Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim stadın diğer toki stadlarıyla ortak sayılacak tek yanı iki katı olması.. ne kalite olarak ne de kompleks olarak hiç bir stadla mukayese bile edilemez..
    Bizim stadın diğer toki statlarından tek farkı 2 katlı localarımız ve kapasite. Onun dışında ortalama Toki stadı.

Bu stat (ki sadece stattan bahsediyorum, dolgu alanı değil) Trabzonspor'a atılmış bir kazıktır.

Şu görüntü pek öyle "delidehşet ve diğerlerinden çok farklı stadyum" izlenimi vermiyor. Ve bu görüntüye güzel demek biraz abartı olur bence..

trabzons22.jpg
    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 18:02.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İnanın ne hibrit çim, ne koltuk ne de skorbord aşırı derecede övünülebilecek şeyler değil. Hepsi paraya bakar, parayı verdi mi her takımın, her stadyumun sahip olabileceği şeyler. Bizler hepimiz olaya duygusal bakıyoruz. Bu yapılan stadyum Trabzonspor'a, kulübümüze, bizlere ait olmasaydı bence burun kıvırırdık, maalesef.
      İçinde oynayacağımız maçlar, gelmesini beklediğimiz o güzel günlerin Akyazı ile başlıyor olacak olması beni heyecanlandırıyor, orası ayrı.
      ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• İlk olarak sanlitrabzonum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnanın ne hibrit çim, ne koltuk ne de skorbord aşırı derecede övünülebilecek şeyler değil. Hepsi paraya bakar, parayı verdi mi her takımın, her stadyumun sahip olabileceği şeyler. Bizler hepimiz olaya duygusal bakıyoruz. Bu yapılan stadyum Trabzonspor'a, kulübümüze, bizlere ait olmasaydı bence burun kıvırırdık, maalesef.
        İçinde oynayacağımız maçlar, gelmesini beklediğimiz o güzel günlerin Akyazı ile başlıyor olacak olması beni heyecanlandırıyor, orası ayrı.
        Onun içinmi türkiyede birttek bjk de var hibrit çim önemli olan yapmak yaptırmak onu bunu boşverin iyi düşünün iyi olsun

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onun içinmi türkiyede birttek bjk de var hibrit çim önemli olan yapmak yaptırmak onu bunu boşverin iyi düşünün iyi olsun

Yok yahu, demiyorum ki hibrit çim kötü, çok iyi, hatta şükür olsun ki bizde de var ama bazen bazı şeyleri abartıyoruz gibi geliyor.
          Gerçi benim de ettiğim laf, hele bir açılsın da, iyisiyle kötüsüyle seveceğim tabii.
          ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• Stadtan ne bekliyor insanlar?İzleme açısı iyi mi?
            Sesi sahaya yansıtan ve baskı oluşturan bir çatı var mı?
            Rahat ve kaliteli koltuk ve iyi bir ulaşım imkanı.
            Akyazı bunları karşılyor,ekstrası da devre arası deniz manzaralı platform.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Sanırım beğenmek için şöyle birşeyler istiyorur bizim uşsklar stada tünelden gidiyorsun hop teleferik seni alıp koltuğuna götürüyor koltuk deyip geçmeyin yüksek teknoloji ürünü alttan ısıtmalı masaj yapan koltuklar ihtiyaçmı giderecekdin hop koltukta lsvaboda var vc de hiç yorulmana gerek yok statyumda 360 derece dönebilen bi tesis maç başlayınca kendi ekseninde dönmeye başlayan stadyum manzara müthiş kendi gecekonduda oturur başkasının dubleks dairesini beğenmez nediyim bunlar olmadıktan sonra bende beğenmiyom bu stadı dua edin TOKİ stadı yaptı yoksa bu kafayla bu zihniyete Avni Asker mezbeleliğinde bi 50 yıl daha oynar devlet bize niye star yapmıyor diye şikayet ederdik şükretmek lazım hayırla kalın.

Yorum

• La daha stada makyaj yapilmamis edilmemis güzel degil diyor.. Sen ne sekil bi adamsin?
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk iki maç cezalı. Ligin üçüncü maçı Avni Aker'de olacak. Yani üçüncü maç Avni Aker'e veda maçı. Dördüncü maçta yeni stada geçilecek. Başkan şimdi söyledi.

Yorum

• Önceleri statımızın kale arkalarının tek parça olmasını istemişimdir.sonra ise yeterli tribün kültürümüzün olmayışı bu düşüncemi değiştirdi.( bursa bile kale arkaları tek parça ama ne hayal ettin ne buldu).aslında statımızın kale arkaları juve gibi çift katlı ama oldukça dik olması,maraton kısımları bjk gibi çift localı olması güzel olurdu ( kısaca fb statının tribün yapısı gibi ancak 1. Katlar daha yüksek olmak kaydıyla). Fakat bize dayatılan stat madem buysa artık statımızı( mızı diyorum!) sahiplenmeliyiz. biraz da statımızın güzel yönlerini görmek gerek.mesela kat aralarında taraftar çıkışı olmayışı, çatının basık oluşu. hibrid çim önemli bir detay.peki statımızın diğer toki statlarından hiçbir farkı olmadığını söyleyen renktaşlar sizce nasıl olmalıydı bu stat? Yada hayal ettiğiniz stat her ne ise dünyada eşi benzeri olmadığına cidden emin misiniz?
                    En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 19:54.

Yorum

• artik acilis iyice ekime girdi

ilk ziyarette tribünü büyülemek önemli, bunu yönetim dogru algiladi
                      ilk macimizde ici, disi, yolu, suyu, gazi, peysaji bitmis bir yerde olmak cok farkli

bu sihir o insanlari ömür boyu bidaha rahat birakmaz
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• millet kafayı yemiş.bildiğin beton prekastı atıp bu mu güzel stad diye soruyor.aman tanrım

Yorum

• O değilde bildiğim kadarıylaa şehir hastanesi kesin olucak artık ihale tarihi vs açıklanmıştı diye biliyorum onu geçtim stad bittiği zaman orda bizim futbolcular antreman yaparken o şantiyeden gelen sesler vs. filan işimiz zor valla.

Yorum

• havaalanının yanında duruyolar yıllardır santıyeden gelecek civi sesınden ne olur )

İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O değilde bildiğim kadarıylaa şehir hastanesi kesin olucak artık ihale tarihi vs açıklanmıştı diye biliyorum onu geçtim stad bittiği zaman orda bizim futbolcular antreman yaparken o şantiyeden gelen sesler vs. filan işimiz zor valla.
                            ....

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O değilde bildiğim kadarıylaa şehir hastanesi kesin olucak artık ihale tarihi vs açıklanmıştı diye biliyorum onu geçtim stad bittiği zaman orda bizim futbolcular antreman yaparken o şantiyeden gelen sesler vs. filan işimiz zor valla.
                              may tesislerinde her gün onlarca ucak inip kalkiyor
                              santiyemi daha sesli, ucaklarmi

++++++++
                              tesislerin yani basindaki gülcemal projesi coktan basladi
                              önümüzdeki 4-5 yil oralar insaatsiz olmayacak

+daha kulübün orasi icin hazirladigi projeler
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 20:22.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı zaten Ağustos sonuna yetişmeyecekti. Bu durumda ilk maçımızı muhtemelen ya 7.hafta (14-17 Ekim) ya da 8.hafta (21-24 Ekim) oynayacağız. Açıkçası ilk maça ilgi çok büyük olur ama ilk 7-8 haftada yukarıdan kopan bir takım olursak diğer maçları 5 bin kişiye oynamaya devam ederiz...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X