Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi görüntü o ama maça 3 saat gibi bir süre kalmış ve hala bir açıklama ya da sızma olmaması insanı bu düşünceye sevkediyor.
    kardeşim medical park 100 de 99 gibi birçok site birçok trabzon muhabiri bu yönde açıklamalar yazdı başka bir firma olursa süpriz olur .

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim medical park 100 de 99 gibi birçok site birçok trabzon muhabiri bu yönde açıklamalar yazdı başka bir firma olursa süpriz olur .
      YES sponsor 15:00 te açıklanacak dedi abi. Bekleyeceğiz artık
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon gibi bir sehire 25 binlik stad yeterdi..trabzon bu takimi kaldirmiyor artik malesef..1 milyonluk sehir 40 bin doldurmuyor rezillik..birde futbol sehriymisiz..yalana bak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        Bense aksine 61000 kapasiteli yapılmadığı için kızgınım. Bırak 4 büyükleri, geriden gelen bazı takımlardan bile daha az kapasiteli stadımız var.

Adıyla kapasitesiyle farklı ve özel olmamız gerek.

Passolig de olmasın bakın o stad basıl doluyor.. Birde güzel futbol oynarsa takım.. Yanlış ama öyle, iyi gün taraftarı da çok fazla

610806
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor

Değerli taraftarlarımız. Başkanımız Muharrem Usta, saat 15.00'de yeni yuvamızın isim sponsorunu açıklayacak.

ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor
            Değerli taraftarlarımız. Başkanımız Muharrem Usta, saat 15.00'de yeni yuvamızın isim sponsorunu açıklayacak.
            Kesinlikle Medical Park'tır. Yoksa tek başına açıklanmaz. Hayırlı olsun. Bu zor zamanda elini taşın altına koyuyor. Bahsedilen rakamlar doğrudur inşallah.

Yorum

• Tüm biletler satılsa bile, dışarıdan destek amaçlı alınan kombineler sebebiyle stadın ful olmayacağını düşünüyorum.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Başkan 15:00'de , canlı yayında sponsoru açıklayacakmış.

Yorum

• Ya beyler led reklam panolarında Tudor'un reklamları olmaz dimi Gına geldi artık senelerdir.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Başkandan Allah razı olsun. Klüb için her şeyi yapıyor. Bu adamı hayal kırıklığına uğratmayalım.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm biletler satılsa bile, dışarıdan destek amaçlı alınan kombineler sebebiyle stadın ful olmayacağını düşünüyorum.
                      Sanmıyorum,dışardan kombine alan en fazla 2000-3000 kişi vardır.

Yorum

• Pankartlar da çok önemli bence kamufle konusunda
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• başkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Açılışa özel bir koreografi çalışması yok sanırım.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.
                              Senden alalım o zaman 25 miln euro 5 yıllık.İsmine jairzinho arena olsun egon tatmin olur.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.
                                niye hep bardağın boş tarafına bakıyorsun....demekki beklediği teklifler gelmedi oda elini taşın altına soktu...

niye sponsor olmuyor diyordunuz..fenerli diyordunuz...adam sponsor oluyor gine laf ediyorsunuz...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X