Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk stadi gibi olcak demekki beyaz koltuk da var

Yorum

• Koltukları kırma imkanı yok kimsenin bilmediğimiz burdan belli oluyor bizi bunlara cahil bırakanlar utansın O koltuklar ayağa kalktıhın zaman kapanır kendi kendine katlanır yani onun üstüne çıkma gibi birşey olmaz he tabi ekstra bir çaba sarf edersen oda olur tabi ama zannetmıyorum bizim insanımızı senelerdir yok öyle böyle diye diye o şekle büründürdüler bizim insanımız bana göre ülkenin en medeni insanları.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koltukları kırma imkanı yok kimsenin bilmediğimiz burdan belli oluyor bizi bunlara cahil bırakanlar utansın O koltuklar ayağa kalktıhın zaman kapanır kendi kendine katlanır yani onun üstüne çıkma gibi birşey olmaz he tabi ekstra bir çaba sarf edersen oda olur tabi ama zannetmıyorum bizim insanımızı senelerdir yok öyle böyle diye diye o şekle büründürdüler bizim insanımız bana göre ülkenin en medeni insanları.
        bu bir ironidir değilmi
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Koltukları kırma imkanı yok kimsenin bilmediğimiz burdan belli oluyor bizi bunlara cahil bırakanlar utansın O koltuklar ayağa kalktıhın zaman kapanır kendi kendine katlanır yani onun üstüne çıkma gibi birşey olmaz he tabi ekstra bir çaba sarf edersen oda olur tabi ama zannetmıyorum bizim insanımızı senelerdir yok öyle böyle diye diye o şekle büründürdüler bizim insanımız bana göre ülkenin en medeni insanları.
          O kadar emin olma. Salondakiler de açılır kapanır ama kıran çatır çatır kırıyor.

Yorum

bu yorumu şaka olarak anladım.

koltuklar kapansa da bizim insanımız betona değil koltuk üstüne basmak için açar onları öyle dururlar. hiç basketbol maçımızı izlemedin galiba hayri gürdeki koltukların halini görsen anlarsın demek istediğimi
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

muhtemel mis

bordoyu bu kez tam tutturdular bence
              mavi biraz daha acik olmaliydi
              beyazida umarim sadece yazi icin kullanirlar
              Koltuklar gerçekten de güzel. Mavi bir ton daha açık olabilirdi sanki. Bence beyaz aralara serpiştirilecek.

Yorum

• Beyaz yazi için sanırım. Trabzonspor yazısı falan

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu bir ironidir değilmi
                  Medeni kısmından bahsediyorsan hayır ironi deyildir bir şehrin hakkını bukadar yedikten sonra bile bukadar sağduyulu olabiliyorsa en büyük medeniyet bizdedir başka şehir yada bilmiyorum istanbulda filan olsaydı orda heryeri yakıp yıkarlardı biz yine insanca tepki verdik genelde ve sabrımızda baya baya var sabırsız filanda deyiliz bunlar hep söylem katılmıyorum yani karadeniz insanı hırslı istediğini almayı seven alamadımı sinirlenen tiptir sabırsız yada holigan deyildir bana göre

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi
                    Şimdi sen şu iki armanın hatta hepsinin aynı hizada olduğunu mu iddia ediyorsun ciddi ciddi ?
                    önceki attigin linkteki foto ufakdi, ayrica ayni hizada olduklarini nerde yazmisim, onu sececek gözlerim olsun dilerim yazdim
                    daha ne diyim
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bodo ve mavi çok kötü seçilmiş, ikisi birbirine kontrast yapmıyor. Bilenler bilir ki iki renk kullanıldığı zaman genelde bunlar birbirine kontrast yapması için biri açık ton biri koyu ton seçilir. Bu bordo ve mavi birbirini boğuyor. Bu olumlu anlamda değil, cansız, sönük ve boğuk bi izlenim yaratıyor.

Bu iki boğuk rengin üstüne yapılacak beyaz kontrast da hem alakasız hem çirkin görünecek.

Şu üç renk tonuyla yapılabilecek bi çalışmanın güzel görünme ihtimali bence yok.

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz yazi için sanırım. Trabzonspor yazısı falan

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        bak onu dusunmemistim. Umarim oyledir.

Yorum

• Bir kulüp bu kadar mı kurumsallıktan uzak olur. Kurumsallık için resmi site yeniliyorsun ama ne renklerinden haberin var ne logondan. Ne diyelim. Geçmiş olsun. Umarım sadece örnektir.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Hayri Gür'de de aynı koltuklar ama her maçta kırılıyordu birkaç koltuk. Üzerine çıkarak Zıplamak gibi bir hobisi var bizim taraftarın.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Koltuk renkleri bunlarsa eğer beğendim ben. Renkler güzel. Beyaz ise inşallah yazılar içindir.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Renkler güzel baba, gereksiz eleştiri yapmayın Allah aşkına.

Yorum

Çalışıyor...
                                X