi oluşturdu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Renk karmaşasi son bulur artik . Bunlar olamaz diyemez kimse herhalde , kulup belirledi artik .

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

artik renk kodlari belirlenmis
          doğru renkler bunlar işte ancak umarım tribün koltukları bu renk ayarından çıkmaz
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Çok tez canlı insanlarız.
            Herşey hemen olsun istiyoruz.
            Stadyum hemen bitsin, sponsorlar hemen olsun istiyoruz.
            Evet bazen bazı şeyler olması gerekenden daha yavaş ileriyor ama sabır herşeyden önemli.
            Ben güzel şeyler olacağına inanıyorum...
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Copa americayı takip etmiyormusun ben orda olsam kesin giderim maça
              Valla copa amerika nedir ondan bile haberim yok acinacak haldeyim harbiden
              u will need justice at the end..

Yorum

• benim yapacağım bir şey yok verilen renk kodlarından bunlar çıkıyor bence BORDO koyu olması lazım ama birde şu yar renk kodları doğru olabilir ama kullanılan malzemede değişebilir mesala kumaş da farklı ahşap da beton da farklı sonuçlar verebilir sorun ordan çıkıyor...

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bak bu iyi olmuş :-)

Yorum

• Vay be. Sonunda renkler secilmis.
                    Sönük bir mavi ile kirmizi rengini bordo diye secmisler.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vay be. Sonunda renkler secilmis.
                      baktiginiz ekrana göre degisir, mac bilgisayar ekraninda gayet normal görünüyor.

Yorum

• Uygun bir zamanda konu açmayı planlıyordum o pdf dosyasıyla ilgili. Çoğu takım hem renk kodlarını hem de logolarını internet sitelerinden yayınlıyor bizim de sonunda bunu yapmamız iyi.

Tabi ki kulüp yayınladı diye onları kabul edip yolumuza devam etmek olmaz. Sonuçta bu renkler formaya da yansıyor stada da, görsellere de.

"artık belirlendi. bunlar olmaz diyemez kimse" sözü de saçma çünkü daha kulüp şuan resmi sayfasında hem logoyu hem de renkleri belirlediği renk ve logoya aykırı kullanıyor. Ayrıca bu renkler bugün belirlenmedi, kulübün logosu ve rengi bellidir elbette. Sadece bunu yeni yayınladılar. Kulüp her görselde o renkleri ve logoyu kullanmadığı için bunu fark etmiyorduk. Tıpkı verdiğim örnek gibi. Bundan sonra da hep o renkleri ve logoyu görmeyeceğizdir. Neyse fazla uzatmayayım konuyla ilgili bir konu açmayı planlıyorum orada detaya gireriz.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• PDF'te gösterilen armadaki renk kodları ile kurumsal renk paketi birbirini tutmuyor. Renk kodlarını chrome veya mozilla üzerinden eklenti edinerek bakabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vay be. Sonunda renkler secilmis.
                            Resmen koyu kırmızı ile sönük mavi renklerimiz oldu. Vay ki ne vay.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmen koyu kırmızı ile sönük mavi renklerimiz oldu. Vay ki ne vay.
                              O kirmiziyi 100 kisiye göster, 95 kisi kapali/koyu kirmizi der.

Yorum

• Sonucta renkleri kulup belirler. Bu da belirlendigine gore tartisma niye ? . Daha once renk kodlari filan belli degilken bizim rengimiz kesin budur diyenler neye gore cikarim yapiyordu koyu bordo acik mavi kavramindan. Simdi her sey net.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X