Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence yavaş gitmiyor,maratondaki prizmalar bitti,yol kale arkasında 3ünden 2si takıldı;Yani toplamda 6sı bitti 8i kaldı.Köşeleri saymazsak tabii ki.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Dolgu alanının diğer kısmına başkanımızın da dediği gibi Londra'daki devasa dönme dolap tarzı dev bir dönme dolap ve yanında eğlence merkezi bu alanı canlı tutar. Onun yanında projede olan ve sonrasında Hayri Gür var diye kaldırılan spor salonu da buraya taşınmalı. O alanı yaz aylarında en canlı tutacak şey temiz bir kumsaldır. Gemilerle denizden sahil kısmına ince deniz kumu püskürtülüp Dubai'deki Palmiye adaları tarzı güzel bir plajımız olur. Trabzon'da denize girecek yer kalmadı böylece bu alan da böyle değerlendirilmiş olur. Arıtma tesisi ile temiz bir denize de kavuşmuş olur Trabzon.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dolgu alanının diğer kısmına başkanımızın da dediği gibi Londra'daki devasa dönme dolap tarzı dev bir dönme dolap ve yanında eğlence merkezi bu alanı canlı tutar. Onun yanında projede olan ve sonrasında Hayri Gür var diye kaldırılan spor salonu da buraya taşınmalı. O alanı yaz aylarında en canlı tutacak şey temiz bir kumsaldır. Gemilerle denizden sahil kısmına ince deniz kumu püskürtülüp Dubai'deki Palmiye adaları tarzı güzel bir plajımız olur. Trabzon'da denize girecek yer kalmadı böylece bu alan da böyle değerlendirilmiş olur. Arıtma tesisi ile temiz bir denize de kavuşmuş olur Trabzon.
        Dubai dedin de oraya bir ada projesi de giderdi ha Bu arada dönme dolap fikri çok mantıklı ama görkemli olmalı.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadın önümüzdeki sezona yetişme ihtimali var mı? Resimlere bakınca bir dahaki sezona yetişirse iyi diyorum....
          Başkana bakilirsa yetişecek calisanlarin söylemini bakilirsa yetismeyecek Toki başkanına bakarsak yetişecek gözümüzün gördüğüne bakarsak yetişmeyecek
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor taraftarının stadyum bekleyişi belgesel olacak hikayeler barındırıyor. Ömrümün üçte birlik kısımında başlıkta stadyum hakkında gelişmeleri takip etmekle uğraştım.
            valla doğru
            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dolgu alanının diğer kısmına başkanımızın da dediği gibi Londra'daki devasa dönme dolap tarzı dev bir dönme dolap ve yanında eğlence merkezi bu alanı canlı tutar. Onun yanında projede olan ve sonrasında Hayri Gür var diye kaldırılan spor salonu da buraya taşınmalı. O alanı yaz aylarında en canlı tutacak şey temiz bir kumsaldır. Gemilerle denizden sahil kısmına ince deniz kumu püskürtülüp Dubai'deki Palmiye adaları tarzı güzel bir plajımız olur. Trabzon'da denize girecek yer kalmadı böylece bu alan da böyle değerlendirilmiş olur. Arıtma tesisi ile temiz bir denize de kavuşmuş olur Trabzon.
              besirlideki tenis kortlari kapali spor salonu olacakmis
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben bu stadın Vodafone Arena'dan güzel olacağına inanıyorum ciddi ciddi, aynı fikirde olan var mıdır?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  besirlideki tenis kortlari kapali spor salonu olacakmis
                  üzülsek mi sevinsek mi bilemedim ...ayrıca bu mevzu 2 yıldır var ..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bu stadın Vodafone Arena'dan güzel olacağına inanıyorum ciddi ciddi, aynı fikirde olan var mıdır?
                    futbolu en keyfli izleyecegin stat olacak süphesiz

yatay1. kat olsun, tribünlere acik platform olsun, alcak cati... Türkiyede ilk, esi benzeri olmayan önemli ek noktalar olacak

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    üzülsek mi sevinsek mi bilemedim ...ayrıca bu mevzu 2 yıldır var ..
                    tenis icin üzülmemek imkansiz

öte yandan eksigin görünmesi ve (su an icin)fazlaliklan örtülmesi sevindirici

ayrica ben halen baskanin akyaziya bir akademi insa edecegine inaniyorum
                    spor salonu arsasinda eksik sahalar tamamlanabilir görüsündeyim
                    yapilan 6-7 saha ancak profesyonel takimlarimizi paklar
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.03.2016, 13:40.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bu stadın Vodafone Arena'dan güzel olacağına inanıyorum ciddi ciddi, aynı fikirde olan var mıdır?
                      Şu saatten sonra uğraşsan Vodafone Arena' dan daha kötü yapamazsın Akyazı' yı. O kadar aynı fikirdeyim.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Yetişmesi imkansız diye bir şey yok gayet tabi yetişebilir. Yeter ki yetiştirmek istesinler.
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bence eksik olacaksa yetişmesin, komple olsun geç olsun yine.

Yorum

• İş çatının iskeletinde. Onlar bitince membran, koltuk döşeme ve çim aynı anda olacaktır. Çatı iskeleti 3 ay daha sürer gibi.Keşke 3 Temmuz da stadın açılışı yapılabilse. Ne anlamlı olurdu.Ama zor tabi.

Yorum

• Arkadaşlar membranın iç kısmına ışıklandırma mümkün müdür ya da olacak mıdır?

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İş çatının iskeletinde. Onlar bitince membran, koltuk döşeme ve çim aynı anda olacaktır. Çatı iskeleti 3 ay daha sürer gibi.Keşke 3 Temmuz da stadın açılışı yapılabilse. Ne anlamlı olurdu.Ama zor tabi.
                                okadarda degil abi
                                4 köse ve 10 piramitin uc kolonu kaldi
                                gerisi kolay
                                nisan baslarinda membran baslar (deneme degil, döseme), bu olmasa zaten yetismesi zor olur

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X