Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde bu duygusallik oldugu surece, akyazi degil 10 15 senede surer... Keske su duygusalligimizi bir kenara atip adam gibi is yapacak olanlara isi bilenlere isi teslim
    etseydik, ulkemiz bugun cok daha gelismis bir yerde olurdu.. Ama biz yapmayalim abi cocuklari var karisi var ac kalir.... Iyi bakalim
    Kişisel olarak cevap vermek istedim hocam sana.

Bizim ülkemizde herkes eşit şartlarda büyümüyor. Bazı insanlar kişisel gelişim çağlarını ya çalışarak yada eğitimden uzak boşa geçiriyor. Böyle olunca ortaya bir insan profili çıkıyor malesef. Bu insanları da işçi olarak istihdam ediyoruz. Şantiye'de yada dolmuşta orada burada çalıştırıyoruz.

Bahsettiğimiz arkadaş belki bu profilde olmayabilir. Bunu bilemeyiz fakat ;

Yukarıda anlattığım kişilerin arkasında genelde ezilmiş bir kadın ve masum küçük bir çocuk oluyor. Duygusal davrandığımız nokta burası. Bizim ülkemizde hemen hemen herkes bahsettiğim tarzda insanlar tanıyordur.

Bizde bu ülkede büyüdüğümüz şartları bildiğimiz için böyle düşünüyoruz. En azından benim düşüncem bu yöndedir.
    En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 17:06.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düşünceler güzel ama videolar çok amatörce, inşallah kalite de artar.

Yorum

• #HaydeAkyazıya hashtag adı altında yeni konu açılması gerekiyor bence yavaş yavaş bu piskolojiye bürünmeliyiz ben konu açmayı düşünüyorum #HaydeAkyazıya diye fakat yönetim izin vermez diye çekimser kaldım inş. siz başlatırsınız böyle bir başlığı

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koltuklarımız bu diyor gören arkadaş

Bu demedi yanlış bilgi olmasın buna benzer birseydi dedi fark var
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu demedi yanlış bilgi olmasın buna benzer birseydi dedi fark var
            Başkan zaten en kalitesi olacak dedi o yüzden çok da merak etmeye gerek yok bence, yapılınca görücez
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• su an 1. sinif, en kalite dünyada bu

üstünde zipla dur, bisey olmuyor
              balyoz vurusuna bile dayanikli
              emirates

tip olarak inönüye benzediginden koydum
              kalite olarak baska dünya
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yönetim uyarılmazsa büyük rezillik geliyor

Yorum

• Muhtemelen 1.kat koltuk rengi bordo..2.kat koltuk rengi mavi..yazılar ise beyaz koltuk olacak..

Twitter'da Yasin Levent yazmış. Her gün fotoğraflar paylaşan arkadaş.

Edit: Şimdi de muhtemelen beyaz koltuklar da olacak. Bordo/Mavi/Beyaz yazmış.
                  En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 20:09.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Muhtemelen 1.kat koltuk rengi bordo..2.kat koltuk rengi mavi..yazılar ise beyaz koltuk olacak..
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Açık mavi olursa koltuklar gometra'nın attığı gibi iğrenç bir görüntü çıkar beyaz ile birlikte. Mavi koyu olmalı.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açık mavi olursa koltuklar gometra'nın attığı gibi iğrenç bir görüntü çıkar beyaz ile birlikte. Mavi koyu olmalı.
                        Sorun mavide değil bordoda.

Yorum

• Nesi büyük rezillik anlayamadım?
                          Trabzonspor'un resmi renk kodları belli, koltuklarıda bu renklerde yaparsın.
                          Renklerden sıkıntınız varsa Barcelonayı tutun, onun mavisi baya koyu
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Koyu dediğim tabi ki lacivertimsi olmasın ama o ton aşırı açık oluyor.

Yorum

• Rizespor bjk stadi çimlerini yapan firma ile anlaşmış hibrit cim için. 1 milyon 350 bin euro

Yorum

• Bencede Trabzonspor'un renk kodları bellidir. Ve yönetim buna göre hareket edecektir. Açık mavi çok saçma olur

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X