Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğrafta belirttiğim alandaki yapı çatının alt kısmındaki boşluğu çok iyi kapatmış. Bu tarz bir şey diğer tribünlere de uygulansa da kutu gibi bir stad görünümü olsa hoş olmaz mı sizce. Heralde bunu yapmanın bir mahsuru bir zorluğu da olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Şu olayı tekrar buraya taşıyayım. Belki hakkında birkaö görüş belirtirsiniz. Yoksa ulan ne alakasız şeyler düşünüyorum flan dicem kendi kendime.

Yorum

• Destek bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uslubumda bişey yok gerçekler her zaman acıtır.ben gerçek bir trabzonsporluyum ve görüşlerimi yazıyorum .3 aylık tadilat oda güzelmişsıfır stada tadilat .neden peki şimdi yapılmıyor haaaa tokiyapıyor karışamıyoruz demi.bursa stadında bence bir maç izleyin tavsiye ediyorum sonra bana yorum yapın zevkim konusunda .eleştiri nefis kusma diye birşey yok gerçek trabzonsporlu bu ucubeyi beyenmez arkadaş .berbat bir stad işte .

niye bayıyormuşum gerçekler hoşuna gitmeyenler bayar.mesela siz şişkoysanız size ben şişmansınız dersem çok alınırsınız .ama gerçeği derim demi o zaman bana uyuz olursunuz .ama yaa gayet iyisin filinta gibisin dersem hoşuna gider .burda kim kendini kandırır.benmi senmi renkdaşım.

benim nefretim bize giydirilen bu ucube stad müsvettesine ve çalınan şampiyonluklarımıza ve bu düzen ve sisteme.

ben burda kimseyle ne polemik yaşamak istiyorum nede tartışmak.bir trabzonsporlu olarak görüşlerimi yazıyorum ve bu stad bozuntusu ucubeyi beyenmiyorum arkadaş.aslında ts taraftarının yüzde doksanı beyenmiyor.

istediğim stad istediğim stad bursa stadı gibi kale arkaları olan bjk sdtadı gibi dik trübünleri olan ve sivas stadı gibi bir dış kaplaması olan stadttı.hiçbiri olmadı ve bende bunu eleştiriyorum.beğenmediğim sevmediğim şeyi eleştiririrm.kendimi kandıramıyorum söz konusu trabzonspor olunca.

bu stadta 50 yıl oynayacağız bu bmn de yazan herkes bu stad yıkılmdan önce mezara girmiş olucak.şimdi eleştirmessem mezara girincemi eleştircem bu beyenmediğim stadın eksik ititici ve noksan yönlerini.
        Ronin boşuna yorma kendini. Stada senin kadar olumsuz bakan bir allahın kulu yok. Komik duruma düşürme kendini. Gün gelir bu stadı öve öve bitiremeyesin gelir de sırf bu yazdıkların yüzüne vurulmasın diye içinde patlar ya, işte o zaman keşke dersin. Yada demezsin, yeni üyelik alıp farklı biriymiş gibi översin stadı.

Sivas stadına bile özenmek nasıl bir göz zevkidir yarabbim.

İçi böyle ; \__/
        Dışı böyle ; O ...

... bir stadyum istiyorsun sanırım. Hatta Antalya stadının üst katı gibi kopmle balkon tribün olmalı sana göre. Sahada 23 tane kafa izlersin, menajerlik oyunlarındaki gibi. Takarsın emniyet kemerini, aynı anda gondola binmiş de olursun.

Ben senin ömrü hayatında stada maç izlemeye gittiğini de zannetmiyorumya neyse.
        En son kyodou tarafından düzenlendi; 20.03.2016, 10:18.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Kıyaslama yapmaya gerek yok aslında burada ama daha önce de demiştim tamamen objektif bakıyorum olaya, biz tek de çatıyla nakavt ediyoruz o stadı bana göre. Gerisi hikaye. Çatı-tribün arası mesafesi çok fazla ve çok sıradan bir çatı. Fikret Bey'in söylediği Boğaz-Akyazı farkı sadece arsa değeri herhalde.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Şu olayı tekrar buraya taşıyayım. Belki hakkında birkaö görüş belirtirsiniz. Yoksa ulan ne alakasız şeyler düşünüyorum flan dicem kendi kendime.

evet mutlaka localı bölümdeki gibi stadın her yeri resimdeki kapatılmalı.ses hapsedilmeli stada .yoksabasıklığın bir anlamı kalmayacak.basık ama yukarı doğru yükseliyor çatı.ama çevre karahanbakar renkdaşımzın da dediği gibi localı bölümdeki gibi kapatılsa mükemmel olur.ses basıncı en az 2 katına çıkar.usta başkanımıza bu dile getirilmeli.

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              harbiye , konya , bursa açık hava sahnelerinin aynısını trabzon.a akyazı.ya isteyenler ;

kahvede batak oynaya oynaya karbonatlı çayı
              mideye indirmek varken

-kaç kişi akyazı.nın kenarına gidipte
              deplasman maçlarını o açık hava sahnesine kurulacak dev ekranda izleyecek .

-yağmurda , çamurda o sahneye gidenler için ne gibi bir tedbir almayı düşünüyorsunuz .

-maçtan sonra orası nasıl ve kimle doldurulacak . kont adnan.ı mı çağıracaksınız .

-sadece 3 lira olan maça bile seyirci gelmez iken Allah.ın akyazısı.na milleti nasıl getirteceksin de izleteceksin .

çekirdeğe , balgama , sigara izmaritine ne kadar düşkünsünüz arkadaş .
              Birincisi fikri ortaya atan benim ama dev ekranda maç olayını bilmiyorum. Trabzonda doğru düzgün bir konser alanı yok büyük sanatçılar malesef Hayrı Gurde konser yapmak zorunda kalıyor keşke dünya ticaret merkezini yikmayip konser salonuna donusturseydiler.

Yani açık hava sahnesinin birinci amacı konser ve tiyatro gibi sosyal faaliyetler olmalı. Ha deplasmanda oynayacağımız çok önemli maçları orda dev ekranda izleyebiliriz olabilir. Ama bi konser sahnesine bile Trabzonspor açısından bakıyorsunuz.

Ornek verdiğim açıkhava sahneleri yağmurdan çamurdan nasıl korunuyordu biz de öyle koruruz.

Son olarak bu takımın maçına bedava olsa bile gitmem. Ancak şampiyonluğa olan oynayan iddali bir takımın maçına her şartta giderim.

Yorum

• Şurası şöyle burası böyle muhabbetini bırakalım artık.Yeni sezona bir şekilde yetişsinde nasıl yetişirse yetişsin.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beğenirsin beğenmezsin(bana göre tt arenadan sonra en iyi stadyum) ama ''bön görçök tröbzönlöyöm'' diyip bu klübün mabedini ucube diyemezsin.ayrıca lütfen cümle kurarken özenli ol yazdıklarının yarısı anlaşılmıyor ya da en iyisi yazma bi fayda sağlamıyorsun çünkü sadece nefret kusuyorsun.

yok bunu gibi tribün şöyle kale arkası böyle dış cephe ,en ufak mimari mühendlik bilgin yok kardeş ya lütfen bırak bu işi takımla ilgilen.yani tek kat kale arkasını nası dik bir şekilde olabileceğini hayal ediyorsun merak konusu ?
                  Sakin ol dostum
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 20.03.2016, 13:23.

Yorum

• Şurası şöyle burası böyle derken nasıl daha iyi olabiliri konuşuyoruz işte. Amacım kötülemek flan değil. İyi o zaman konuşmayalım burda bekleyelim yetişmesini.

Yorum

Şurası şöyle burası böyle derken nasıl daha iyi olabiliri konuşuyoruz işte. Amacım kötülemek flan değil. İyi o zaman konuşmayalım burda bekleyelim yetişmesini.

Herkes konuşacak herkes görüşünü söyleyecek.Kimse kimseye sen neden konuşuyorsun deme hakkı yok.Kabul edersiniz veya etmezsiniz o ayrı bir konu.
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• deplasman tribünü nereye konulacak acaba, umarım ekrandan görünmeyen biyere konulur. avni akerdeki gibi olmasında :/

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          deplasman tribünü nereye konulacak acaba, umarım ekrandan görünmeyen biyere konulur. avni akerdeki gibi olmasında :/
                          aynen dediğin yerde olacak
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

harbiye , konya , bursa açık hava sahnelerinin aynısını trabzon.a akyazı.ya isteyenler ;

mideye indirmek varken

-yağmurda , çamurda o sahneye gidenler için ne gibi bir tedbir almayı düşünüyorsunuz .

-maçtan sonra orası nasıl ve kimle doldurulacak . kont adnan.ı mı çağıracaksınız .

-sadece 3 lira olan maça bile seyirci gelmez iken Allah.ın akyazısı.na milleti nasıl getirteceksin de izleteceksin .

siz de haklısınız. bu şehir özel bir yer, burdaki insanlar belli politikalar sonucu bu şehire doluşturulmuş. o yüzden istanbuldaki, konyadaki, bursadaki, ankaradakiler gibi davranmamız mümkün değil. türkiye genelinde evrimini tamamlayamamış ne kadar hayvan varsa devlet eliyle tespit edilip buraya yerleştirilmiş. insanlaştırma çalışmaları adı altında çeşitli deneyler yapılıyor ve insanlara sunulan temel,belli başlı hizmetler buradakilere de sunularak hem tepkiler ölçülüyor hem de ilerleme sağlanması hedefleniyor.

bu konuda futbol önemli bir yer tuttu. çünkü burdakiler diğer alanlara nazaran futbola önemli bir reaksiyon verdi. önce tel örgüler arkasında izlenilmesine izin verildi.daha sonra tel örgülere elektrik verilmesi gerektiği önerilse de bu çalışma negatif etki yaratır diye reddedildi.

sanat aşamasına henüz geçilmedi. şu sıralar gözetimli kapalı mekanlarda kağıt oyunları vasıtasıyla kontrollü sosyalleşme evresindeyiz.

ilerleme kaydedildiği söyleniyor. her bulduğumuz yere sıçmıyormuşuz artık, bazı konuları öğrenmişiz. ancak kat edilecek çok yol varmış.

uzun lafın kısası bu tür fikirlerin dillendirilmesi bile ne haddine bu şehrin. yap bi avm, tık milleti içeri. kafa rahat, mis gibi...
                            En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 20.03.2016, 15:26.
                            There is no spoon...

Yorum

• Bi ara bjknin stadıyla aynı gidiyorduk adamlar çimlerin %25 ini filan sermiş bile...
                              Çatı inşaatı bitmeli artık.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

mideye indirmek varken

Ankarada yaşıyor olabilirsiniz fakat dışarda yaşayan birinin Trabzon insanını bu kadar güzel anlatması beni şaşırttı doğrusu.Bizim takımımızda antrenörlük yapan hocaların bile 51 den,bataktan,okeyden kafasını kaldırmadığını varsayaraktan taraftarımızın halini siz düşünün.Çok kültürlü insanımız var doğru fakat okeyci tayfa diye bahsetebileceğimiz toplulukda azımsanmayacak büyüklükte.Siz şimdiden hazırlıklıklı olun satılamayan localarda dönecek okey partilerine.Serdar Bali,Sadi Tekelioğlu tayfası şimdiden sahaya karşı döneceği çift okeyli ellerin hesabını yapmakta.Uzun lafın kısası bizim insanımıza bu stad yeterlidir hatta fazla bile gelir.Babam der hep adam olana çok bile.Dikkat çekici cafeler,restorantlar yapılıp genç nüfüsa hitap edilebilir bir ihtimal.

Yorum

Çalışıyor...
                                X