Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tsk resim icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımda duyduğum en büyük yalanlar listesinde ilk 5'e adaydır. Trabzon'da raylı sistem için yeterince popülasyon yok sözü.
Tamamen belediyenin dolmuşçular odasının güdümünde prangalarda olmasının yansımasıdır.
Trabzon şehrini belediye değil dolmuşçular yönetiyor.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Ya sen bu isi yapmak istedikten sonra yaparsin. Saglikli bir etud yapildiktan sonra kimseyi magdur birakmamak suretiyle yapilir. Yeterki yapmak istesin. Zaten bizim belediye baskani park yapmaktan baska napmis. Rayli sistem projesi secim vaatlerindeydi ama nedense simdi yapilmiyor. Keza teleferik projesi vardi onuda yapmadi. Gokdelen projeleri var yuksek kat nedeniyle izin verilmedi. 10 katli binalara izin ver ama 30-40 kat oldumu deprem riski varmis. Sana sormazlarmi o zaman Istanbul'da o kadar gokdelen nasil yapiliyor. Bu adamin vizyonu yok Akyaziya sehir hastanesi yapmak isteyen adamdan ne bekliyorsunuz
Yorum
-
Raylı hat yapamadım hadi....
Belirli dakika aralıklarla kalkacak metrobüs hattıdamı kuramıyorsun.....
15 dakikada 1 , 20 dakikada 1..... filan...
Fatih eğitim fakültesi ve akçaabata her gün onbinlerce kişi gelip gidiyor.....
eminim böyle bir hat olsa çoğu insan özel arabını bile bırtakıp gider...
ama öpmeye niyeti olmayan yanağın yerini sorar imiş.....
bizimkide o misal.. yok zarar eder imiş...
2011 olimpiyatları için 30-40 milyon tl harcanan tenis kortu yıkılıyor.... milyonlarca lira daha harcanıp basketbol sahası yapılıyor....
bu zarar değil mi.....
istenirse her şey yapılır kardeşim tabi istenirseNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTenis kompleksi yikilicak mi?
5 bin kişilik basket sahası yapılacak imiş....
yapım tarihi 2011 yıkım tarihi 2016.....
çok zenginiz çok.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum