Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lan paran varsa git yaptır bi stad sonra konuş allah allah. Yapılmış bir kere ne yapalım? Çocuğun oldu ama çirkin, evlatlık mı vereceksin? Sabah akşam neden çirkin diye eleştiri mi yapacaksın?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    MCMLXVII

Yorum

• Bu nasıl saçma bi belediyedir ya da her neyse işte stadın yanında hastanenin ne işi var

Allah akıl fikir versin

Yorum

• başkanın söylediğine göre ilk maç deplasmanda olursa 8.hafta akyazı stadı açılıyor. bu da kasım ayının ilk haftası demek oluyor. 5 ayda biter heralde herşey.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birbirinin kopyası onlarca çakma stadyum. Bir tanesi de bizimki. Ciddi anlamda Trabzonspor'a yakışmayan bir proje. Yazık oldu.

[ATTACH]9318[/ATTACH]
          Nasil ayni? Yani sonuçta stad yapılıyor tribunlu catili falan.

Ben anlamadim bu elestriyi bizim çatimiz da apartman locamiz da dolgu alani kompleksimiz stadin oturduğu merdivenler falan hepsi farkli.

Beğenmeyebilirsiniz de buna da ayni demeyin. Koyduğunuz fotoğraflarda prekastlar var nasil bi farklilik olabilir prekastlarda?
          Bide taraftar giris çıkışları var onu da ne kadar farkli yapabilirler ki?

Yorum

• Facebooktaki trabzonsprorun resmi sayfasinda taraftar yorumlarina baktigimda Trabzonsporun bugunku durumu hakkinda cok net bilgi veriyor. 10 taraftardan 8 i, bu ne yaa , burda kesin kume duseriz diyor..

ben cok merak ediyorum, bu insanlarin hayattan beklentisi nedir. Karisinia kizina baktiginda da bu ne ya tipsiz biseymi diyor. Annesi yemek yaptiginda onune getirdinde anne bu ne yaa igrenc bisey yapmissinmi diyor? Yani bu sartlarda boyle demesi gerekiyor.

Diyecegim tek sey azicik adam olun adam.. Biraz destek olmayi, saygiyi ogrenin. Gidin bakin fener bjk sayfalarina, taraftarlarin nasil uyum icinde oldugunu gorun. Biktik sizden yeter artik.
            u will need justice at the end..

Yorum

• Kedi yolu başlanmışlar döşemeye gece vardiyası baya hızlandılar

Yorum

• Ts seyircisi kadar hicbirseyi beyenmeyen cekemeyen hazimsiz topluluk yok.yahu elindekini guzellestirmeye bak ve kendini buyuk gorme.
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Size bir şey diyim mi, o stat dolduktan sonra kaliteymiş bilmem neymiş zerre önemi yok. Tek mesele doldurup orayı cehenneme çevirmek.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bir şey soracağım, membranlar içeriden böyle mi gözükecek şimdi
                    sitat.jpg

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir şey soracağım, membranlar içeriden böyle mi gözükecek şimdi
                      [ATTACH]9326[/ATTACH]
                      maci izlersen icerden oyle gozukmez

Yorum

• Icerdende kaplama olacak dolayisiyla o goruntu olumayacak siye biliyorum.. Eger bunu inkar ederseniz, konuyu taaa basa aliriz, yagmur yagdiginda ne olacak muhabbetine doneriz..

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanın söylediğine göre ilk maç deplasmanda olursa 8.hafta akyazı stadı açılıyor. bu da kasım ayının ilk haftası demek oluyor. 5 ayda biter heralde herşey.
                          İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı zaten Ağustos sonuna yetişmeyecekti. Bu durumda ilk maçımızı muhtemelen ya 7.hafta (14-17 Ekim) ya da 8.hafta (21-24 Ekim) oynayacağız. Açıkçası ilk maça ilgi çok büyük olur ama ilk 7-8 haftada yukarıdan kopan bir takım olursak diğer maçları 5 bin kişiye oynamaya devam ederiz...
                          ben mi yanlış biliyorum yoksa başka cezamızda mı var. 4 maç cezanın 2si bitti kaldı 2. ilk maç deplasmanda olsa 6. hafta seyircili olması gerekmiyor mu. ya da ilk hafta içerde başlasak 5. hafta açılış yapamıyor muyuz?
                          En son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 26.05.2016, 03:34.
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben mi yanlış biliyorum yoksa başka cezamızda mı var. 4 maç cezanın 2si bitti kaldı 2. ilk maç deplasmanda olsa 6. hafta seyircili olması gerekmiyor mu. ya da ilk hafta içerde başlasak 5. hafta açılış yapamıyor muyuz?
                            üçüncü maçta birçok taraftarımız cezalı, o maçı da avni aker'e veda maçı yapacağız dedi.

Yorum

• Trabzondan yasayan bir arkadasimla konustum, tum gece kedi yolu insaasi devam etmis. Kendisi biraz deli sabaha kadar onlari izlemis.

Yorum

• abi trabzonspor taraftar profili çok değişti.iho olgun ,aklı başında,yapıcı ,cefakar taraftar kitlesini takımdan soğuttuğu dışladığı gibi bu küçükken mahallede oyun oynarken mızıkçılık yapan tipleri ,herşeye muhalefet,yıkıcı,düşünemeyen,hiçbirşey üretemeyen kitleyi trabzonspora yama yaptı.bakıyorsun özellikle facebookta paylaşımların altındaki yorumlara trabzonspor'a dair herşeyden soğur gibi olyorsun.bu yorumları yapan insanlarla aynı bayrağı taşıdığıma inanamıyorum bazen.
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X