Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim olarak bir şey seçmiş olsalar bile başkan ve yöneticiler taraftar isteğine göre bazı şeyleri değiştirebilir bu bence doğal bir şey. Başkan o açıklamayı isim vererek yapmadı sonuçta neden üstüne alınıp böyle tamamen hedef göstererek açıklama yapıyor anlamadım.
    İyi de adam direkt olarak bu projeden sorumlu yönetici. Hatta başkan yardımcısıydı. Değiştirmişlerse adamın neden haberi yok. Zeki Öztürk diyorki biz başkanın onayladığı bu tasarımı, 3 ay önce yönetim kuruluyla belirleyip gönderdik TOKİ'ye. Belirlenmişken başkan çıkıyor yalanlıyor. Zeki Öztürk'te bizle birlikte öğreniyor o tasarımın olmayacağını.

Şuan taraftarların büyük kısmında bilgi yanlışlığı var. Taraftar sanki tek renk veya 2 renk olacakmış gibi bir algı var. Halbuki BMN'nin haberinde 1. ağızdan tanım yapıyor adam. "Bordo-Mavi-Beyaz koltuk, dalgalı tasarım. Piksel."

Bu yüzden "ben başkana güveniyorum, gerekirse beyaz koltuğu söker bordo-mavi yapar" lafı yanlış. Adam yalan söylemiyorsa başkan seçmiş o bordo-mavi-beyazlı tasarımı.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Şu koltuk işini BMN'nin tekrar sorma imkanı varsa çok iyi olur.

Yorum

• başkanın attığı twitten anladığım bordo mavi beyaz olacak ancak tasarımı görseldekinden daha güzel olacak. bordo mavi beyaz pikselli modele oy veren insan olduğunu hatırlamıyorum ankete göre gidilmediği malum taa erol ağaoğlu zamanın bordo mavi beyaz yapacağız demişti rastlantı olamaz ben böyle bir şeyi kabul edemem taraftarın istediği olacaksa piksel miksel olmaz burada piksel isteyen bir kaç kişi var bakalım olursa öyle koltuk montajı bittikten sonra ne tepki verecekler.

şu modele hayır diyen birine rastlamadım. tasarımı çok rahatlıkla yapılabilir 3 renk dalgalı pikseli güzel bir şekilde yapabileceğiz diyen adam bu tasaramı rahatlıla yapar
        akyazı.jpg
        En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 21:34.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkanın attığı twitten anladığım bordo mavi beyaz olacak ancak tasarımı görseldekinden daha güzel olacak. bordo mavi beyaz pikselli modele oy veren insan olduğunu hatırlamıyorum ankete göre gidilmediği malum taa erol ağaoğlu zamanın bordo mavi beyaz yapacağız demişti rastlantı olamaz ben böyle bir şeyi kabul edemem taraftarın istediği olacaksa piksel miksel olmaz burada piksel isteyen bir kaç kişi var bakalım olursa öyle koltuk montajı bittikten sonra ne tepki verecekler.

şu modele hayır diyen birine rastladım tasarımı çok rahatlıkla yapılabilir 3 renk dalgalı pikseli güzel bir şekilde yapabileceğiz diyen adam bu tasaramı rahatlıla yapar
          [ATTACH]10091[/ATTACH]
          Bu tasarım gerçekten güzel. Uygulanmasının da sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Fakat artvints arkadaşın dediği gibi bu konuda forumda defalarca tartışıldı. Sonuç olarak alt katın eğimi az ve üst katın eğimi fazla olduğu için ortadan basık bir görüntü ortaya çıkacak. Yani resimdeki görüntünün ortaya çıkma ihtimali çok zayıf. Ayrıca kat aralarınıda hesaba katarsak logoda bütünlük sağlanmayacak. Ancak tek kata sorunsuz bir şekilde uygulanabilir
          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkanın attığı twitten anladığım bordo mavi beyaz olacak ancak tasarımı görseldekinden daha güzel olacak. bordo mavi beyaz pikselli modele oy veren insan olduğunu hatırlamıyorum ankete göre gidilmediği malum taa erol ağaoğlu zamanın bordo mavi beyaz yapacağız demişti rastlantı olamaz ben böyle bir şeyi kabul edemem taraftarın istediği olacaksa piksel miksel olmaz burada piksel isteyen bir kaç kişi var bakalım olursa öyle koltuk montajı bittikten sonra ne tepki verecekler.

şu modele hayır diyen birine rastladım tasarımı çok rahatlıkla yapılabilir 3 renk dalgalı pikseli güzel bir şekilde yapabileceğiz diyen adam bu tasaramı rahatlıla yapar
            [ATTACH]10091[/ATTACH]
            Bu tasarım resimde gozuktugunden cok daha cırkın gozukecektir. Umarım taraftar bunu ıstıyor gıbı bır dusunceye kapılmazlar .
            61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu tasarım resimde gozuktugunden cok daha cırkın gozukecektir. Umarım taraftar bunu ıstıyor gıbı bır dusunceye kapılmazlar .
              taraftar istisnalar dışında bunu istiyor. sade bir tasarım resimde gözüktüğünden çirkin gözükecekse pikselli bir tasarımın güzel olma ihtimali de yok. gerçi bjk antalya ve kayseride örnekleri var ve dediğimi kanıtlar nitelikteler.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• anlaşılan stadın koltuk modeli başkanın tweet attığı gibi olacaktı. başkan bizlerin baskısı ile vazgeçti, akyazıdan sorumlu yönetici de birlikte aldığımız kararı hiçe saydı diye ayrıldı benim anladığım bu

iyi kurtardık bu modelden bu rezil görüntüyü nasıl da beğenmiş karar almışlardı hayret doğrusu..
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ufacık sade bir TS şekli maratonun büyük bölümüne yapılacak ne kadar bozulabilir ki.? sanki osmanlı tuğrası gibi ayrıntılı bir şey yapacağız oraya. Sade olmasın piksel olsun he? farklı birşey yapmayan çalışıpta rezil olan bursa beşiktaş antalya ve kayseriyi ne çabuk unuttuk abi toki sanki bize farklı bir muamele yapıp görülmemiş bir şey çıkaracak.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    anlaşılan stadın koltuk modeli başkanın tweet attığı gibi olacaktı. başkan bizlerin baskısı ile vazgeçti, akyazıdan sorumlu yönetici de birlikte aldığımız kararı hiçe saydı diye ayrıldı benim anladığım bu

iyi kurtardık bu modelden bu rezil görüntüyü nasıl da beğenmiş karar almışlardı hayret doğrusu..
                    estetiğe değilde verdiği anlama bakılmış herhalde .
                    mavi ile deniz ,
                    beyaz ile deniz üstündeki dalga
                    bordo ilede dalgalı denizin üstünden karadenizde gün batımını göstermeye calısmıslar .

stadyum değilde başka birşey için bu renk kombinasyonları iyi durabilir . Ama stadyumda kötü duracagı aşikar . Özellikle piksel mevzusu mahfediyor herseyı
                    61

Yorum

• O üstteki tasarım burada tartışıldı da zaten eğime, kat arası boşluğuna falan gerek kalmadan mantıken açıyı biraz değiştirdiğin zaman ortaya saçma bir görüntü çıkacak. Hep direkt karşısından mı bakılacak sanki. bir görsele bakıp bu olsun demek saçma.

Ayrıca logonun küçük bir şekilde işlenip işlenmemesi de tartışıldı. Hatta kulüp önerileri alırken biri bu konuyu mailden sormuş ve cevap olarak "logoyu koltuklara işleyince logoda bozulma oluyor, iyi durmuyor" gibi bir cevap almıştı diye hatırlıyorum. Ama nasıl olmuşsa 3 ay önce logolu tasarım yapıp seçmişler.

İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      estetiğe değilde verdiği anlama bakılmış herhalde .
                      mavi ile deniz ,
                      beyaz ile deniz üstündeki dalga
                      bordo ilede dalgalı denizin üstünden karadenizde gün batımını göstermeye calısmıslar .

stadyum değilde başka birşey için bu renk kombinasyonları iyi durabilir . Ama stadyumda kötü duracagı aşikar . Özellikle piksel mevzusu mahfediyor herseyı
                      Aynen öyle. başkan seviyor zaten böyle anlamlı şeyleri. Koltuklara da Trabzon'un özelliklerini yansıtmak istemişler ama görmüyor musunuz be abi nasıl durduğunu. Anlamak zor valla.
                      En son Enisc tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 22:07.

Yorum

• biz nasıl bi kulübüz ya bu iş için anket yapıldı herkesin az çok istediği göze hoş gelen tasarım belliydi ama gidip bu tasarımlardan en en en kötüsü seçilmiş

Yorum

• Alt katın eğimi vs logonun bütünlüğünü bozuyorsa aynı şeyin pikselde olabileceğini düşünmediniz mi? sonuçta piksel tasarım dediğimiz şey pikselleşmiş degrade oluyor yani üst kattan alta doğru bir degrade söz konusu alt katın eğimi ve kat araları bunuda bozuyor olmalı ve tam renk geçişi olan yerde localar ben buradayım diye bağırıyor olmalı değil mi?

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz nasıl bi kulübüz ya bu iş için anket yapıldı herkesin az çok istediği göze hoş gelen tasarım belliydi ama gidip bu tasarımlardan en en en kötüsü seçilmiş
                            herkes farklı birşey söylüyor belli derken hangi tasarımı herkes az çok istiyordu

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tribün koltukları düz bordo olursa ne olur?

+Piksel tasarımın kötü örnekleri ortadayken macera aranmaz.
                              +Merdivenler açık maviye boyanıp sarı-turuncu gibi dayatmalara bulaşılmaz. Tribünlerde Bordo-Mavi bütünlüğü olur.
                              +Olası bir tribün boşluğu fazla göze çarpmaz. Dolayısıyla kötü bir görüntü ortaya çıkmaz
                              +Bordo yeterince koyu bir renk olduğu için rakip takım için baskılı-boğucu bir ortam oluşur.
                              Ben de bu yüzden düz bordo istiyorum. Yok katlar tasarımı bozuyor yok eğimdi yok pikseldi yok şuydu yok buydu bu tartışmalar uzar gider. Düz bordo da tartışılacak bir şey yok. Sade ve şık. Dolayısıyla kafalar rahat
                              "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Ben anlamıyorum piksel seçen arkadaş nasıl bir göz zevkin var? Renkler ve zevkler tartışılmaz da 30 kişiye piksel mi düz bordo mu desek 30'u da bordo der.
                                MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X