İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
O hesaptaki yazışmalar bir taraftar olarak benim zoruma gitti.Bu durum Kulübe bir şekilde ulaştırılmalı ve gerekeni yapılmalıdır.
Kimse ekmek parasına sebep olmayalım da demesin, bu adamların ekmek parasını kazandıkları yere saygıları yok.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne kardeşim ya?
Adamdaki umursamazlığa bakar mısınız?
Fotoğrafın altına bi arkadaşı "iş yap" diye yorum yazıyor, kendisi de "iş bizi bozar" yazıyor.
Yine bir arkadaşı "burda yağmur yağıyor aynısı oraya yağarsa ayvayı yediniz o stadın yetişmesi lazım" gibi bişey yazıyor, bu arkadaş da "neden yiyelim ki kontağı kapatıp doğru yatmaya gideriz" diyor.
Aynı kişi "o stad yetişmezse görüşürüz" diyor, bu arkadaş da "yetişmeyeceğinin garantisi var ama yetişir mi onu bilmem" diyor.
Bu nasıl umursamazlık, hem yasaktı hani fotoğraf atmak? TOKİ izin vermiyordu hani? Demek ki amaçları içeri taraftar almamak!
Bu arada bu çalışmaktan sıkılıp bunalan "iş bizi bozar" kafasındaki işçileri kovsunlar hemen. Bunlarla stad yetişmez, adam daha kendi yaptığı işe güvenmiyor!
Yorum
-
Yazıktır. Bakmak zorunda olduğu çocuğu ailesi vardır. Bence şikayet etmeden uyaralım. İşinden atmak olmaz.
Emin olun şantiyede öyle yatış falan olmaz. Özel sektör adamı kazığa oturtur. Arkadaşlarına hava atmak isteyen eğitimsiz bir insanın yalanları. Çok güzel işim var kebap yapıyorum falan diyedir.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıktır. Bakmak zorunda olduğu çocuğu ailesi vardır. Bence şikayet etmeden uyaralım. İşinden atmak olmaz.
Emin olun şantiyede öyle yatış falan olmaz. Özel sektör adamı kazığa oturtur. Arkadaşlarına hava atmak isteyen eğitimsiz bir insanın yalanları. Çok güzel işim var kebap yapıyorum falan diyedir.
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçümsemek gibi olmasın fakat özellikle üretim alanında çalışan işçi kesimindeki bu tavırların hastasıyım. Sanki her biri bulunmaz hint kumaşıymışçasına hareket ediyor, söylemler eylemler bir garip. Laf desen vay efendim beni eziyorsun olur ama.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Bizde bu duygusallik oldugu surece, akyazi degil 10 15 senede surer... Keske su duygusalligimizi bir kenara atip adam gibi is yapacak olanlara isi bilenlere isi teslim
etseydik, ulkemiz bugun cok daha gelismis bir yerde olurdu.. Ama biz yapmayalim abi cocuklari var karisi var ac kalir.... Iyi bakalimu will need justice at the end..
Yorum
-
Yapmayın Allah aşkına, adam robot değil, insan.. Sırf şaka niyetine yazdığını hepimiz çok ama çok iyi biliyoruz..Bizim aldığımız biletin, formaların parasıyla milyonlarca dolarımızı yiyen dandik, ruhsuz oyunculara bukadar tepki göstermiyoruz da, şurada şaka niyetine bi işci arkadaşın cümlesine böylesine tepki gösteriyoruz..parasını da biz vermiyoruz ha.. Aman bu arkadaşımız bunu duymasın, şahsen ben o adamın yerinde olaam böyle bir taraftar topluluğundan imrenir, o takımdan da imrenirdim..
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın Allah aşkına, adam robot değil, insan.. Sırf şaka niyetine yazdığını hepimiz çok ama çok iyi biliyoruz..Bizim aldığımız biletin, formaların parasıyla milyonlarca dolarımızı yiyen dandik, ruhsuz oyunculara bukadar tepki göstermiyoruz da, şurada şaka niyetine bi işci arkadaşın cümlesine böylesine tepki gösteriyoruz..parasını da biz vermiyoruz ha.. Aman bu arkadaşımız bunu duymasın, şahsen ben o adamın yerinde olaam böyle bir taraftar topluluğundan imrenir, o takımdan da imrenirdim..
yok yetismez demis, calismiyorum yazmis, yagmurdan kacmis, koltuklarin siparis verilmedigini demis...
insaat iscisinden konusuyoruz
emir kulu, denileni yapar, yapmazsa sirada ellitane var yerini dolduracak
dikkate almamak gerekEn son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 07:54."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıktır. Bakmak zorunda olduğu çocuğu ailesi vardır. Bence şikayet etmeden uyaralım. İşinden atmak olmaz.
Emin olun şantiyede öyle yatış falan olmaz. Özel sektör adamı kazığa oturtur. Arkadaşlarına hava atmak isteyen eğitimsiz bir insanın yalanları. Çok güzel işim var kebap yapıyorum falan diyedir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasindan beri bu projedeki isciler gerekenden cok fazla önplanda tutluyor
yok yetismez demis, calismiyorum yazmis, yagmurdan kacmis, koltuklarin siparis verilmedigini demis...
insaat iscisinden konusuyoruz
emir kulu, denileni yapar, yapmazsa sirada ellitane var yerini dolduracak
dikkate almamak gerekTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle146 olması lazım abi. Takip ettiğim kadarıyla 23 tanesi takıldı.
sağol Memedim bilgi için,
çok güzel olacak çook.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum