Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hastane kara yolları müdürlüğünün oraya yapılacak. Cumhurbaşkanının özel isteği üzerine Trabzonda turizm adına büyük yatırımlar planlanıyor. Akyazı o planlara dahil olacak. Kesin bilgi yayalım.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Dortmund Trabzon günlerinde milletvekillerinden bizzat aldım bu bilgileri. Bizim süper mario belediye başkanına da bir zamanlar bir proje yaptırdığını, o projenin neden kullanılmadığını sordum. Bana öyle güzel bir açıklama yaptı ki. Aynen şöyle dedi kendinen emin ve gururlu bir şekilde: "Yanlış biliyorsun kardeşim, bizzat ben kendim 5 sene önce bir stadyum projesi çizdirdim ve o proje şu anda yapılıyor Akyazıda." Kalabalıktı, neyse bozmayayım adamı dedim kendi kendime ve gittim selam vererek.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• hastane için en ideal yer avni aker arazisidir.. mevcut numune hastanesiyle birleştirilip kocaman bir hastane kampüsü yapılır.. mevcut fatih devlet hastanesi de yıkılarak yeri belediyeye verilir.. böylece şehrin tam ortasında herkesin yürüyerek gideceği bir hastane olur..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hastane için en ideal yer avni aker arazisidir.. mevcut numune hastanesiyle birleştirilip kocaman bir hastane kampüsü yapılır.. mevcut fatih devlet hastanesi de yıkılarak yeri belediyeye verilir.. böylece şehrin tam ortasında herkesin yürüyerek gideceği bir hastane olur..
          Avni akerin yerine park yapılacak ve büyük ihtimalle yavuz Selim de yerinde kalacak. Hastane yapılacaksa bence en iyi yer sanayinin yeri. Hem şehir içi hem de ulaşım noktasında çok rahat bir yer. Böylece akyazı da spor ve turizm bir arada olur..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İşi yapacak firma adına bu çalışma hazırlandığına göre gerçekliği var sanırım. Keyiften hazırlanmış bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama şu alt taraflar biraz soru işareti. O kısmı biraz doğaçlama yapmışlar herhalde

Yorum

• Hastaneyi Çimentoya yapın demiş Cumhurbaşkanı?
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hastaneyi Çimentoya yapın demiş Cumhurbaşkanı?
                çimentoylamı yapın demek istemiş???
                County of Essex

Yorum

• şu merdiven tasarımını değiştirselerdi keşke, adamın gözünü korkutur.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gürültülü yerde hastane olmaz, bende hastanede çalışıyorum az çok biliyoruz bu işi, saçma bir fikirdi zaten......hastaneler genelde sessiz

sakin, yeşilin bol olduğu, ulaşım açısından kolay yerlerde yapılmalı......
                    avni akerin 5 metre yanında numune Hastanesi var..diyecem ama oda 40 sene önceki akıl. şimdi tabi gereksiz...olmax
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çevre düzenlemesi bittikten sonra böyle yeşil olur umarım
                      Çok kişi bu ayrıntılara dikkat etmiyor.Orayı her zaman yeşil kalacak şekilde ağaçlandırmak gerek.Bu belkide o komplekse yapılabilecek en basit iş. hatta öyle güzel renkli ağaçlar var ki. japon akça ağacı gibi..tabi bu iklime uygun olmalı.. baharda renk cümbüşüne dönüştüğünü hayal edin akyazının..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çimentoylamı yapın demek istemiş???

Çimento Fabrikası ve çevresindeki Sanayi alanı yerine demek istemiştim
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şimdi iki stadın giriş çıkış kapılarına bakın.neredeyse ikiside aynı.bizimkinin önünde yaklaşık 1 metre boyunda 10 metre eninde koruma var.bjk ise koymamış,resimdeki kafaları taraftar düşünün,o demirlerin arkasında oturan ilk iki sırada görüşe engel olmayacakmı.ayrıca görüntü kirliliği oluyor.başka çaresi yokmu.yoksa bjk neden koymamış.onunda yüksekliği aynı.hatta daha yüksek,ayrıca duyduğuma göre üst tribünün ilk sırasına koltuk takılmayacakmış,halbuki stadyumda en güzel izlenen yerlerler her zaman üst tribün ilk sıradır.şimdi avni akerin kapalısındaki üst sıranın ilk basamağında izleyenler bilir,balkon havası...
                          yanlışmıyım

Hangi üstün akıllı icat etti acaba o dana gibi korkulukları o korkuluklar üst kattaki ilk 3-4 sırayı bitiricek .yada alt kattakiler loca sahipleri için yapılmış bi sacmalik o korkuluklar.bu stad zaten deney stadı oldu tüm cinslikler burda uygulaniyor

Yorum

• Bu alana plaj yapılmassa sadece 15 günde bir yasayan bir yer olur

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet bende soracaktım bunu. Şöyle bir görüntü görebilecek miyiz maç geceleri ?

Goremiceksin o iptal oldu.zaten şekilden belli

Yorum

• Muharrem Usta :'' Yeni stadın yanına 5000 kişilik bir stat daha yapılacak. Antrenmanları halka açacağız. Şehirle iç içe olacağız.''
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X