Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad hakkında benimde malesef çok olumsuz düşüncelerim var. Ama ne yazık ki bu saatten sonra dile getirmenin bir faydası yok. Ne gereği vardı tribünü bu kadar çirkinleştirmenin?? Tam bir apartman görüntüsü!
    1280x720-UJT.jpg

Bu da beşiktaşın yeni stadının tribün görüntüsü
    Cd_KaovXEAAA6gm.jpg large.jpg

İki foto arasındaki farkları bulunuz.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• buldum bizim resim aktuel degil
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Siz Akyazı'ya uzak diyorsunuz ya, ben o uzaklığın iki katını bisikletle gidiyorum hergün. Bir de Karadeniz genci olacaksınız. Şehrin değerini bilmiyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad hakkında benimde malesef çok olumsuz düşüncelerim var. Ama ne yazık ki bu saatten sonra dile getirmenin bir faydası yok. Ne gereği vardı tribünü bu kadar çirkinleştirmenin?? Tam bir apartman görüntüsü!
          [ATTACH=CONFIG]8802[/ATTACH]

Bu da beşiktaşın yeni stadının tribün görüntüsü
          [ATTACH=CONFIG]8803[/ATTACH]

İki foto arasındaki farkları bulunuz.
          Locaları kötü olduğu zaten yıl geçti üstünden o konuyu kapattık artık. Diğer foto ise sıradan.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beşiktaş'ın stadı bitme aşamasına gelip meydana çıkınca bizim taraftarın stadla ilgili kötü düşünceleri depreşti Bir defa iki resmin açısı bir değil, kıyaslama yapmak doğru olmaz. Beşiktaş stadının tribünü dik desinler anlarım, onun dışında hiç bir konuda ekstra bir durumu yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• açık hava sahnesi, tesisin yazın bir eğlence mekanına dönüşmesini sağlayabilir. ne bileyim haftalık bir konser, küçük bir tiyatro oyunu vb şeyler iyi olur gibi.
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                açık hava sahnesi, tesisin yazın bir eğlence mekanına dönüşmesini sağlayabilir. ne bileyim haftalık bir konser, küçük bir tiyatro oyunu vb şeyler iyi olur gibi.
                bie tiyatro/opera gercekten fena olmaz
                büyük konserler stadyumda gerceklestirilebilir, ondan ufak bisey güzel olur, 3-4bin kisilik
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bie tiyatro/opera gercekten fena olmaz
                  büyük konserler stadyumda gerceklestirilebilir, ondan ufak bisey güzel olur, 3-4bin kisilik
                  Stadyumda açılış haricinde konser yapılmasın çimler bozuluyor. İki üç bin kişilik bi sahne iyi olurdu gerçekten.Harbiye bile dört bin kişilik.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadyumda açılış haricinde konser yapılmasın çimler bozuluyor. İki üç bin kişilik bi sahne iyi olurdu gerçekten.Harbiye bile dört bin kişilik.
                    okadar stadyumlarda dünyada veriliyorda cimler bozulmuyor, ama bizde bozulacak
                    isini doru yaptinmi bisey olmaz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      okadar stadyumlarda dünyada veriliyorda cimler bozulmuyor, ama bizde bozulacak
                      isini doru yaptinmi bisey olmaz
                      Hatırlarsanız üç dört yıl önce Real Madrid'in özel hazırlattığı çimleri almıştık Avni Aker'e ve çok da güzeldi premier lig düzeyindeydi. Ancak bir yıl sonra iktidar partisinin kongresi stadyumda yapılınca çimler mahvoldu.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sponsor çok sağlam .arkalarında vodofone var.onlar veriyor parayı .biran önce bitsin ki reklamlarına başlasınlar.ne fiko ne şu bu işi bitiren vodofone .bjk de kuruş yok bizim gibi batmışlar bizden daha kötüler bu stadı bitiren vodofone.
                        Beşiktaş Vodafone'dan şu ana kadar sadece 10 milyon dolar almıştır. Stadını bitirdiğin de geri kalan 106 milyon dolarınıda 10 senelik sürede alacaktır. Beşiktaş'ın borcunun dolar bazında artmasının yegane sebebi stadıdır zaten. 120 milyon dolar kadar stada masraf yaptılar ve bunun faizleri ile beraber 400-450 milyon tl stat yüzünden içe girdiler. Tabi loca gelirleride olmadı değil. Yaklaşıl 100 milyon lira 3 senelik loca parasınıda aldılar.
                        En son s.volkan tarafından düzenlendi; 20.03.2016, 21:12.

Yorum

• bjk tüm locaları sattı bizde durum ne acaba?
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bjk tüm locaları sattı bizde durum ne acaba?
                            Renkdasim. Önceden bi başlık acmistim locaları kimler alır diye 3-4 saat sonra kapandı .çokta güzel baslikti .bende merak ediyorum loca satış durumlarını.bence su an sıfır hiç rağbet gormuyor.satilsaydi ello kere haber olurdu.stad yapisini mahvettiler loca mezarligiyla .bakalım hepsi satilicakmi.mantık olarak satılması lazım.turkiyedeki trabzonlu zengin çok ama loca satışında hareket yok.belkide daha satışa çıkmamıştır.

Yorum

• Trabzonlu zenginlerin bi kendine faydası var...
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dolgu alanımızda kesinlikle avm, otel, hastane ve konser alanı olmalı diye düşünüyorum. Başka türlü 7/24 yaşayan yer olamaz
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X