sponsor açıklansada bizde rahatlasak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi cahilliğime bağışla .kapalı lunapark duymadım hiç.
Yorum
-
İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk dizilişi nasıl olacak karar verildimiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirilerine rant saglamayan hicbisey o alana yapilmayacak.. burada soylenilen hicbirseyde rant goremiyorum. dolayisiyla olmaz. avm olur, evde binaydi cafeydi olur.. ama oyle muzeydi, hayvanat bahcesiydi falan filan bunlar rant getirmez. dolayisiyla yapilmaz. bizim ulkemizde birilerinin cebi dolmak zorunda dolmazsa oraya birsey yapilmaz.
milletin anasi agliyor, birileri koprude 400 km/h hiz rekoru kirip aksam devlet babalarla bi guzel iftarini acip selfie cekiyor.. yorumlara bak sonra, iste bu iste bizim evladimiz, helal olsun sana, nekadar mutevazi ne kadar duzgun cocuk.. bencede cok guzel ne guzel degil mi ? Bir yandan omru boyunca o kopruden gecmek icin 90TL veremeyecek ama ilk acildigi gece gidip gobek atan haysiyetsiz serefsizler bir yandan boyle hiz rekoru kirmalar.. bir yandan survivordan basini alamayan uyutulmus bir halk bir yandan cocuklarina, anasina, babasina aglayan insanlar...
konu disina ciktigim icin kusura bakmayin, ama dayanamiyorum artik...
belediye Başkan'ı komplekse Trabzonspor'a yararı olacak şeyler yapılsın demedi direkt hastane yapılsın dedi altında neler var. Hiçbir katkısı olmamasına rağmen stada isim önerisinde bulundu. Tepki görünce siz mi öyle yaparsınız bende gülcemali yapar akyazıyı bitiririm dedi şimdi büyük bir Deniz dolgusu yapılıyor orada birçok alan yapılacak sosyal yaşam alanları.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu akilli stad nedir? ne ise yarar? yani bu 15 milyonluk masraf ne icin? aklim almadi.
100 dönümlük alana wifi
ekranlar
app programi
ve bunlarin elektrik ve elektronik altyapisi
huawei lcd banner run sistemide ekledi yazanlar var ama pek inandirici degil benim icin
ne ise yarar
stadyumda internete ücretsiz baglanma imkani
stadyumda yayilmis ekranlardan en güncel bilgilere ulasma kolayligi, video ve pozisyonlarin tekrari
app i telefonuna indirirsen bu özellikleri akilli telefonundan ulasabilmek+ büyük ihtimallen stadyum ici navi özelligi+ büfelerin satis listeleri vs...
tabi daha neler olacagi aciklanmadi, bunlar akilli stadyumlarda olan siradan özellikler
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedir
100 dönümlük alana wifi
ekranlar
app programi
ve bunlarin elektrik ve elektronik altyapisi
huawei lcd banner run sistemide ekledi yazanlar var ama pek inandirici degil benim icin
ne ise yarar
stadyumda internete ücretsiz baglanma imkani
stadyumda yayilmis ekranlardan en güncel bilgilere ulasma kolayligi, video ve pozisyonlarin tekrari
app i telefonuna indirirsen bu özellikleri akilli telefonundan ulasabilmek+ büyük ihtimallen stadyum ici navi özelligi+ büfelerin satis listeleri vs...
tabi daha neler olacagi aciklanmadi, bunlar akilli stadyumlarda olan siradan özellikler
Ayrıca stadyumdaki diğer taraftarlarla interaktif uygulamalar(geliştirilirse) kullanmak...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVip alanlarda online sipariş vb özellikler de var bildiğim kadarıyla.
Ayrıca stadyumdaki diğer taraftarlarla interaktif uygulamalar(geliştirilirse) kullanmak...
ve online ödeme direk passolig kontür/hesabindan
lcd banner run kat arasi icin olacakmi, varmi bir duyumun?En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 01:25."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiparis isi her yerden olsa dahada güzel olurdu aslinda
lcd banner run kat arasi icin olacakmi, varmi bir duyumun?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Stad'a wifi getirmek ne kadar doğru tartışılır PSV taraftarı tribünlerinde wifi'nin yasaklanması için anket-propaganda yapmışlardı ki Trabzon gibi bir yere bedava olan birşey ise...Maç'a kolay kolay gelmeyen insanların birde genç kitleye bu durumu açtığımız zaman tribünde ne kalıcak hani taraftarlık?''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad'a wifi getirmek ne kadar doğru tartışılır PSV taraftarı tribünlerinde wifi'nin yasaklanması için anket-propaganda yapmışlardı ki Trabzon gibi bir yere bedava olan birşey ise...Maç'a kolay kolay gelmeyen insanların birde genç kitleye bu durumu açtığımız zaman tribünde ne kalıcak hani taraftarlık?
Çok ihtiyacı varsa gider internet kafeye saati 1 TL'den tepe tepe kullanır internetiAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam bedava wi-fi için bir maça 20 TL mi verecek Allah aşkına ?
Çok ihtiyacı varsa gider internet kafeye saati 1 TL'den tepe tepe kullanır internetiEn son Enes Coşkun tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 03:22.''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
Yorum