Mavi olmamış ne yazık ki Levante değil sonuçta takımın ismi. Ganzilis in duzelttigi renkler baz alınmalı .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
* Siz bu yönetimi çok ama çok büyütüyorsunuzTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kurumsal pantone renk kodlarımız yokmu arkadaş.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mavi tamam fakat bu renk tüzügümüzde yazan "koyu bordo" rengiyle alakasi yok
Koltuk renkleri önemli degil demeyin. Atmosferi koltuk renkleri belirler ve begenmedigin zaman öyle 1 gün icinde degistirebilecegin bir is degil
Yorum
-
Trabzon Dergi â€@TrabzonDergi 1 Std.Vor 1 Stunde
Akyazı'da bugün - #Trabzonspor #AkyazıStadı inşaatı sürüyor. #TUR
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şimdi size çok enteresan bir foto göstericem copa America yı izlerken gözüme takılmıştı.
Rose Bowl stadı americada california da bulunuyor geçenlerde brazilyanın maçı bu staddaydı ve stadın kapesitesi 95 bin çıvarında şimdi size kamera açısını göstericem bakalım ne düşünceksiniz
Yukarıdaki fotoya baktıgımız zaman bildiğimiz bizim anadolu kluplerin stadı gibi duruyor tv den izlerkende o açıdan aynı şekilde gözüküyor fakat tepeden baktıgımızda işin aslı deyişiyor
Bizim stadda bana cok ufak geliyor nedense kapesitesine göre ^^
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRose Bowl stadi, 1922 yilinda acilmis, kapasitesi 92 binmis, rekor kapasitesi ise 106 bin ile 73 yilinda gerceklesmis. Benim evede baya yakinmis, haberim bile yok boyle bir stadin varligindan
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCopa americayı takip etmiyormusun ben orda olsam kesin giderim maça
Yorum
Yorum