atodobi renkdaşıma katılıyorum bence önemsiz bir konu farketmez yani bir sene sonra açalım zaten avni aker yıkılcak diye üzülüyordum bir sene daha yaşamış olur ve bu sene veremediğimiz hakkını vefayı seneye avni akerin son sezonunda veririz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKandırıldınız. Erol Ağaoğlu'na yakın olanlar stadın yetişmeyeceğini biliyordu. Ben de ona yakın birinden öğrenmiştim. Bu asansör hesabı unutma falan gülmüştünüz ama o da gerçek. Neyse. Ağaoğlu stadın yetişmeteceğini 5 aydır biliyor zaten.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye o zaman her çıktığı yerde "Stadyum kesinlikle yeni sezona yetişecek." dedi? Öyle bir mesuliyeti mi vardı?
Adam yetişecek dediği halde yetişmeyince saldıranlar,yetişmez dese işin ne yetiştir diyecek.Kaldı ki bu yöneticinin de verdiği bilgiler işi yapanlardan aldığı bilgiler.Olaylan alakası bile yok yani.
Yani aslında stad falan yapmasalar ne bu kadar laf olacak ne de adamların kafası ağrıyacak.
Kullan Avni Aker'i sana stad yapmaya mecbur muyum?Dese ne diyecek bu millet ben çok merak ediyorum.En son sasone tarafından düzenlendi; 28.03.2015, 18:40.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Hazar_ tarafından düzenlendi; 28.03.2015, 18:49.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen beni anlamak istemiyorsun. Ben asansör yoktu demiyorum. Mühendislik hesapları yapılmadı. Unutuldu diyorum. Daha doğrusu bunu Erol Ağaoğlu diyor. Ne kadar inanması güç ve trajikomik gelse de bu bir gerçek. Milletvekili adayımıza sorabilirsiniz. Aralık ayında stad yetişmeyecek ihale bedeli aşıldı firmada para yok ayrıca asansör hesabını unuttular dedi mi demedi mi açıklasın
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu ben bilmem ben mühendis değilim
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen beni anlamak istemiyorsun. Ben asansör yoktu demiyorum. Mühendislik hesapları yapılmadı. Unutuldu diyorum. Daha doğrusu bunu Erol Ağaoğlu diyor. Ne kadar inanması güç ve trajikomik gelse de bu bir gerçek. Milletvekili adayımıza sorabilirsiniz. Aralık ayında stad yetişmeyecek ihale bedeli aşıldı firmada para yok ayrıca asansör hesabını unuttular dedi mi demedi mi açıklasın
nede olsa zamaninda hata bulunmus
costa blancada mimarin biri 47 katlik binaya asansör planlamayi hepten unutmus
yada viyana havaalanin yeni terminali tuvaletsiz bitirildi
acilisdan önceki genel provada iscinin tuvaleti gelince millet eksik oldugunu anladi
berlinin ber havaalani yillardir bir bitirilemdi, yapilan hatalari buraya siralasam klavye kizarir
okadarda olsun
ayrica o hesaplari statiker firmasi yapar mimar degilEn son selcuk tarafından düzenlendi; 28.03.2015, 19:01."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStaddan sorumlu yöneticinin dediğine inanmayacağız da kime inanacağız peki. Gerçi sen de haklı olabilirsin bizim yönetimin hayatı palavra.
Akyazı da şantiye şefi olan Tansel Dikmen'in facebook üzerinde tamda bu konu üzerine vermiş olduğu cevap ; Asansörler ise ihale kapsamında değildi zaten. Kisacasi sorun yok. Bütün gayretimiz bitmesi icin
Yorum
-
Seçim zamanı para zamanı demektir.Büyük bir ihtimalle devlet imkanları seçim meydanlarına aktarılacak.Dolayısıyla stadlara para verilemeyecek.Yani ''yok çelik yetişmedi yok ince işler var yok bazı yerlerde hata yapıldı gibi saçma sapan palavralara gerek yokkk!!! Bu stadı 2 seçimdir malzeme yapmışlardı şuana kadar çoktan bitmesi gerekiyordu..Trabzon şehri tepki göstermekte sonuna kadar haklıdır..
Yorum
-
Taka Gazetesi 28.03.2015 Tarihinde Trabzon Milletvekili Mehmet Atalay ile Röportaj Yaptı.
Mehmet Atalay, Akyazı Arena'nın dışını aydınlatmak istediklerini, Allianz Arena tarzında bir aydınlatma modeli düşündüklerini ifade etti. Bu aydınlatmanın ciddi bir maliyeti olacağını, bu maliyetin GSM tarafından karşılanmasını talep ettiklerini belirtti.
Her şehrin bir sembolü olduğunu, Akyazı Arena'nın da şehrin bir sembolü olmasını istediklerini, şehre gelen herkesin bu güzel yapıyı fark etmesini istediklerini ifade etti.
Akyazı Arena'nın 24 saat yaşayan bir yapı olacağını, sinema, alış veriş merkezi, restorantlar, müzeler olacağını belirtti. Ayrıca bu Akyazı Arena'nın etrafında spor tesisleri dışında 5 Yıldızlı bir otel planladıklarını, bu bölgeye turistleri çekmek istediklerini ifade etti.
Doğu Karadeniz bölgesinde eğlence tesislerinin olmadığını, bu bölgede Disneyland gibi bir eğlence mekanın da olmasını istediklerini, sadece ülkemizden değil yakın coğrafyadan da bölgeye insan çekmek istediklerini belirtti.
Bir vekilin bu tarz şeyleri zikretmesinin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu tarz isteklerin kamuoyunda daha fazla zikredilmesi gerekir.
Umarım vekilimizin işaret ettiği şeyler gerçekleştirilir.
Gerekli kamuoyu oluşturulursa bu düşüncelerin hayata geçirileceğini düşünüyorum.
Yorum
-
Ufak bir not: Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü makamından istifa etti Mehmet Atalay aday adaylığı için. Kendisi henüz vekil değil.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bizim tribünlerin sahaya yakınlığı ne kadardır kıyaslayarak anlatabilir misiniz?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum