Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sponsor açıklansada bizde rahatlasak.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi cahilliğime bağışla .kapalı lunapark duymadım hiç.
      Avm içinde var

Yorum

• İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koltuk dizilişi nasıl olacak karar verildimi
        Karar verildiyse bile taraftara tebliğ edilen bir şey olmadı henüz.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başkan bizi sabır testinden mi geçiriyor yada camiaya sabir aşısı mi yaptırıyor?
          Adam nede olsa doktor bizim hastalığımız teşhis etmiş ve ilacı vermiş olabilir
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birilerine rant saglamayan hicbisey o alana yapilmayacak.. burada soylenilen hicbirseyde rant goremiyorum. dolayisiyla olmaz. avm olur, evde binaydi cafeydi olur.. ama oyle muzeydi, hayvanat bahcesiydi falan filan bunlar rant getirmez. dolayisiyla yapilmaz. bizim ulkemizde birilerinin cebi dolmak zorunda dolmazsa oraya birsey yapilmaz.

milletin anasi agliyor, birileri koprude 400 km/h hiz rekoru kirip aksam devlet babalarla bi guzel iftarini acip selfie cekiyor.. yorumlara bak sonra, iste bu iste bizim evladimiz, helal olsun sana, nekadar mutevazi ne kadar duzgun cocuk.. bencede cok guzel ne guzel degil mi ? Bir yandan omru boyunca o kopruden gecmek icin 90TL veremeyecek ama ilk acildigi gece gidip gobek atan haysiyetsiz serefsizler bir yandan boyle hiz rekoru kirmalar.. bir yandan survivordan basini alamayan uyutulmus bir halk bir yandan cocuklarina, anasina, babasina aglayan insanlar...

konu disina ciktigim icin kusura bakmayin, ama dayanamiyorum artik...
            içimdekileri yazmışsın imzamı atarım.
            belediye Başkan'ı komplekse Trabzonspor'a yararı olacak şeyler yapılsın demedi direkt hastane yapılsın dedi altında neler var. Hiçbir katkısı olmamasına rağmen stada isim önerisinde bulundu. Tepki görünce siz mi öyle yaparsınız bende gülcemali yapar akyazıyı bitiririm dedi şimdi büyük bir Deniz dolgusu yapılıyor orada birçok alan yapılacak sosyal yaşam alanları.

Yorum

• bu akilli stad nedir? ne ise yarar? yani bu 15 milyonluk masraf ne icin? aklim almadi.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu akilli stad nedir? ne ise yarar? yani bu 15 milyonluk masraf ne icin? aklim almadi.
                nedir
                100 dönümlük alana wifi
                ekranlar
                app programi
                ve bunlarin elektrik ve elektronik altyapisi

huawei lcd banner run sistemide ekledi yazanlar var ama pek inandirici degil benim icin

ne ise yarar
                stadyumda internete ücretsiz baglanma imkani
                stadyumda yayilmis ekranlardan en güncel bilgilere ulasma kolayligi, video ve pozisyonlarin tekrari
                app i telefonuna indirirsen bu özellikleri akilli telefonundan ulasabilmek+ büyük ihtimallen stadyum ici navi özelligi+ büfelerin satis listeleri vs...

tabi daha neler olacagi aciklanmadi, bunlar akilli stadyumlarda olan siradan özellikler

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nedir
                  100 dönümlük alana wifi
                  ekranlar
                  app programi
                  ve bunlarin elektrik ve elektronik altyapisi

huawei lcd banner run sistemide ekledi yazanlar var ama pek inandirici degil benim icin

ne ise yarar
                  stadyumda internete ücretsiz baglanma imkani
                  stadyumda yayilmis ekranlardan en güncel bilgilere ulasma kolayligi, video ve pozisyonlarin tekrari
                  app i telefonuna indirirsen bu özellikleri akilli telefonundan ulasabilmek+ büyük ihtimallen stadyum ici navi özelligi+ büfelerin satis listeleri vs...

tabi daha neler olacagi aciklanmadi, bunlar akilli stadyumlarda olan siradan özellikler

Vip alanlarda online sipariş vb özellikler de var bildiğim kadarıyla.

Ayrıca stadyumdaki diğer taraftarlarla interaktif uygulamalar(geliştirilirse) kullanmak...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vip alanlarda online sipariş vb özellikler de var bildiğim kadarıyla.

Ayrıca stadyumdaki diğer taraftarlarla interaktif uygulamalar(geliştirilirse) kullanmak...
                    siparis isi her yerden olsa dahada güzel olurdu aslinda
                    ve online ödeme direk passolig kontür/hesabindan

lcd banner run kat arasi icin olacakmi, varmi bir duyumun?
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 01:25.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      siparis isi her yerden olsa dahada güzel olurdu aslinda

lcd banner run kat arasi icin olacakmi, varmi bir duyumun?
                      Lcd konusunu bilmiyorum ama basit konu. Akıllı stadyum işi olayı 180 derece değiştirdi.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Televizyonda seyir zevki için örümcek kameraları çok başarılı buluyorum. Bizim stadımızda da böyle bir uygulama tüm maçlarda olsa.
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• Stad'a wifi getirmek ne kadar doğru tartışılır PSV taraftarı tribünlerinde wifi'nin yasaklanması için anket-propaganda yapmışlardı ki Trabzon gibi bir yere bedava olan birşey ise...Maç'a kolay kolay gelmeyen insanların birde genç kitleye bu durumu açtığımız zaman tribünde ne kalıcak hani taraftarlık?
                          ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stad'a wifi getirmek ne kadar doğru tartışılır PSV taraftarı tribünlerinde wifi'nin yasaklanması için anket-propaganda yapmışlardı ki Trabzon gibi bir yere bedava olan birşey ise...Maç'a kolay kolay gelmeyen insanların birde genç kitleye bu durumu açtığımız zaman tribünde ne kalıcak hani taraftarlık?
                            Adam bedava wi-fi için bir maça 20 TL mi verecek Allah aşkına ?

Çok ihtiyacı varsa gider internet kafeye saati 1 TL'den tepe tepe kullanır interneti
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• simdi bu yazdiklarinizin hangisi cok gerekli? zaten herkesin telefonunda mobil internet var. 100 dönüme wifi yayini yapmak cok mu zor bir sey de 15 milyon tutuyor? hadi onu gectim de bizim millet ne anlar app den bilmem neyden.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam bedava wi-fi için bir maça 20 TL mi verecek Allah aşkına ?

Çok ihtiyacı varsa gider internet kafeye saati 1 TL'den tepe tepe kullanır interneti
                                Asıl durum maç anı az çok taraftar kitlesini tanıyoruz normal hayatta bile kendimizi çok kaptırıyoruz her anı internette yaşıyoruz,paylaşıyoruz futbol izlemek anı yaşamak için varken tribündeki wifi ile futbola ne kadar katkısı olabilir ki internet Cafe varmı hala bilmiyorum ama 1 tl yi vermez yine stadın etrafında bi yerde wifi ye bağlanabilir herhangi bir insan akıllı stad diyoruz bu maç dışında kesilebilir ama maç sırasında odak problemi artacağı kesin.
                                En son Enes Coşkun tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 03:22.
                                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Çalışıyor...
                                X