Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uygun bir zamanda konu açmayı planlıyordum o pdf dosyasıyla ilgili. Çoğu takım hem renk kodlarını hem de logolarını internet sitelerinden yayınlıyor bizim de sonunda bunu yapmamız iyi.

Tabi ki kulüp yayınladı diye onları kabul edip yolumuza devam etmek olmaz. Sonuçta bu renkler formaya da yansıyor stada da, görsellere de.

"artık belirlendi. bunlar olmaz diyemez kimse" sözü de saçma çünkü daha kulüp şuan resmi sayfasında hem logoyu hem de renkleri belirlediği renk ve logoya aykırı kullanıyor. Ayrıca bu renkler bugün belirlenmedi, kulübün logosu ve rengi bellidir elbette. Sadece bunu yeni yayınladılar. Kulüp her görselde o renkleri ve logoyu kullanmadığı için bunu fark etmiyorduk. Tıpkı verdiğim örnek gibi. Bundan sonra da hep o renkleri ve logoyu görmeyeceğizdir. Neyse fazla uzatmayayım konuyla ilgili bir konu açmayı planlıyorum orada detaya gireriz.
    O konuyu acarsaniz, cok güzel olur. Bu isi halletmemiz lazim. Ortaklasa bir sey yapmaliyiz. Bu konu ile ilgili bir proje hazirlamaliyiz ve bu yönde benim bir calismam mevcut. Beraber bir sey hazirlayip, kulübe sunmaliyiz.
    Ben mail attim kulübe ama geri dönüs alacagimi sanmiyorum.

Yorum

• Benim "Koyu Bordo-Acik Mavi" anlayisim
      Acik Mavi [R88 G190 B255, #58beff] Koyu Bordo [R90 G25 B25, #5a1919]
      1.jpg
      Kulübün renk kodlarina göre "Koyu Bordo-Acik Mavi" anlayisi
      Acik Mavi [R102 G204 B235, #66cceb] Koyu Bordo [R107 G0 B0, #6b0000]
      2.jpg
      En son ilzinho61 tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 02:19.

Yorum

• Kulüp gayet güzel bir çalışma hazırlayıp kurumsal kimliğe geçişte kararlı olduklarını göstermiş. Kusur aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. Herşey harika düşünülmüş. Renkler de gerçek renklerimiz. Herhangi bir sorun yok. Başka sorunlara odaklanmanın çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Şehrimizin insanının bu olumsuz mentaliteden artık kurtulması gerek. Kendimizi daha fazla aşağı çekmemize gerek yok.

Yorum

• valla benim bilgisayardan kulübün belirlediği renkler gayet de güzel gerçek renklerimiz olarak görünüyor.
          üstteki kıyaslamadaki diğer bordoya bi ton daha koyuluk verseniz siyah olacak neredeyse.
          bizim bordomuz kesinlikle o değil. kulübün belirlediği renkler gerçek renkler bana göre.
          BMN İZMİR

Yorum

• image.jpg

Sanki o hangar giriş kapıları küçültülecek gibi? Ne dersiniz?

Resim Wowyurkey'den alınmıştır

Yorum

• Kulübün az sorunu var o yüzden (bence güzel olan) renklere de muhalefet olmalıyız bir kaç arkadaşımızın göz zevkine uymuyor mağduruz ayaklanma filan çıkaralım böyle olmayacak.

En son 3 gün önce bakabilmiştim buraya renk tartışılıyordu geldim hala renk tartışılıyor şaka gibi

Yorum

• Burda renklere muhalif olan bi cok arkadasin derdi secilen renklerin soluk olmasi. Onlar istiyo ki renkler canli olsun.
                Haksizda degiller. Lakin bordo rengi canli yapildiginda bordo rengi bordoluktan cikiyo, daha ds koyulasiyo. O yüzden acik mavi mat olmali
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak GKNRLP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp gayet güzel bir çalışma hazırlayıp kurumsal kimliğe geçişte kararlı olduklarını göstermiş. Kusur aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. Herşey harika düşünülmüş. Renkler de gerçek renklerimiz. Herhangi bir sorun yok. Başka sorunlara odaklanmanın çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Şehrimizin insanının bu olumsuz mentaliteden artık kurtulması gerek. Kendimizi daha fazla aşağı çekmemize gerek yok.
                  zaten begenmeyenler klasik 3-4 arkadasimiz

yönetim bir anket yapsada genel düsünceyi ögrenelim
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu koltuk rengi ayarlamak istenen tonajı tutturmak o kadar kolay mı. Renk kodunu girdim oldu böyle bir şey olabilir mi?. Plastik hamuruna renk veriyorsunuz o yüzden %100 renk uyumu olmaz. Matbaaya iş gönderdiğimizde bile renk sapmaları olabileceğini biliriz. En basitinden yazıcınızdan bir çıktı alın bakalım ekranda gördüğünüz rengin birebir aynısını veriyor mu?

Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok yukarıdaki bir arkadaşımızın dediği gibi baktığımızda koltuklar borda mavi olmuş diyebileceğimiz şekilde yapıldıysa işlem başarılıdır demektir.
                    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vay be. Sonunda renkler secilmis.
                      Sönük bir mavi ile kirmizi rengini bordo diye secmisler.
                      Bordo iyi de mavi bana da çok sönük ve soluk geldi
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 41.000 Kişilik stad nasıl bu kadar küçük duruyor hala anlayamıyorum.
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          41.000 Kişilik stad nasıl bu kadar küçük duruyor hala anlayamıyorum.
                          Çok büyük ve geniş bir alanda inşa edildiği için küçük görünüyor..aynı tesisi şehir içinde yap bak nasıl devasa durur.

Yorum

• Şu renklerin ekranda, koltukta ve kumaşta görünüm farkları ile ilgili birçok tartışma dönmüştü burada...

Fark bundan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim "Koyu Bordo-Acik Mavi" anlayisim
                              Acik Mavi [R88 G190 B255, #58beff] Koyu Bordo [R90 G25 B25, #5a1919]
                              [ATTACH]9498[/ATTACH]
                              Kulübün renk kodlarina göre "Koyu Bordo-Acik Mavi" anlayisi
                              Acik Mavi [R102 G204 B235, #66cceb] Koyu Bordo [R107 G0 B0, #6b0000]
                              [ATTACH]9499[/ATTACH]
                              Kulubun belirledigi renkler bunlar. Photoshop ile sectim renkleri. Dosyadaki renklerle birebir ayni, bir farklilik yok.

Bordo: C30 M100 Y100 K40
                              Mavi: C60 M20 Y8 K0

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                41.000 Kişilik stad nasıl bu kadar küçük duruyor hala anlayamıyorum.
                                Çıplak gözle küçük gözükmüyor. Ayrıca stat platforum üzerine inşa edildi. Göz yanılgısı yaratıyor. Dışarıdan bakınca zemindeki dükkanlar saha zeminine göre yukarıda kalıyor olabilir.
                                En son nirvana ovalari tarafından düzenlendi; 13.06.2016, 15:19.
                                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X