Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acik ara turkiyedeki en guzel ve ambiansi en ateslo olacak stad ates cikacak etrafindan

Yorum

• bu şekilde kale arkası dikdörtgen şeklinde keskin dönen başka bir stad var mı? bu atmosferi ancak saha ölçüleri bozar.tribün çok uzak kalıyorsa futbolculara etkiler atmosferi.

Yorum

• İnsanların sevdası olarak gördükleri bir oluşumun yeni yuvasındaki her detayı en iyi olmasını istemesindeki suç nedir?

Herkes "Aman stadyum olsun bitsin bize verilsin"ci olmak zorunda mı?
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• [MENTION=47453]beratika[/MENTION]

[emoji1] [emoji1]
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Adam hep içimizde
            Trabzonspor

Yorum

• cezasi bitmez umarim
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cezan daim olsun Ronin, nice nice banli gunler goresin..
                u will need justice at the end..

Yorum

• forumda iz bırakmaya çalışan bir ergen sadece adminlere ettiği hakaretlerden sonra foruma dönme şansı yok
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Sen kime ne anlatmaya çalışıyorsun ki. Adamların umrundamı güzellik çevre düzenlemesi falan. Nede olsa adamın tek işi stad yoksa gerisini takmış günağına.
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Tüh sniperci Vali gitti. Yeni stadın çatısı tam keskin nişancı koymalıktı halbuki.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• arkadaslar galatasaray burak yılmaz trabsferınden kalan 2 mılyon euro yu neden vvermıyor
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tüh sniperci Vali gitti. Yeni stadın çatısı tam keskin nişancı koymalıktı halbuki.
                          Üzüldüm vallahi. Birimizi vurduramadan gitti demek...
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Arkadaşlar Akyazı Arena artık çıplak gözle Faroz Limanından bile görülür hale geldi.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• TSevda

7 dakika önce - 10:02 (bugün)

Dostlar çılgın projemi açıklıyorum

Bu proje stadyum bittikten sonra kulübün yapabileceği farklı, estetik ve insanı zaman tünelinde hissettiren, kulübün kuruluş tarihinden bugüne kadar yaşadığı sevinçlerini ve hüzünlerini de içinde barındıran taraftara adeta o anları yaşatan örneği olmayan bir projedir,

AMAÇ:TS'nin büyüklüğünü ve nasıl büyük olduğunu anlamayanlara anlatmak ve tabiki de stadyumu diğer stadyumlardan farklı kılmak

PROJE AŞAMASI:Ortaya çıkışı uzun zamanlara dayanan ve neler yapılacağı ve nasıl yapılacağı konusunda uzun zaman düşünülen ve dün itibareriyle nihayete erdirilen bir aşama.

PROJEostlar en merak edilen kısmı işte bu ve açıklıyorum

Duşakabinden esinlenmemin nedeni temperli cam olması veya kırıldığı zaman bir kaza olduğu zaman insana zarar vermemesi, şimdi temperli cam ne olacak derseniz, dostlar temperli cam(buzlu olacak yani membran rengine uygun),

Projenin birinci aşaması membranların alt tarafındaki büyük boşluklar buzlu temperli camla kapatılır,
                              Projenin ikinci aşamasında ise ilk başta bahsettiğim kulübün kuruluşundan bugüne kadar geçen zamanda yaşadığı sevinçlerin, hüzünlerin fotoğraflarının bu temperli camların üzerine profesyonel bir şekilde bastırılalması, yani taraftar stadyumun dışarısında bir fotoğraf sergisine gelmiş gibi çok farklı ve güzel bir deneyim yaşayacak

Peki ne o var o fotoğraflarda derseniz

1-Ön taraftaki(yol tarafı) üç boşluğun baş tarafında Türk bayrağı, orta kısmında kulübümüzün logosu ve yanındaki boşluğa H. Avni AKER'in fotoğrafı( böylece Avni AKER ruhu yaşamış olacak)
                              2-Diğer boşluklara Avni AKER'in sağından itibaren TS'nin nasıl kurulduğu, kurucuları, ilk kadro, daha sonra efsaneleşen başarıların, futbolcuların, kupaların kısacası dostlar yaşadığı sevinçlerin en güzel fotoğrafları
                              3-Hüzünler kısmında da maçlara giderken veya maçtan sonra evine giderken(özellikle deplasmanlara giderken ve başka şehirlerden Trabzon'a maç için gelen) trafik kazalarında ölen renktaşlarımızın fotoğrafları, bir boşluğu da onlar fazlasıyla hakediyor
                              4-Bu fotoğraflar arkadan aydınlatma led sistemle özellikle akşam stadyumun dışında müthiş bir görüntü ortaya çıkacak

Dostlar bu işler kaliteli ve profesyonelce yapılırsa çok güzel görüntüler ortaya çıkacaktır ve ben inanıyorum ki taraftarımız stadyumun dış kısmında bütün her tarafını dolaşacak ve kulübün nasıl buralara geldiğini ve getirenleri bir kez daha tanımış ve anmış olacak.

Yani dostlar sadece yeni bir stadyum değil efsanelerimizin de içinde yaşadığı müthiş bir stadyum olacaktır.

Uzun oldu kafanızı ağrıttım belki dostlar ama, benim aylardır düşünüp tasarladığım şeyler bunlar yapılabilir ve yapıldığında adından söz ettirecek bir proje olduğunu düşünüyorum

Alinti: Wowturkey - Tsevda
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tribün isim sponsorluğunu çoğu takım yapıyor. Beşiktaş'ta da denizbank tribünü ve spor toto tribünü var. Biz de yüksek ihtimal yaparız.

Nuri Albayrak açıklama yapmış

Ya şu dolgu alanının tamamı bizimken nasıl ve hangi mantıkla verilir anlamıyorum. İsim hakkından bile daha fazla para kazanabilecekken biz bu fırsatı resmen istemedik. Düşünsene şimdi elimizde hem tüm dolgu alanı, hem kartal tesisleri hem sponsorluklar, localar olacaktı.

Hadi tamam Akyazı geç yapıldı falan ama dolgu alanı bizde olsa en azından beklemeye değecekti. Şu an Trabzon'daki siyasilerin bu kulübe yapacağı en büyük iyilik dolgu alanını kulübe kazandırmak olur. (şike davasını ayrı tutarak)
                                çok zor değil 49 yıllığına kiralasınlar sizce Trabzonspor dan başka bu ihaleye kim girebilir ki
                                @ okşoholu

Yorum

Çalışıyor...
                                X