Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• image.jpgFotoğraf Facebook Türkiye stadyumları&projeleri sayfasından alıntıdır

Yorum

• İnşallah diğer parçalar hali hazırdadır. Malzemelerin gelmesi için bir daha beklemek zorunda kalmayız

Yorum

• Çatı bu ay sonu biter gibi duruyor.

Yorum

• cok asiri yavas ilerliyor bu is. onca soruna ragmen su ana Kadar stadyumun bitmis ve cevre düzenlemesine gecilmis olmasi gerekiyordu.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O değilde o kadar uzun yazmışsın bir dk sonra cevap vermiş sana.Bir de bu bir dk içinde kiminle konuşmuş o ışık işini.sorgularım aga
            Ben de ona baktim da üstteki mesaj isikla alakali degil galiba isikla ilgili olan mesaj daha once atildi.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;

Bana sanki masraf olur diye vaz geçerler gibi geliyor. Bide Boyle şeyler icin oncelikle stadta taraftar olması lazim.
              Yani bos stada gok gürültüsü yapsan nolcak.

Benim bizim taraftardan hic umudum yok açıkçası.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana sanki masraf olur diye vaz geçerler gibi geliyor. Bide Boyle şeyler icin oncelikle stadta taraftar olması lazim.
                Yani bos stada gok gürültüsü yapsan nolcak.

Benim bizim taraftardan hic umudum yok açıkçası.
                Hızlı ışıklandırma yapılsında, sadece bu fikir için değil zaten iyi birşey. Stad elbet dolacak birgün.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Fikir [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] kardeşimizindi. Teşekkür de rep de ona. Ben sadece fikirbirliği olduğunu düşündüğüm için aracılık ettim.
                  Bende çok heycanlandım açıkcası. Düşününce müthiş ve özgün bişey olacak.
                  Vallahi kardeşim allah senden razı olsun şu işi hep dillendirdik burada tınlayan dikkate alan bir başkanımızın olması bizim için büyük lütuf mükemmel olacak eğer yapılrsa gerçekden deplsman takımları titrer çıkarken bu ambiyansda çok teşekkürler kendi adıma...
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vallahi kardeşim allah senden razı olsun şu işi hep dillendirdik burada tınlayan dikkate alan bir başkanımızın olması bizim için büyük lütuf mükemmel olacak eğer yapılrsa gerçekden deplsman takımları titrer çıkarken bu ambiyansda çok teşekkürler kendi adıma...
                    Eyvallah renkdaş.

Hayat böyle işte. Çobana mesaj atarsın tınlamaz, Hastane Zinciri sahibine atarsın 5-6 satır yazar. Karakter meselesi...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Başkanın önerileri dinleyip cevap vermesi çok hoş gerçekten. Taraftarla olan samimiyeti gerçekten çok iyi. Buradaki istekleri başkana ileten [MENTION=43629]kyodou[/MENTION] 'ya da ayrıca teşekkür ederim
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu önerileri sunma teklifini bireysel değil; burada baştan aşağı takımı, stadyumu, kulübü olumlu yönde etkileyecek her türlü önerileri bildiri şeklinde maddeler halinde siralayip o şekilde baskana ya da stadyum sorumlusuna sunmak gerek. Sunmak da oyle whatsapptan degil, dikkate almak ya da gormek zorunda olduğu bir platformdan yapmak gerek. Bir maçta pankart seklinde veya başka bir yöntemle. Boylece en azindan bir veya birkaçını yaptirmis oluruz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• pardon.stad ışık işi ne oluyor.nedir yani. biri aydinlatabilirmi
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• @uçurum arkadaşımızın fikrini [MENTION=43629]kyodou[/MENTION] arkadaşımız almış Başkanımıza iletmiş. Başkanımızda bu fikirleri dikkate almış.

Önce bu arkadaşlarımıza sonra da fikirlere değer veren Başkanımıza sonsuz teşekkürler, helal olsun hepinize... El birliği ile stadımızı daha güzel hale getireceğiz. 👏👏👏👏👏👏👏👏

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                            Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;

Kardeşim sen ne yapmışsın!

Ne kadar mutlu oldum bilemezsin, sadece aşkla hayal ettiydik o an, Başkanın bunu dikkate alması ne kadar gurur verici.

Teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @uçurum arkadaşımızın fikrini [MENTION=43629]kyodou[/MENTION] arkadaşımız almış Başkanımıza iletmiş. Başkanımızda bu fikirleri dikkate almış.

Önce bu arkadaşlarımıza sonra da fikirlere değer veren Başkanımıza sonsuz teşekkürler, helal olsun hepinize... El birliği ile stadımızı daha güzel hale getireceğiz. 👏👏👏👏👏👏👏👏

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Ortak amaç Trabzonspor. Fikir birliği olduğu sürece başkana iletiriz. Sağolsun adam yerine koydu, dikkate aldı, cevap verdi.

O 13 oy neleri değiştirecek neleri. 2-3 sene sonra o 13 oy çok daha değerli olacak inşallah. Felaketten dönmüşüz diyeceğiz.
                                İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim sen ne yapmışsın!

Ne kadar mutlu oldum bilemezsin, sadece aşkla hayal ettiydik o an, Başkanın bunu dikkate alması ne kadar gurur verici.

Teşekkür ederim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X