Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mavi olmamış ne yazık ki Levante değil sonuçta takımın ismi. Ganzilis in duzelttigi renkler baz alınmalı .
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Renkler bırebır tutturulmamıs olabılır . Ama bunun muhabbeti 3-4 gün sürer sonra unutulur . Benım için sıkıntı yok o kadar mükemmelıyetçi değilim
      61

Yorum

• Bizim kurumsal pantone renk kodlarımız yokmu arkadaş.

Yorum

• * Siz bu yönetimi çok ama çok büyütüyorsunuz
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim kurumsal pantone renk kodlarımız yokmu arkadaş.
            Bir ara ben çok aradım. Ne sitede nede başka bir yerde bulamadım. AFS bir ara paylaşmıştı öyle hatırlıyorum .. Oda tam değildi yani onun için en yakınıydı galiba çoook zaman geçti üstünden. Ama pantone renk kodlarımızın olmadığını biliyorum . Çünkü olsa tüzükte de yazması gerekiyor diye biliyorum .
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renklerimiz bunlar
              Kesinlikle bu degil
              Mavi tamam fakat bu renk tüzügümüzde yazan "koyu bordo" rengiyle alakasi yok

Koltuk renkleri önemli degil demeyin. Atmosferi koltuk renkleri belirler ve begenmedigin zaman öyle 1 gün icinde degistirebilecegin bir is degil

Yorum

• Trabzon Dergi ‏@TrabzonDergi 1 Std.Vor 1 Stunde
                Akyazı'da bugün - #Trabzonspor #AkyazıStadı inşaatı sürüyor. #TUR

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şimdi güneş vurunca bizim stat böyle mi gözükecek
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk resimde locaların önünde bordo koltuklar çok güzel duruyor altına ve üstüne reklam panoları da gelince locaların gayet şık duracak.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şimdi size çok enteresan bir foto göstericem copa America yı izlerken gözüme takılmıştı.

Rose Bowl stadı americada california da bulunuyor geçenlerde brazilyanın maçı bu staddaydı ve stadın kapesitesi 95 bin çıvarında şimdi size kamera açısını göstericem bakalım ne düşünceksiniz

Yukarıdaki fotoya baktıgımız zaman bildiğimiz bizim anadolu kluplerin stadı gibi duruyor tv den izlerkende o açıdan aynı şekilde gözüküyor fakat tepeden baktıgımızda işin aslı deyişiyor

Bizim stadda bana cok ufak geliyor nedense kapesitesine göre ^^

Yorum

• Rose Bowl stadi, 1922 yilinda acilmis, kapasitesi 92 binmis, rekor kapasitesi ise 106 bin ile 73 yilinda gerceklesmis. Benim evede baya yakinmis, haberim bile yok boyle bir stadin varligindan
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rose Bowl stadi, 1922 yilinda acilmis, kapasitesi 92 binmis, rekor kapasitesi ise 106 bin ile 73 yilinda gerceklesmis. Benim evede baya yakinmis, haberim bile yok boyle bir stadin varligindan
                          Copa americayı takip etmiyormusun ben orda olsam kesin giderim maça

Yorum

• Banada öyle geliyo.ama inşallah öyle deyildir yoksa duman oluruz
                            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Copa americayı takip etmiyormusun ben orda olsam kesin giderim maça
                              maclar pahali ya gidilcek gibi degil

Yorum

• Kurumsal kimlik paketimiz;

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X