Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 3 dk.3 dakika önce
    Muharrem Usta: "Direkler çözülünce stat daha iyi ortaya çıkıyor. Çim hazır. 28 Ekim'de Trabzon'a geliyor ve aynı gün serilmeye başlanacak."

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 8 dk.8 dakika önce
    Muharrem Usta: "Muhtemelen çok büyük aksilik olmazsa Antalya maçını orada oynayacağız."

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 1 dk.1 dakika önce
    Muharrem Usta: "Hibrit bitmiş ya da tam bitmemiş olabilir. O oynamamıza engel bir durum değil."

En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 25.10.2016, 13:02.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Kendimizi bulduk
      Rengine tutulduk
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Bazı soru işaretleri kalkmıştır umarım. Oynamak için çimin serilmesi ve zemine tutunması yeterli. Hibritleme ilk maçın ardından da başlayabilir ya da bitmemiş ise devam edilebilir.
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 3 dk.3 dakika önce
          Muharrem Usta: "Direkler çözülünce stat daha iyi ortaya çıkıyor. Çim hazır. 28 Ekim'de Trabzon'a geliyor ve aynı gün serilmeye başlanacak."

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 8 dk.8 dakika önce
          Muharrem Usta: "Muhtemelen çok büyük aksilik olmazsa Antalya maçını orada oynayacağız."

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 1 dk.1 dakika önce
          Muharrem Usta: "Hibrit bitmiş ya da tam bitmemiş olabilir. O oynamamıza engel bir durum değil."

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı soru işaretleri kalkmıştır umarım. Oynamak için çimin serilmesi ve zemine tutunması yeterli. Hibritleme ilk maçın ardından da başlayabilir ya da bitmemiş ise devam edilebilir.
          ....

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hibrit uygulaması yetişmez diye endişe etmeyin. Bu işin tavsiye edilen şekli çim serimi yapıldıktan sonra, henüz hibrit uygulanmamışken 1 maç yapmak ve sonrasında hibrit uygulamak daha sağlıklıymış.

Ayrıca diyelim ki hibrit uygulaması başlandı ama yarım kaldı. Henüz %20, %50, %75 vb benzeri bir orandayken maç günü geldi... Bu durumda hibrit işlemine ara verilip maç oynanmasının hiçbir mahsuru yok.

Hibrit çakma uygulaması tam 15 gün süren bir işlemmiş. Önemli olan doğal çimin ne zaman serildiği kısacası. Doğal çim ve stadın diğer işleri Antalya maçına yetiştikten sonra hibrit uygulamasının hangi aşamada olduğunun önemi kalmıyor.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Avni akerin sahaya uzakliğı nasıl. Maraton bi 10m vardır herhalde

Yorum

• Arkadaşlar ben halen Akyazı yarım yamalak bir halde ilk yarıda değil 2.yarıda Gaziantepspor maçı ile açılsın düşüncesindeyim, tüm eksiklikler giderilerek Akyazı nın açılması taraftarıyım.Yönetim neden tam olarak tamamlanmadan bu kadar erken açılmasında ısrar ediyor anlamadım.Yeni sezonda yeni stadyumumuzda, Akhisar maçında derken bugün Antalya maçında yeni stadyumumuzdayız açıklamaları.Acaba diyorum ekonomik girdi sağlamak, sponsorluk görüşmelerini erken tamamlamak gibi bir niyetleri mi var, neden olabilir bilgisi olan var mı.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pazartesi açılış olmamalı. Büyük hata ...
                Açılışa Cumhurbaşkanı geleceğinden gün ile ilgili sorun çıkmaz merak etmeyin.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Arkadaşlar, stadın dış cephesine ışıklandırma yapılacağını söylemiş miydim? (muhtemelen LED olacak)
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Açılışa Cumhurbaşkanı geleceğinden gün ile ilgili sorun çıkmaz merak etmeyin.
                    işte tespit
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar, stadın dış cephesine ışıklandırma yapılacağını söylemiş miydim? (muhtemelen LED olacak)
                      Kesin bilgi midir
                      Olursa en guzel stad bizim olur.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kesin bilgi midir
                        Olursa en guzel stad bizim olur.
                        Ben yapmayacağım için garanti edemiyorum ama bilgiyi verebilecek en yetkili kişi verdi. Tabi önce stadı devralmamız gerekiyor.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Kat arası reklam panoları montaj demirleri takılmaya başlamış ve resimden gördüğüm kadarıyla aşağı sarkıtılarak yapılıyor.
                          --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Cvm88AgWEAAklTa.jpg
                            ...6 Aralık 2015...

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avni akerin sahaya uzakliğı nasıl. Maraton bi 10m vardır herhalde
                              6 yildir ligin en yakin kale arkasinlan oynuyoruz, ama fatkinda bile degiliz

7 metre

su an insaat oldugu icin ilgileniyoruz, 3 mac akyazida oynadiktan sonra topluca unuturuz
                              İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar, stadın dış cephesine ışıklandırma yapılacağını söylemiş miydim? (muhtemelen LED olacak)
                              böyle yani

isitma sisteminden haber varmi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.10.2016, 15:17.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nasıl görüneceği hakkında pek fikrim yok. Ayrıntılı konuşulmadı... [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X