image.jpgFotoğraf Facebook Türkiye stadyumları&projeleri sayfasından alıntıdır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde o kadar uzun yazmışsın bir dk sonra cevap vermiş sana.Bir de bu bir dk içinde kiminle konuşmuş o ışık işini.sorgularım aga
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;
Yani bos stada gok gürültüsü yapsan nolcak.
Benim bizim taraftardan hic umudum yok açıkçası.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana sanki masraf olur diye vaz geçerler gibi geliyor. Bide Boyle şeyler icin oncelikle stadta taraftar olması lazim.
Yani bos stada gok gürültüsü yapsan nolcak.
Benim bizim taraftardan hic umudum yok açıkçası.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikir [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] kardeşimizindi. Teşekkür de rep de ona.Ben sadece fikirbirliği olduğunu düşündüğüm için aracılık ettim.
Bende çok heycanlandım açıkcası. Düşününce müthiş ve özgün bişey olacak.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi kardeşim allah senden razı olsun şu işi hep dillendirdik burada tınlayan dikkate alan bir başkanımızın olması bizim için büyük lütuf mükemmel olacak eğer yapılrsa gerçekden deplsman takımları titrer çıkarken bu ambiyansda çok teşekkürler kendi adıma...
Hayat böyle işte. Çobana mesaj atarsın tınlamaz, Hastane Zinciri sahibine atarsın 5-6 satır yazar. Karakter meselesi...
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bu önerileri sunma teklifini bireysel değil; burada baştan aşağı takımı, stadyumu, kulübü olumlu yönde etkileyecek her türlü önerileri bildiri şeklinde maddeler halinde siralayip o şekilde baskana ya da stadyum sorumlusuna sunmak gerek. Sunmak da oyle whatsapptan degil, dikkate almak ya da gormek zorunda olduğu bir platformdan yapmak gerek. Bir maçta pankart seklinde veya başka bir yöntemle. Boylece en azindan bir veya birkaçını yaptirmis oluruz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
@uçurum arkadaşımızın fikrini [MENTION=43629]kyodou[/MENTION] arkadaşımız almış Başkanımıza iletmiş. Başkanımızda bu fikirleri dikkate almış.
Önce bu arkadaşlarımıza sonra da fikirlere değer veren Başkanımıza sonsuz teşekkürler, helal olsun hepinize... El birliği ile stadımızı daha güzel hale getireceğiz. 👏👏👏👏👏👏👏👏
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;
Ne kadar mutlu oldum bilemezsin, sadece aşkla hayal ettiydik o an, Başkanın bunu dikkate alması ne kadar gurur verici.
Teşekkür ederim.
Yorum
-
İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@uçurum arkadaşımızın fikrini [MENTION=43629]kyodou[/MENTION] arkadaşımız almış Başkanımıza iletmiş. Başkanımızda bu fikirleri dikkate almış.
Önce bu arkadaşlarımıza sonra da fikirlere değer veren Başkanımıza sonsuz teşekkürler, helal olsun hepinize... El birliği ile stadımızı daha güzel hale getireceğiz. 👏👏👏👏👏👏👏👏
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O 13 oy neleri değiştirecek neleri. 2-3 sene sonra o 13 oy çok daha değerli olacak inşallah. Felaketten dönmüşüz diyeceğiz.
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen ne yapmışsın!
Ne kadar mutlu oldum bilemezsin, sadece aşkla hayal ettiydik o an, Başkanın bunu dikkate alması ne kadar gurur verici.
Teşekkür ederim.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum