İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi resim?.
Yorum
-
Bu stadın dolu görünmesindeki amacımız ne?
Kime dolu göstermeye çalışıyoruz.Sahada ki futbolcuya mı? Ekrandaki izleyiciye mi? Tribündeki seyirciye mi?
Dolu gösterme amacımız sahadaki futbolcu ise; kör değil ya tribüne bakınca ne olduğunu görebiliyor.Ki futbolcu sayıya değil tribünlerden gelen desteğe bakar.
Tribündeki seyirci zaten olayın tam ortasında fark etmeme imkanı yok.
Ekrandaki izleyici zaten seyirciyi görmüyor bile.Tribünün bir kısmı görünüyor zaten maç yayınında. Kaldı ki toplam seyirci sayısı sürekli söyleniyor maç içerisinde.
10 bin kişinin olduğu stadı 30 bin kişi varmış gibi gösterince ne olacak.10 bin kişiden 30 bin kişilik destek getirmenin çözümüne bakalım bence.
Bu dolu gösterme durumunu cidden merak ettiğim için sordum.Acaba bilmediğim bir durum ne?En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 13:21.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnketteki yüzdelerin toplamı neden %100 den fazla?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi tasarımı bir arkadaş yapmış, ben de paylaşılan e-posta adresine yolladım.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadın dolu görünmesindeki amacımız ne?
Kime dolu göstermeye çalışıyoruz.Sahada ki futbolcuya mı? Ekrandaki izleyiciye mi? Tribündeki seyirciye mi?
Dolu gösterme amacımız sahadaki futbolcu ise; kör değil ya tribüne bakınca ne olduğunu görebiliyor.Ki futbolcu sayıya değil tribünlerden gelen desteğe bakar.
Tribündeki seyirci zaten olayın tam ortasında fark etmeme imkanı yok.
Ekrandaki izleyici zaten seyirciyi görmüyor bile.Tribünün bir kısmı görünüyor zaten maç yayınında. Kaldı ki toplam seyirci sayısı sürekli söyleniyor maç içerisinde.
10 bin kişinin olduğu stadı 30 bin kişi varmış gibi gösterince ne olacak.10 bin kişiden 30 bin kişilik destek getirmenin çözümüne bakalım bence.
Bu dolu gösterme durumunu cidden merak ettiğim için sordum.Acaba bilmediğim bir durum ne?
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen diyorum stadı komple siyaha boyayalım full dolu görünsün, taraftar gelmese de olur.sorunu kökünden çözmüş oluruz
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi tasarımı bir arkadaş yapmış, ben de paylaşılan e-posta adresine yolladım.
Yorum
Yorum