Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada....

1-Stadyum sponsorluğu çin yeterli sayıda teklif olmadığını ,

2-Verilen miktarların konuşulan miktarlardan çok daha az olduğunu ,

Düşünüyorum inşallah yanılırım.....
    Bir kaç gün önce BMN ile Başkanımızın söyleşisinde 2 ciddi talip olduğunu,son olayların biraz etkilediğini ama sonuca ulaşacaklarını söylemişti. Bence çok fazla teklife gerek yok,ciddi olsun az olsun. Miktar konusu ise zaten bahsedilen rakamların çoğu afaki ve aslı olmayan rakamlar,tivıttırın feysbukun sallamaları. 3 bacıların rakamlarından biraz aşağısına olacaktır o da normaldir,ha Başkanımız ikili ilişkileri ile iyi bir iş çıkarır onların seviyesinde bir paraya pazarlarsa o da sürpriz olmaz benim için

Bence şu nalet Uefa kararını bi açıklasaydı çok daha net görecektik çoğu şeyi,
    Uefa kaarına kadar daha sabredeceğiz artık.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu eski bir haber Toki buna karşı açıklama yaptı " az bi raaad olun yeaa " gibilerinden bakalım ne olur.. malum burası Türkiye önce afet olmadan tedbir alınmıyor

mimarlar odası önce ülkenin genel haline baksın. çarpık çirkin yerleşme olurken neredeydi bu odalar ? laf olsun diye konusuyorlar. ilerde bişey olursa biz demiştik demek için. araştırma yok sadece laf var. o lafı diyen mimarlar odası adam olsaydı bu şehirde bu kadar çirkin yapılaşma olmazdı. lafını dinlemek için yaptığına bakmak lazım. adı sadece oda ... odanın içine gir otur çay iç. anladıkları sadece bu. duvarda dıploma ama icraat sıfır. belge imzalamaktan başka işe yaradıkları yok.

Yorum

• bugün de bir direk diktik cok sükür
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mimarlar odası önce ülkenin genel haline baksın. çarpık çirkin yerleşme olurken neredeydi bu odalar ? laf olsun diye konusuyorlar. ilerde bişey olursa biz demiştik demek için. araştırma yok sadece laf var. o lafı diyen mimarlar odası adam olsaydı bu şehirde bu kadar çirkin yapılaşma olmazdı. lafını dinlemek için yaptığına bakmak lazım. adı sadece oda ... odanın içine gir otur çay iç. anladıkları sadece bu. duvarda dıploma ama icraat sıfır. belge imzalamaktan başka işe yaradıkları yok.
          Yapı bazında "bina çirkinliği" ne bakıp mimarlar odasına otur anca çay iç demek bilmiyorum.. size nasıl cevap verebilirim ki böyle bir düşünceye.. He eğer kentleşmedeki çarpıklık olarak bakıyorsanız bu meslekler mimarlar ve şehir plancıları karar vericiler değildir yerel yönetimlere tavsiye niteliğinde belge sunarlar karar vericiler yerel yönetimlerdir. Çarpık kentleşmeyi sorgulamak istiyorsanız önce belediyelerde onaylanan planlardan verilen ruhsatlardan sorgulamaya başlayın hatta ülke politikalarının Trabzondaki kentleşmeyi nasıl etkilediğini sorgulayın.

Ben tümüyle bir tarafı haksız bir tarafı haklı çıkarmaya çalışmıyorum. Şuan kaşüstünde Karayolları köprülü geçitte karar vermişken Trabzondaki meslek odalarının çabalarıyla dal çık projesine dönüldüğünü hatta projeyide oda bünyesinde yapıp hiçbir talep beklemeden belediyeye sunduğunu, onay aşamasına geldiğini ve Trabzonu böyle çirkin bir görüntüden kurtardığını biliyormuydunuz ?

Yani hee bak kentleşme çarpık nerde bu odalar ancak çay içsinler boş konuşsunlar proje nerde projeee tarzı söylemler herhangi bir bilimselliğe dayanmayan popülist laflardır benim için.

Proje üretmeye çalışanların karşılaştığı bazı durumları da sizler ve kamuoyu gayet iyi hatırlıyordur diye tahmin ediyorum. En son Tabipler Odası şehir hastanesi ile ilgili bir anket çalışması yapıp görüşünü bildirdi ve istemezükçü ilan edildi.

Amacım sizleri hor görmek vs kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ancak bazı konularda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek diye düşünüyorum.
          Saygılar.
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kompleksteki her yapı fore kazık sistemiyle deniz tabanındaki kayalara sabitlenmiş şekilde duruyor.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 binden fazlaydı bu fore kazıklar. Hani bişey bilmezsiniz anlarım da böyle atıp tutuyorsunuz ya ona yanıyorum.

Fore kazıklar tamamen kayalara kadar indirildiyse Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz.
            Benim mesajıma verilen bir cevap olduğu için araya girmek istedim. Sanırım siz yanlış anladınız konu yağmur suları ve drenaj sisteminden açıldı yani kazıklarla bi ilgisi yok arkadaşın verdiği cevap tahmin ediyorum ki bunun üzerine. He eğer siz yağmur sularının alanı basıp sahaları binaları yolları orda ağaçlarındırılacak olan alanları tahrip etmesini afet olarak görmüyorsanız, buyrun devam ediniz.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Projenin ilk tanıtımlardaki hali ada şeklindeydi, belki bu durumu hesaplayarak o şekilde düşünmüşlerdi.

Ama tabi, ilerde bir afet olursa da bu kesinlikle ihmalden değil, Akyazı'nın fıtratından kaynaklanacaktır.
              Hatta bakın çok daha ilginci 1989 da İngiltere de Hillsborough faciası oldu.

Şaşırmam..malesef.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2016-2017 sezonu 19-20-21 Ağustos 2016 tarihinde başlar ilk maçımızı deplasmanda oynayacak olursak seyircisiz oynama cezamızı 4.hafta olan 9-10-11 Eylül 2016 tarihinde Avni Akerde tamamlayarak 23-24-25 Eylül 2016 tarihinde ceza aldığımız FB maçına giriş yapan passolig kartı sahipleri kısıtlı olmak üzere Akyazı da seyircimiz önünde oynayacağız veya ilk maçımızı kendi sahamızda oynarsak 2-3-4 Eylül 2016 tarihinde cezamızı Avni Akerde tamamlayarak ceza aldığımız FB maçına giriş yapan passolig kartı sahipleri kısıtlı olmak üzere 16-17-18 Eylül 2016 tarihinde Akyazı da seyircimiz önünde oynayacağız.Tabi Akyazı o tarihe kadar teslim edilmiş olursa, Akyazı erken teslim edilse bile yönetim açılışı cezanın biteceği tarihe göre planlanmalıdır, hatta yönetim passolig kartı kısıtlı taraftarı da düşünerek Akyazı nın açılışını sonraki maça erteleyebilir.
                Gelecek sezon fikstürde ilk iki maçtan biri fb ile olursa şaşırmayın.
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

Çok doğru bir tespit,bende Yomra'da yapılan betonlaşmayı gündeme getireyim bari..sahile kondurulan gökdelenler inşallah kimse oturmadan yıkılır.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok doğru bir tespit,bende Yomra'da yapılan betonlaşmayı gündeme getireyim bari..sahile kondurulan gökdelenler inşallah kimse oturmadan yıkılır.
                    Bu konuda Trabzon gündemini biraz takip ediyorsanız Büyükşehir belediye ve yomra belediyesinin o gökdelenlere ruhsat verme konusunda birbilerine nasıl topu attıklarını, peşi sıra birbirlerini yalanlar nitelikte basın açıklamaları yaptıklarından haberiniz vardır sanırım ?
                    En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 04.05.2016, 13:43.

Yorum

• Yalnız bir tesis yapılıyor diye kanunları da ezip geçmemek lazım......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelecek sezon fikstürde ilk iki maçtan biri fb ile olursa şaşırmayın.
                        Çok da iyi olur. Bizim yerimize bizi , bizden korumuş olurlar.

4 maç ve 912 bin tl, toplamda en az 2-2,5 milyon tl zarar, itibar kaybı.

Ülke futbolunda haksızlığın tavan yaptığı, Trabzonspor'a resmen saldırıldığı konusunda hemfikir olmakla birlikte, bu yenen otun kime faydası var?

Bize bir faydası olmadığı, aksine bayağı bir zararı olduğu kesin.

O takdirde fener maçı cezalı maçlara denk getirilirse edeceğimiz zarardan kurtulmuş oluruz.

Yorum

• 1990 yılındaki sel felaketinde karadeniz'in açığına doğru 100 metre dağdan kopmuş ağaçlarla doldu deniz. Köprüler yıkıldı, 40'ın üzerinde insan öldü. O tarihten beri öfkemizi alır gibi dolduruyoruz sahil şeridimizi.

Çarpık kentleşme sorunu genelde diplomalı adamları dinlemeyen diplomasız adamlar yüzünden kaynaklanıyor. Para ne yazık ki her şeyin önüne geçiyor.

TOKİ'nin gerekli altyapı çalışmalarını yapmış olduğunu varsaymak zorundayız. Zira bu konuda teknik belgelerle açıklama yapmalarını beklemek hayal olur.
                          Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• MertcaN.K.*61 MertcaN.K.*61 i

Haberin detaylarını bilmiyorum,ama dediğinde haklı olduğun gerçektir..o devasa yapılara izin vermek her babayiğitin harcı olmasa gerek..ama paranın gücünün devleti bir kez daha yıktığına şahit olduk.
                            En son pascalli tarafından düzenlendi; 04.05.2016, 14:01. Sebep: eksik kelime

Yorum

senin gibi insanlarla ayni vatandasligi nasil paylasiyorum, yada ayni takimi nasil tutuyorum. mimarlar odasi hakkinda zerre fikrin varsa bende adam degilim.
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalnız bir tesis yapılıyor diye kanunları da ezip geçmemek lazım......
                                kanun mu ? ezilmeyen bir kanunmu kaldi ulkede ?

kanundan bahsedersek, su yaptigimiz stat tamamen kanunada ters, dogayada ters, insanoglunada ters.. tamamiyle yanlis bir proje..

ama gel gelelim, stadimiz olsun diye bagrimiza bastik...

Bir gun deniz verdigini geri alacaktir... bunu hepimiz biliyoruz.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X