Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu görsellerdeki gibi umarım kat aralarında led reklam panosu olur.
    Hangi resim?

Yorum

• Bu arada tribün boşuklarının sapsarı olacak denildiği yerde bordo'ya hangi federasyon izin verecek, hadi mavi falan açık parlak renk sınıfına giriyo bordonun hiç şansı yok.

Yorum

• 1 numara en güzeli .trabzonspor resmi sitesindeki yorumlara baktığımızda futboldan anlamayanların veya başka takım taraftarlarının mesaj attığını anlıyoruz

Yorum

• o zaman 1 numara ve merdivenlerde açık mavi
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi resim?
            Kulübün paylaştığı 7 tane görselde hocam.
            .

Yorum

• Bu stadın dolu görünmesindeki amacımız ne?
              Kime dolu göstermeye çalışıyoruz.Sahada ki futbolcuya mı? Ekrandaki izleyiciye mi? Tribündeki seyirciye mi?
              Dolu gösterme amacımız sahadaki futbolcu ise; kör değil ya tribüne bakınca ne olduğunu görebiliyor.Ki futbolcu sayıya değil tribünlerden gelen desteğe bakar.
              Tribündeki seyirci zaten olayın tam ortasında fark etmeme imkanı yok.
              Ekrandaki izleyici zaten seyirciyi görmüyor bile.Tribünün bir kısmı görünüyor zaten maç yayınında. Kaldı ki toplam seyirci sayısı sürekli söyleniyor maç içerisinde.
              10 bin kişinin olduğu stadı 30 bin kişi varmış gibi gösterince ne olacak.10 bin kişiden 30 bin kişilik destek getirmenin çözümüne bakalım bence.
              Bu dolu gösterme durumunu cidden merak ettiğim için sordum.Acaba bilmediğim bir durum ne?
              En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 13:21.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anketteki yüzdelerin toplamı neden %100 den fazla?
                Birden fazla seçenek işaretlenebiliyor çünkü.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1 numara iyidir.. Ülkedeki örneklerini görüp 5 i nasıl tercih ediyorsunuz

Boğucu bir atmosfer için bordo diyorum ben..
                  Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mavi tasarımı bir arkadaş yapmış, ben de paylaşılan e-posta adresine yolladım.

Bu haliyle diğer hepsinden daha iyi olmuş bence.. Ancak merdivenler açık renk olmasi gerektiği için Bordo olmaz.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• benim için renklerin önemi yok.piksel saçmalığı olmasın yeter.ayrıca çatal merdiven yapmayın allah aşkına!
                      7 GELİYOR 7

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stadın dolu görünmesindeki amacımız ne?
                        Kime dolu göstermeye çalışıyoruz.Sahada ki futbolcuya mı? Ekrandaki izleyiciye mi? Tribündeki seyirciye mi?
                        Dolu gösterme amacımız sahadaki futbolcu ise; kör değil ya tribüne bakınca ne olduğunu görebiliyor.Ki futbolcu sayıya değil tribünlerden gelen desteğe bakar.
                        Tribündeki seyirci zaten olayın tam ortasında fark etmeme imkanı yok.
                        Ekrandaki izleyici zaten seyirciyi görmüyor bile.Tribünün bir kısmı görünüyor zaten maç yayınında. Kaldı ki toplam seyirci sayısı sürekli söyleniyor maç içerisinde.
                        10 bin kişinin olduğu stadı 30 bin kişi varmış gibi gösterince ne olacak.10 bin kişiden 30 bin kişilik destek getirmenin çözümüne bakalım bence.
                        Bu dolu gösterme durumunu cidden merak ettiğim için sordum.Acaba bilmediğim bir durum ne?
                        Ben diyorum stadı komple siyaha boyayalım full dolu görünsün, taraftar gelmese de olur.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben diyorum stadı komple siyaha boyayalım full dolu görünsün, taraftar gelmese de olur.
                          sorunu kökünden çözmüş oluruz
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mavi tasarımı bir arkadaş yapmış, ben de paylaşılan e-posta adresine yolladım.

Bence Çok kötü..

Yorum

• dolu görünmesinden ziyade boş görünmesin diyoruz. 40 bin kişilik statta 25-30 bine de oynasak(ki bu sayıları da yakalayacağımız) boşluklar açık renk koltuklarda sırıtacaktır. hoş bir görüntü olmayacağını anlamak zor olmasa gerek.

Yorum

• Hoş görüntü olsun isteyen maça gidecek koltuk rengi seçmeyecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X