Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'daki Yeni Stadyum Şiddetli Yağışlara Dayanamayabilir

Bahar Bayhan
    11 Eylül 2015, 14:33
    607
    defa okundu.

4 paylaşım

Akyazı Stadı için uzmanlar, şiddetli yağışlar sonrası dolgu alanının sular altında kalabileceğini ve stadın da bundan etkilenebileceğini vurguladı.

Trabzon'da dolgu alana inşa edilen Akyazı Stadı için İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Radikal'de yer alan habere göre, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını iddia ederek,"Akyazı Projesi, kıyı ile bütünleşmiş olarak değil, ada benzeri bir yapı olarak inşa edilmeli, proje ile sahil yolu arasında mutlaka geniş bir su yolu bırakılmalıdır. Bu sayede güneydeki yamaçlardan aşırı yağmur sonucu oluşan yüzey akışları için koruyucu önlem alınmış olacaktır. Bu uyarıları son 5 yıl içinde bir araya geldiğimiz yetkililerle de defalarca paylaştık" dedi.
    "Kimse Dinlemedi!"

Mustafa Yaylalı, projenin önemli bölümünün tamamlandığını, ancak proje ile kıyı şeridi arasındaki su yolu için hiçbir çalışma yapılmadığını gözlemlediklerini öne sürerken açıklamasını şöyle sürdürdü:
    "Su yolu yapılması yönündeki görüşümüzü ısrarla tekrarlıyoruz. Küresel iklim değişikliğinin getirdiği, hesaplarda kullandığımızın çok üzerinde miktara sahip yağışlar mutlaka dikkate alınmalı. Burada özellikle projenin gerçekleştiricisi olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) bu bölge için detaylı çalışması zorunludur. Akyazı Projesi'nin gerçekleştiği alanda, proje dolgusu gerçekleşmeden önceki tarihlerde de ciddi yağışlar sonrası mevcut sahil yolunun, bütün drenaj sistemlerine rağmen sular altında kaldığı, bu suların en yakın alan olan denize drene edilme zorunluluğunda kalındığı unutulmamalıdır. Şimdi gerçekleştirilen dolgu alanının sahil yolu ile arasında geniş bir suyolu bırakılmaması durumunda yoğun bir yağış durumunda denize olan mesafe çok uzadığından bu şekilde bir drenaj artık söz konusu olmayacak, kendi elimizle afete davet çıkaracağız."

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seni ilgilendirmez arkadaşım, istediğimle kıyas ederim, iyi misin ?

Görüntü itibariyle BANA GÖRE o hissi veriyor diyorum, adam kalkmış emrediyor..

Önce Türkçe öğren, sonra cevap ver zaten..
      Mebran teknolojisi ile yeni tanıştığımız için ve alışık olmadığımız için ne kadar kaliteli olursa olsun o dediğin tül aklımızın bir köşesinde duruyor Hele hele Mersin örneği var ki aklımızın köşesindeki tül hortlayıp çıkıyor.

Fakat,
      Selçuğun da dediği gibi defalarca bu başlıkta konuşuldu defalarca aynısı olmadığı,çok kalitelisinin kullanıldığı yazıldı çizildi,yani demem o ki Muhammet sen rahat ol,sıdalanma mebran da sorun yok,
      bir de yazışmalarınız 1 tık daha alt tondan gitse de kırılıp incinmeseniz karşılıklı ne güzel olur değil mi,
      bir büyüğünüz olarak nazım geçer diye düşündüm de yazdım inşallah her ikiniz de anlayışla karşılarsınız,
      selametle.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Cezanın yeni sezona yansımayacağı söyleniyor ama aynı sezonda 2.kez saha olayları nedeni ile disiplin kuruluna sevk edildik ilk yarıda Gaziantepspor maçı sonrası malum iho nun hakemleri alıkoyma cehaleti nedeni ile 2 maç seyircisiz oynama cezası aldığımız ayrıca federasyonun camiaya karşı olan tavrı unutuluyor, disiplin mevzuatı aynı sezon içerisinde ceza yarı oranında artırılarak verilir diyor.Ayrıca çirkin ve kötü tezahürat da var aynı sezonda 5.kez ise o olaydan dolayı bile seyircisiz oynama cezası alabiliriz, erteleme yi aklınızdan bile geçirmeyin hayal olur. Ben en az 2 maçımızın yeni sezona sarkacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mebran teknolojisi ile yeni tanıştığımız için ve alışık olmadığımız için ne kadar kaliteli olursa olsun o dediğin tül aklımızın bir köşesinde duruyor Hele hele Mersin örneği var ki aklımızın köşesindeki tül hortlayıp çıkıyor.

Fakat,
          Selçuğun da dediği gibi defalarca bu başlıkta konuşuldu defalarca aynısı olmadığı,çok kalitelisinin kullanıldığı yazıldı çizildi,yani demem o ki Muhammet sen rahat ol,sıdalanma mebran da sorun yok,
          bir de yazışmalarınız 1 tık daha alt tondan gitse de kırılıp incinmeseniz karşılıklı ne güzel olur değil mi,
          bir büyüğünüz olarak nazım geçer diye düşündüm de yazdım inşallah her ikiniz de anlayışla karşılarsınız,
          selametle.
          Ertan abi, sizden bir kaç yüz tane olsa keşke bu forum da ve tüm çevremizde..
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• 2 maç saha 2-3 maç tribün kapatma versinler sulh olalım.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ertan abi, sizden bir kaç yüz tane olsa keşke bu forum da ve tüm çevremizde..
              Cevatım est
              Allah razı olsun,gönlüne kurban kardeşim,valla acayip mutlu oldum,çok sağol.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cevatım est
                Allah razı olsun,gönlüne kurban kardeşim,valla acayip mutlu oldum,çok sağol.
                Estağfurullah abi, asıl mutlu eden sensin. Sen sağol burada bizlere örnek olduğun için. Saygılar abim..
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• 4 maç seyircisiz ve 750 bin TL ya da net olmamakla 915 bin TL para cezası almışız.( yanlış başlıkta yazdı isem silinebilir mesajım alınganlık yapmam )
                  En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 03.05.2016, 17:26.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Akyazı'daki ilk 2 maç seyircisiz.. (şimdilik görünen tablo)
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Ceza yeni stadda ertelwnir belki
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akyazı'daki ilk 2 maç seyircisiz.. (şimdilik görünen tablo)
                        Bu da bir ay eder. Ben stadyumun bir ay geç bile olsa yetişeceğini zannetmiyorum.

Yorum

• önümüzdeki sezon içerde oynayacağımız ilk iki maça stadın yetişmeyeceği garanti oldu artık bu ceza ile.

ceza biter stat açılışı yapılır.

tabi öngörüldüğü gibi yeni sezona yetişirse
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu da bir ay eder. Ben stadyumun bir ay geç bile olsa yetişeceğini zannetmiyorum.
                            Sezon başında 2 haftalık milli maç arası da var. Yani sahamızda seyircili oynayacağımız ilk maç muhtemelen lig başladıktan 1 yada 1 buçuk ay sonrasına denk geliyor.

Yorum

• O zaman İstanbul'da oynayalım bu iki maçı klüp en azından gelirde sağlamış olur

Yorum

• bugradeniz_IMG_20160503_161036.jpg
                                sibirya_image.jpg
                                Protokol tarafına 2 membran eklenmiş.
                                FatihBABA_31289F10_5B7C_49D4_9CA1_AE326DBC2F3B.jpg

Resimler wowturkey adresinden alınmıştır. Tamamı bugün çekilmiş diyolar.
                                Ekli dosyalar
                                En son sefayasin tarafından düzenlendi; 03.05.2016, 18:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X