Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Sonuç olarak piksel tasarım mı yapılacak? Nedir son durum
Takipteyiz...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtrafını nasıl çevirecekler merak ediyorum.Çevirirseler yerden gelen bir insana gözükmez ki.Güzel bir camla çevirmeleri lazım.
Ben de cam tarzı bir şey olacak gibi tahmin ediyorum.Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk tasarımı ile ilgili netleşmeyen bir durum var.Netleşince yakında paylaşacağız.
Takipteyiz...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePiksel olmasındaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerdivenlerin önüne yapılan logo uygulamasının son hali bu arkadaşlar.
Etrafı çevrilecekmiş, üstüne basılmayacak şekilde düzenleme yapılacakmış...
[ATTACH]10291[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence bizimkiler etrafının çevrilmesini falan dinler mi? Dikenli telle bile çevrilse yine taraftar girer oraya.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDıştaki dört kat aşamalı boyalı kısma giriş serbest zaten. Geri kalanı da Trabzonspor logosu olduğu için saygı duyulacaktır...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sanmıyorum Yiğit. Stadyum açılınca görürüz artık.
Daha modern ve estetik bir çalışma yapılıp, kırılmaz cam vb. bir malzeme ile muhafaza edilmesi mantıklı. Hem estetik olarak, hem ergonomik olarak, hem de polemiklerin önüne geçmek adına...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şahsi fikrim,o beyaz kısmın etrafını dikenli telle çevirip tellere elektrik verseler,o tellerin yanına merdiven koyup,üstünden atlayıp,sırf gıcıklığına o beyaz boyaya basacak tonla adam vardır.
Genel profilimiz bu mu ?Değil bence ama bunlar da var...Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsi fikrim,o beyaz kısmın etrafını dikenli telle çevirip tellere elektrik verseler,o tellerin yanına merdiven koyup,üstünden atlayıp,sırf gıcıklığına o beyaz boyaya basacak tonla adam vardır.
Genel profilimiz bu mu ?Değil bence ama bunlar da var...@ okşoholu
Yorum
Yorum