İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim medical park 100 de 99 gibi birçok site birçok trabzon muhabiri bu yönde açıklamalar yazdı başka bir firma olursa süpriz olur .ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon gibi bir sehire 25 binlik stad yeterdi..trabzon bu takimi kaldirmiyor artik malesef..1 milyonluk sehir 40 bin doldurmuyor rezillik..birde futbol sehriymisiz..yalana bak
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Adıyla kapasitesiyle farklı ve özel olmamız gerek.
Passolig de olmasın bakın o stad basıl doluyor.. Birde güzel futbol oynarsa takım.. Yanlış ama öyle, iyi gün taraftarı da çok fazla
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü â€@Trabzonspor
Değerli taraftarlarımız. Başkanımız Muharrem Usta, saat 15.00'de yeni yuvamızın isim sponsorunu açıklayacak.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü â€@Trabzonspor
Değerli taraftarlarımız. Başkanımız Muharrem Usta, saat 15.00'de yeni yuvamızın isim sponsorunu açıklayacak.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm biletler satılsa bile, dışarıdan destek amaçlı alınan kombineler sebebiyle stadın ful olmayacağını düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan sahibi olduğu şirketi açıklarsa sponsor olarak tam bi skandal olur.bu sponsor bulamadık koca stada anlamına gelir.
niye sponsor olmuyor diyordunuz..fenerli diyordunuz...adam sponsor oluyor gine laf ediyorsunuz...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum