bjk stadi gibi olcak demekki beyaz koltuk da var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Koltukları kırma imkanı yok kimsenin bilmediğimiz burdan belli oluyor bizi bunlara cahil bırakanlar utansınO koltuklar ayağa kalktıhın zaman kapanır kendi kendine katlanır yani onun üstüne çıkma gibi birşey olmaz he tabi ekstra bir çaba sarf edersen oda olur tabi ama zannetmıyorum bizim insanımızı senelerdir yok öyle böyle diye diye o şekle büründürdüler bizim insanımız bana göre ülkenin en medeni insanları.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltukları kırma imkanı yok kimsenin bilmediğimiz burdan belli oluyor bizi bunlara cahil bırakanlar utansınO koltuklar ayağa kalktıhın zaman kapanır kendi kendine katlanır yani onun üstüne çıkma gibi birşey olmaz he tabi ekstra bir çaba sarf edersen oda olur tabi ama zannetmıyorum bizim insanımızı senelerdir yok öyle böyle diye diye o şekle büründürdüler bizim insanımız bana göre ülkenin en medeni insanları.
değilmi
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltukları kırma imkanı yok kimsenin bilmediğimiz burdan belli oluyor bizi bunlara cahil bırakanlar utansınO koltuklar ayağa kalktıhın zaman kapanır kendi kendine katlanır yani onun üstüne çıkma gibi birşey olmaz he tabi ekstra bir çaba sarf edersen oda olur tabi ama zannetmıyorum bizim insanımızı senelerdir yok öyle böyle diye diye o şekle büründürdüler bizim insanımız bana göre ülkenin en medeni insanları.
Yorum
-
koltuklar kapansa da bizim insanımız betona değil koltuk üstüne basmak için açar onları öyle dururlar. hiç basketbol maçımızı izlemedin galiba hayri gürdeki koltukların halini görsen anlarsın demek istediğimiYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
muhtemel mis
bordoyu bu kez tam tutturdular bence
mavi biraz daha acik olmaliydi
beyazida umarim sadece yazi icin kullanirlar
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bir ironidirdeğilmi
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildiŞimdi sen şu iki armanın hatta hepsinin aynı hizada olduğunu mu iddia ediyorsun ciddi ciddi ?
daha ne diyim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bodo ve mavi çok kötü seçilmiş, ikisi birbirine kontrast yapmıyor. Bilenler bilir ki iki renk kullanıldığı zaman genelde bunlar birbirine kontrast yapması için biri açık ton biri koyu ton seçilir. Bu bordo ve mavi birbirini boğuyor. Bu olumlu anlamda değil, cansız, sönük ve boğuk bi izlenim yaratıyor.
Bu iki boğuk rengin üstüne yapılacak beyaz kontrast da hem alakasız hem çirkin görünecek.
Şu üç renk tonuyla yapılabilecek bi çalışmanın güzel görünme ihtimali bence yok.
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz yazi için sanırım. Trabzonspor yazısı falan
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bir kulüp bu kadar mı kurumsallıktan uzak olur. Kurumsallık için resmi site yeniliyorsun ama ne renklerinden haberin var ne logondan. Ne diyelim. Geçmiş olsun. Umarım sadece örnektir.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Yorum
Yorum