Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    33 bin kişilik. Bizimki de 41 bin. Nasıl oluyorsa artık.
    Remzi kardes bizim ilk tribun yatay ikinci kat dik onun icin kucuk gibi gozukuyo ama inan gercekten gorunce fikrin degisecek

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stadın bitmiş halini rüyanda mı gördün ? adam gibi bir animasyon yapılmadı diyoruz uyduruktan bi animasyondan ancak bu kadar kötülenebilirdi bir stad. ayrıca ankarada yaşıyorsun sanırım ama şimdi ki stada araba ile 4 5 dk mesafeye uzak diyebiliyorsun? şaka gibi yahu..
      1. Stadın hemen bir 1-2 mesaj üstte resmi var daha bitmemiş ama nasıl bir yapı olacağı inşaattan belli. Bu inşattan 1999'da yapımına başlanım 2005-2006 da bitirilmiş yani 15 yıl önce başlanıp 10 yıl önce bitirilmiş bir Saraçoğlu bile çıkmaz. Bu ne demek 15 yıl önceki teknoloji ile yapılan Saraçoğlu'nu bile 15 yıl sonra yapamayacağız bu neresinden bakarsan bak rezillik. 15 yıl önce yapıldığı için Saraçoğlu'nun tek eksiği dış görselinin çok iyi olmaması, tepeden iyi ama stadın yanından geçerken öyle ahım şahım değil. Yinede 15 yıl önce yapılan bir stad ve bizim şu komik stada benzemiyor. Bittiğinde dediklerim çıkacak.

2. Stadın dışı beyaz ise ve böyle kesik kesik boşluklu olursa işte Saraçoğlundaki gibi dışında güzel bir görüntü olmuyor ki Fener stadında bizim stad gibi belirginlik yok asla, ama dolgun olunca düz olunca Bayern stadı gibi oluyor. Bizimkisini insan kafasında canlandırabilir en azından ben canlandırabilecek kadar zekaya sahibim.

3.Ankara'da yaşamamla, Şehir takımlarında stadın merkezde olması önemlidir demiş olmamın zıtlık alakasını kuramadım. Ankara'da yaşıyor olunca, Trabzon'u bilmiyor mu oluyorum. Akyazıyı bilmiyor mu oluyorum Arabayla 4-5 dk olur 10 dk olur mesele değil şehirdeki maç öncesi ve sonrası ambiansının düşeceğini kestiremiyorsan o senin problemin.

4.Şaka olan ben değil bu stadı bize yakıştıranda, her defasında merkezde olsun diyorum ama böyle vasat bir stad deniz kenarında iyiki farklılık anlamında bir + katar diye bunu söylüyorum.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sökeriz 52 koltuk, olur biter
        sökmekten yana değilim. Düz hesap yapalım 61000 olsun. Öyle 61'i kusüratlar da aramayalım

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
        Lazanat' lı

Yorum

• Paintte Allianz Arena'nın dış çatısini daha kolay çizersn ! Mantıgin buysa,

hangi verilere dayanarak stadyumun modern olmadığıni söylüyorsun ? Ben bakıyorum da beğenilen stadyumlarin dış cepheleri de Membran , Hemde kalite olrak bizim kullanacağımiz Membran'dan daha düşük.. Ne hikmetse Dümdüz Membran'i beğenirken üçgen formdaki daha meşakkatli dış cephe beğenilmiyor....

Stadyum bütünlüğü diyorsunuz ! Antalyanin stadyumunu beğeniyorsunuz locali tribündeki kesikli yapıyı aşağıliyorsunuz.. maraton tribunde kesikli yapıları cok daha fazla olan bursa stadyumunu beğeniyorsunuz... Loca tribünlerini saymazsak iki tribün arasında 10 metre olan vodafone arena stadyumu sizin icin çağdaşlik ötesi stadyum..

Her Stadyumun birbirine göre ıyi ve kötü yönleri var ! Ve mimari açıdan hepsinin birlikte istenilen gibi olmasına imkan yok özellikle dr bu bütçedeki stadyumlarda ! Tokinin yaptığı Stadyumlar içerisinde Akyazı stadı en iyisi.. Eksikleri tabiki var ! Her stadyumun olduğu gibi .. Allianz arena yapıldıktan sonra günümuze kadar çeşitli tadilatlar yapılarak suanki halini aldı..

Yorum

• Beşiktaş'ın stadının bizden iyi olmasını kabullenen ve bunun normal olabileceği, sonucunda bunların insan eliyle yapıldığını ve kıyaslanabilir olduğu birinin diğerinden daha iyi olabileceğini itiraf eden bazı arkadaşların yazılarını ise şaşkınlıkla utançla okuyarak kınıyorum. Madem öyle, bir kaç yılda bizim ayarımızda "İnsan eli" ile yapılmış stadlardan hangisinden Kıyaslanabilir olarak daha iyi bir stadımız olacak onları da bir dökün görelim. Görelim ki akla kara ortaya çıksın. Sanırım İnsan eli ile yapılmış stadımız kıyaslanabilir olarak döneminin en kötüsü olacak. Olabilir tabi bunlar normal. Bu zekadaki adama böyle stad bile fazla.

Elbette insan eli ile yapılan herşey kıyaslanabilir, kaliteye göre derecelendirebilir. Ancak Son 10 yılda bizden + hiçbir başarısı olmayan hatta çok açık son 10 yılda bizden çok daha geri bir takım olan Bjk'nin layık görüldüğü stad ile bizim stad arasında dağlar kadar bariz kalite farkı olması kabul edilemez. Amatör bir projeyi getirip bize stad diye kakaladılar,
            Gündüz maçlarında bizim stada gittiğinizde şu stadın dışına baktığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Akşamları biraz gaza gelirsiniz tabi, 17 maçta 6-7 kez akşam maçı oynarsak.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Antalya stadinin buyuk tribunlerindeki loca camlarinin egikligi muhtesem. Bizimkisi bina penceresi gibi.
              Yalniz Antalya nin da kale arkasi berbat olmus. Onlar da oraya 3 katli.apartman dikmisler gibi.
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş'ın stadının bizden iyi olmasını kabullenen ve bunun normal olabileceği, sonucunda bunların insan eliyle yapıldığını ve kıyaslanabilir olduğu birinin diğerinden daha iyi olabileceğini itiraf eden bazı arkadaşların yazılarını ise şaşkınlıkla utançla okuyarak kınıyorum. Madem öyle, bir kaç yılda bizim ayarımızda "İnsan eli" ile yapılmış stadlardan hangisinden Kıyaslanabilir olarak daha iyi bir stadımız olacak onları da bir dökün görelim. Görelim ki akla kara ortaya çıksın. Sanırım İnsan eli ile yapılmış stadımız kıyaslanabilir olarak döneminin en kötüsü olacak. Olabilir tabi bunlar normal. Bu zekadaki adama böyle stad bile fazla.

Elbette insan eli ile yapılan herşey kıyaslanabilir, kaliteye göre derecelendirebilir. Ancak Son 10 yılda bizden + hiçbir başarısı olmayan hatta çok açık son 10 yılda bizden çok daha geri bir takım olan Bjk'nin layık görüldüğü stad ile bizim stad arasında dağlar kadar bariz kalite farkı olması kabul edilemez. Amatör bir projeyi getirip bize stad diye kakaladılar,
                Gündüz maçlarında bizim stada gittiğinizde şu stadın dışına baktığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Akşamları biraz gaza gelirsiniz tabi, 17 maçta 6-7 kez akşam maçı oynarsak.

Sen burda ınsanlarin zekasını hangi aletle ölçüyorsun ? Bu haddi kendinde nasıl buluyorsun ? Farkettirmeden izafiyet benzeri bir teori buldun , keşfedilememis bir dehasin da bizim mi haberimiz yok !!

Yorum

• kaka6191

Senın amacın ne bırader.Beğenmıyorsan gelmezsın olur bıter. Sen begenmıyor olabılırsın stadı.sen begenmıyorsun dıye bızdende aynınımı beklıyosun. yorum yaparken kendı fıkrını söyle baskalarının yok zekası yok paıntde cızerım sacma sacma konusup ınsanların canını sıkma.

yeter yahu hep olumsuz olumsuz begenmeyen gıtmez olur bıter ısınıze gelırse.
                  ....

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Paintte Allianz Arena'nın dış çatısini daha kolay çizersn ! Mantıgin buysa,

hangi verilere dayanarak stadyumun modern olmadığıni söylüyorsun ? Ben bakıyorum da beğenilen stadyumlarin dış cepheleri de Membran , Hemde kalite olrak bizim kullanacağımiz Membran'dan daha düşük.. Ne hikmetse Dümdüz Membran'i beğenirken üçgen formdaki daha meşakkatli dış cephe beğenilmiyor....

Stadyum bütünlüğü diyorsunuz ! Antalyanin stadyumunu beğeniyorsunuz locali tribündeki kesikli yapıyı aşağıliyorsunuz.. maraton tribunde kesikli yapıları cok daha fazla olan bursa stadyumunu beğeniyorsunuz... Loca tribünlerini saymazsak iki tribün arasında 10 metre olan vodafone arena stadyumu sizin icin çağdaşlik ötesi stadyum..

Her Stadyumun birbirine göre ıyi ve kötü yönleri var ! Ve mimari açıdan hepsinin birlikte istenilen gibi olmasına imkan yok özellikle dr bu bütçedeki stadyumlarda ! Tokinin yaptığı Stadyumlar içerisinde Akyazı stadı en iyisi.. Eksikleri tabiki var ! Her stadyumun olduğu gibi .. Allianz arena yapıldıktan sonra günümuze kadar çeşitli tadilatlar yapılarak suanki halini aldı..

Bu stadı beğenmemek için profosör olmaya gerek yok, Beyaz rengi böyle boşluklu olunca güzel durmuyor hele gündüzleri çok çirkin duruyor bundan bahsediyorum. Saraçoğlunun alt kısmı mesela hiç güzel değil. Onların gene bir avantajı var maçlarının %95'ini akşam oynuyorlar ve geceleri ışıklandırmayla felan, stad çevresi felan ambiansı kuruyorlar merkezi avantajı ile. Bizde gündüzleri stad çevresinde hele hele soğuk havalarda rüzgarlı havalarda 5 kişi bulamazsın. Maçları da gündüz oynuyoruz epeyce, bizim maç öncesi maç sonrası ambiansımız büyük ölçüde biter. Akşam maçlarında olabilir.

Bayern stadı ile bizim stadı hiçbir şekilde kıyaslamam. Bayern'ın stadının dışıyla bizim stadın dışını kıyaslayanın gözlerine acil en ağır yakın gözlüğü takması lazım.

Ben Antalya'nın stadından hiç bahsetmedim, günümüzde bizim ayarımızda dünyada yapılan stadların "özgün" ve farklılık anlamında neler yapılmış, biz ne yapmışız bundan bahsettim.

Sen Alianz Arena'ya takmışsın her cümlede Alianz, abi bırak tadilatını Alianz'ın ilk hali şu stadla kıyaslanmaz. Benim Alianz ile aynı kalitede stad isteme derdim yok. Bayern düzeyinde bir stad istemiyorum. Ama burda Bjk'nin stadı bizde iyi olsun ne olacak ki yazanları okuyunca deliriyorum. Bizim 85 dk elemekle elenmek arasında gidip geldiğimiz Liveprool'dan 1-2 sene evvel 8 tane yemiş takım. Son 10 yılda Ülkede ciddi şirket kurulup herkesin Bjk'ye çalıştığı, lobilerle 2003'te Şampiyon yapılmış, bu kadar güçlü lobilerle Şampiyon olduğu 2003'te bile Trabzonspor'u yenememiş. 2008'de kimsenin olmadığı ligde 70 puanla bedavadan şampiyon olmuş sıradan bir takım. Son 6 yıldır ise bizimle kıyaslanamayacak kadar başarısız.

Bizim stad'da özgün birşeyler arıyorum, şükrediyorum Deniz'e sıfır stad yani tutunacağımız başka bir şey yok. 2014'te yapılan stadda bile doğamızla övünüyoruz. Arena 2012 de mi bitti ? 2 yıl önce yapılan stad bizim staddan 30 sene sonra yapılmış gibi. Kim ne derse desin. Görsellik açısından.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaka6191

Senın amacın ne bırader.Beğenmıyorsan gelmezsın olur bıter. Sen begenmıyor olabılırsın stadı.sen begenmıyorsun dıye bızdende aynınımı beklıyosun. yorum yaparken kendı fıkrını söyle baskalarının yok zekası yok paıntde cızerım sacma sacma konusup ınsanların canını sıkma.

Oturduğu evi beğenmeyen sokakta mı yatıyor?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen burda ınsanlarin zekasını hangi aletle ölçüyorsun ? Bu haddi kendinde nasıl buluyorsun ? Farkettirmeden izafiyet benzeri bir teori buldun , keşfedilememis bir dehasin da bizim mi haberimiz yok !!
                        Kusura bakma, Haklısın Trabzonspor'u Bjk'den daha düşük takım görüp, tabiki Bjk'ye bizden daha iyi stad yapılabilir, bunlar insan eliyle yapılan yapılar, biri birbirinden daha iyi güzel olabilir diyen bir zekayı ciddi testlerden geçirip, labatatuar sonuçları olmadan küçümsedim aşağıladım Çok üzgünüm. Böyle bir zekaya şunu demek lazımdı, bu bizim insan eliyle yapılan yapımız neden kıyaslanabilir olarak daha üstün olmuyorda biz kıyaslanabilir olarak daha kötü olan oluyoruz. Tabi tabi tabi.

Ben de diyorum ki bu insan eliyle yapılan bir staddan öyle birşey çıksın ki,mesela Malaga taraftarı yada Bordeux taraftarı felan da çıksın desin ki bize Trabzonspor'un gibi bir stad yapın felan böyle ? Alt tarafı bir kaç yıl evvel Alman 2.lig mi 3.lig mi ne takımı olan Mainz'ın beğenmediği proje değilmi bu Ben öyle biliyorum varsa yanlış düzeltin.

Şimdi soruyorum şu stadın dış cephesini çizmek için herhangi bir şeye ihtiyaç var mı ? Kabaca bana 4-5 stad modeli çiz deseler. En cahil insan bile bir iki kare üçgen diktörgen elips bişey çizerdi yani. Bu stadın sıradanlıktan öte bir olayı yok.
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakma, Haklısın Trabzonspor'u Bjk'den daha düşük takım görüp, tabiki Bjk'ye bizden daha iyi stad yapılabilir, bunlar insan eliyle yapılan yapılar, biri birbirinden daha iyi güzel olabilir diyen bir zekayı ciddi testlerden geçirip, labatatuar sonuçları olmadan küçümsedim aşağıladım Çok üzgünüm. Böyle bir zekaya şunu demek lazımdı, bu bizim insan eliyle yapılan yapımız neden kıyaslanabilir olarak daha üstün olmuyorda biz kıyaslanabilir olarak daha kötü olan oluyoruz. Tabi tabi tabi.

Ben de diyorum ki bu insan eliyle yapılan bir staddan öyle birşey çıksın ki,mesela Malaga taraftarı yada Bordeux taraftarı felan da çıksın desin ki bize Trabzonspor'un gibi bir stad yapın felan böyle ? Alt tarafı bir kaç yıl evvel Alman 2.lig mi 3.lig mi ne takımı olan Mainz'ın beğenmediği proje değilmi bu Ben öyle biliyorum varsa yanlış düzeltin.

Şimdi soruyorum şu stadın dış cephesini çizmek için herhangi bir şeye ihtiyaç var mı ? Kabaca bana 4-5 stad modeli çiz deseler. En cahil insan bile bir iki kare üçgen diktörgen elips bişey çizerdi yani. Bu stadın sıradanlıktan öte bir olayı yok.
                          Mainz'ın beğenmediği değil, pahalı bulduğu.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaka6191

Pegeot 208 model bir araba var bilirmisin, 1.4 Dizel Otomatik. Öyle bir şanzımanı varki 59 km hızda kendini 5.vitese koyabilen 1 devirde yol alan. Bir değişik. Mesela sollamaya çıktığında önündeki arabayı bazen ne yaparsan yap geçemediğin bir tuhaf araba. Açıkcası arabada yapay zeka diye bir şey yok. Allah'tan F var kendin değiştirebiliyorsun Manuel kullanıyorsun falan filan şikayet ediyorsun ama gel görki bu arabaya binmek zorundasın yapacak bişey yok alternatif yok. İnsan diyorki 2014 model araba nasıl olur ya bukadar aptal bir arabayı 2014 yılı teknolojisi ile nasıl üretebilirler. Oluyor işte. 2014 yılında hala insanları ahmak yerine koyanlar oldukça her dönem herşey olur. Araç 1990 model olsa kabullenicem ama 2014 olunca bugünki teknoloji ile insan kabullenmek istemiyor.

Şimdi Trabzonsporlu bir insanın da Trabzonspor maçlarını nerde oynuyorsa ordan başka bir yerde maçı izleme şansı yok canlı olarak stadda. Benim isyanımda 2014 yılındayız, bu devirde ortaya çıkan piyasaya baktığımızda neler var ? Dünya'da eşdeğer olarak bizim seviyemizde takımlar nasıl stadlar yapıyor. Dış görselleri hala 1990 larda yapılmış 2. 3.sınıf takımların stadlarına mı benziyor. Yoksa kendi sınıfının en iyilerinden mi.

Burdaki arkadaşları bizim stadyumun bitmiş halinden önce lütfen en az 1 kez, gündüz vakti Saraçoğluna ve gece vakti Saroğlunun çevresine, ve Arena'ya gitmesini daha sonra bizim stada gitmesini tavsiye ediyorum. Elma ile armut kadar fark olmasın istiyorum. Tamam onlar yeşil elma olsun da bizde kırmızı elma olalım ama Elma olalım.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mainz'ın beğenmediği değil, pahalı bulduğu.
                              Mainz 2007'de ,2008'de felan Bundeliga'nın altının da altındaki ligdeydi. 2009 yada 2010'da Bundesliga'ya çıkmadı mı ? Bu stad'a 2009'da başladılar. Bundesliga'ya 2 alt ligden yeni çıkmış bir takımın stad tercihleri arasında olan bir stad kimi görüşe göre beğenilmeyen kimi görüşlere göre biraz pahalı bulunan bir stad. Varsın pahalı olsun. 2 alt ligden Bundesliga'ya çıkmış Mainz'ın stad seçenekleri arasında olan bir stadı bize layık görenler utansın.
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Mainz olayı bir şehir efsanesi imiş. En yetkili ağızdan öğrendik ....
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X