Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde miting bittikten sonraki olay bu gece vodafone arenada da yaşandı. Tribünler boşaldı. Bir de şehitleri anma maçı olacak hadi bizimki neyse sadece açılış...
    (BİLGİ: Stada giriş ak parti gençlik kollarına üye olan herkese ücretsiz idi.)
    Haydaaa bu ülkenin çivisi çıkmış arkadaş.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben televizyondan izlemeye tahammül edemedim. Bu soğukta tribünlerde mi kalacaklardı.
      İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haydaaa bu ülkenin çivisi çıkmış arkadaş.
      Niye gittiniz diye sorsan "Soğuktu" derler. Ama lafa gelince mehmetçiğimiz karda kışta soğukta bizim için savaşıyor derler ki o kadar soğuk olduğunu da düşünmüyorum. Arenada ısıtma sistemi var diye biliyorum. Her hafta beşiktaşlılar tıklım tıklım maç izliyor orada...
      En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 12:36.
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ruzgar panelleri yapilmadan kisin statda mac izlemek tam bir iskence olur..bunu daha oncede belirtmistim.. koyum 4 km yukarda akyazidan..haci besir deresinden yukari giren ruzgar vadi boyunca ilerleyip inanilmaz sert eser..cok defa tütün damlarini ucurmustur..deniz kenarinda ki statda o ruzgar aninda adami hasta eder..mutlaka bir cozum bulunmali..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ruzgar panelleri yapilmadan kisin statda mac izlemek tam bir iskence olur..bunu daha oncede belirtmistim.. koyum 4 km yukarda akyazidan..haci besir deresinden yukari giren ruzgar vadi boyunca ilerleyip inanilmaz sert eser..cok defa tütün damlarini ucurmustur..deniz kenarinda ki statda o ruzgar aninda adami hasta eder..mutlaka bir cozum bulunmali..
          Sanmıyorum stadın her yanı kapalı, rüzgar sirkülasyonu olacak bir durum yok.

Yorum

• Had bilin, had aşmayın!

Ülke yangın yeri, herkesin canı burnunda -en azından benim öyle- saçma sapan benzetmelere gerek yok. Okumak istemiyorsan kapat sayfayı. [MENTION=48631]Hamburg_87[/MENTION]
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• niye kac gündür fotograf gelmiyor? ne oldu ne bitti ne degisti haberimiz yok.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Platform, spikerin konuştu yerdi.
                görmemiştim burayı. o kadar mikrofon ne anlama geliyo ki.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Açılış yapıldıysa artık TOKİ'de bi iş yapmaz medyada ilgilenmez kimse resim içinde çabalamaz bundan sonra böyle gider hatta dahada azalarak ,bu maalesef Türkiye gerçeği ��
                  En son of82lu tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 22:16.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kapaniyor

o sadece gümüs görselde vardi, malesef hic planlarda yoktualttaraflari yanliz kapatmanin bir etkisi olmazki, ozaman catiyida kapatacan
                    öyle bir plan yok

düsünülen cözüm diger statlardaki isitma sistemi
                    yöneticiler isitma sistemi icin gsgm len anlasdik diyorlar, nezaman kurulacagini bilmiyorum
                    ------------------------
                    membran kaynak isi icin su alet alinsaydi is simdiye kadar bitmisdi diye düsünüyorum

buda büyügü

O makineler sert zemin üzerine yapılan membranlarda kullanılıyor. Mesela pvc dolgulu membranlı paneller veya trapez taşyünü membran imalatlarında kullanılıyor. Bizim catı gerdirme çatı oldugundan bu makinelerin manuel olanları kullanılmak zorunda. Yapistirma alaninin temiz ve kuru olması cok önemli oldugundan bu isin nisana felan sarkacagini dusunuyorum.

Yorum

• süreç uzadı uzadı uzadı sezon başındaki heyecanım kalmadı, açılışı sürekli ertelendi.
                      Bit artık bit.

Yorum

• Stadın altındaki mağazalar ne durumda acaba ? Tsclub ve cafeler olacak deniliyordu..
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Stadın sponsoru olmayınca sanki öksüz gibi kaldı,reklamsız forma gibi oldu,
                          bir yanı eksik yani
                          demek ki düşündüğümüz paraları vermediler,
                          yönetimin iş netleşmeden gevşek gevşek konuşması harici suç bulamıyorum ben,
                          hiç olmazsa şöyle 1-2 senelik kısa vadeli bir sponsor bulsak ta hem voltranı oluştursak hem az da olsa gelir elde etsek. Adını Şenol Güneş stadı koydum demeyle olmaz bu iş,başkanın bu işi en kısa sürede halletmesi lazım.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadın sponsoru olmayınca sanki öksüz gibi kaldı,reklamsız forma gibi oldu,
                            bir yanı eksik yani
                            demek ki düşündüğümüz paraları vermediler,
                            yönetimin iş netleşmeden gevşek gevşek konuşması harici suç bulamıyorum ben,
                            hiç olmazsa şöyle 1-2 senelik kısa vadeli bir sponsor bulsak ta hem voltranı oluştursak hem az da olsa gelir elde etsek. Adını Şenol Güneş stadı koydum demeyle olmaz bu iş,başkanın bu işi en kısa sürede halletmesi lazım.
                            Abi zaten mesele de burada. Sussalar, ikide birde tarih verip durmasalar kimse bir şey demeyecek. QNB bile büyük başarı. TÜm bunlar yetmiyormuş gibi bir de üzerine tüy diktiler. Komplekse ŞG ismi verildi millet bir ayaklandı, bu da yetmiyormuş gibi üzerine sponsor olmadı stada da ŞG deyince işler iyice çığrından çıktı tepki çığ gibi büyüdü. Ortada bir stat var ama taraftarda ne bir heyecan ne bir coşku bıraktılar.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• ikinci yarının takvimi ne zaman açıklanacak bilen var mı?
                              Gaziantep maçına bilet alamıyorum

Yorum

• ?????
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X