Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılırmıyız ! Bu forumda zor ama bilim yalan söylemez
    Gene ben.

Stadyumun kaplaması şu şekilde olacak. Tribününkerdeki ses saha içine doğru değilde, dışarı doğru yayılmaz mı bu konstrüksiyon sayesinde? Tribünün en üst noktasında duvar falan olmayacak, çatıdan yanlara dogru büyük bir boşluk var.

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.directupload.net sitesinden yapabilirsin.

"Datei auswählen"e tiklayip resimi seciyorsun sonra "Hochladen"e tikliyorsun.

"2.) Bild in Originalgröße" bölümünde bir link var onu buraya koyuyorsun.
      Eyvallah kardesim. Trabzondan selamlar
      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu arada arkadaslar stadi canli görünce cok begendim.
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada arkadaslar stadi canli görünce cok begendim.
          Kardes orda 4 direk mi dikilmis yoksa 3 mü?

Yorum

• İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardes orda 4 direk mi dikilmis yoksa 3 mü?
            Kardesim arabayla gecerken cektim, 5 direkti yanilmiyorsam tam belli olmuyor fotografda
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gene ben.

Stadyumun kaplaması şu şekilde olacak. Tribününkerdeki ses saha içine doğru değilde, dışarı doğru yayılmaz mı bu konstrüksiyon sayesinde? Tribünün en üst noktasında duvar falan olmayacak, çatıdan yanlara dogru büyük bir boşluk var.
              Hoş geldin İbrahim
              Muhakkak ses kaybı olacaktır İbrahim, eğer ses kaybı olmasını istemiyorsan stadyumu camla kapatacağız tam senin istediğin gibi

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoş geldin İbrahim
                Muhakkak ses kaybı olacaktır İbrahim, eğer ses kaybı olmasını istemiyorsan stadyumu camla kapatacağız tam senin istediğin gibi
                Görüyorsun işte ne kadar ileri görüşlü olduğumu.

İnşallah dışarıdaki koridorlara tezahürat yapmış olmayız. Saha içinde hissedilmeyecekse yemişim o akustiği.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Görüyorsun işte ne kadar ileri görüşlü olduğumu.

İnşallah dışarıdaki koridorlara tezahürat yapmış olmayız. Saha içinde hissedilmeyecekse yemişim o akustiği.

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardesim arabayla gecerken cektim, 5 direkti yanilmiyorsam tam belli olmuyor fotografda
                    sagolasin. valla 5 ise iyi, ozaman kaldi 7:-)

Yorum

• ....millet....stadda stad stadda stad diye papağan gibi ötüyoruz ama bakın şu club brügge'nin stadına....adamlar dört duvar gecekondu stad yapmışlar...soğuk ve baraka gibi bir ortamda maç seyrediyorlar....ne bir görsellik ne bir zarafet var....çatıları bile var mı yok mu belli bile değil....sahanın halini hiç söylemiyorum bile....ama takımlarını ateşlemeyi biliyorlar....vasat bir takımları olmasına rağmen verdikleri destekle maçı çevirmesini bildiler....demem o ki kendinizi fazla kasıyorsunuz...bakın elin oğlunun afedersiniz bi tarafı buz tutuyor ve nereye oturdukları umurlarında bile değil...bizim gibi bik bik bik şöyle olsaydı böyle olsaydı diye dertleri de yok....yapılsa ne olur yapılmasa ne olur modundalar....adamlar için önemli olan takımlarına olan bağlılık....gerisi boş....

Yorum

• * İnşallah bu stad dolar ama hiç umudum yok
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * İnşallah bu stad dolar ama hiç umudum yok
                          Eğer ilk maçımızı Real Madrid, Barcelona gibi takımlarla yaparsak dolar. Ancak bir daha da dolmaz mümkün değil. Türkiye'de en fazla taraftarı şikebahçe maçlarında çekeriz o da olsun olsun 30 bin olur daha fazlası hayal. Eğer Avrupa liginde gruplardan falan çıkarsak 35 bini zorlarız ..
                          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• 20 bin ortalama ile oynarsak çok iyi olur..

Yorum

• idda ediyorum o stad her maç fuul dolucak en kötü zamanlarda 30 bin oluruz

Yorum

• İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ....millet....stadda stad stadda stad diye papağan gibi ötüyoruz ama bakın şu club brügge'nin stadına....adamlar dört duvar gecekondu stad yapmışlar...soğuk ve baraka gibi bir ortamda maç seyrediyorlar....ne bir görsellik ne bir zarafet var....çatıları bile var mı yok mu belli bile değil....sahanın halini hiç söylemiyorum bile....ama takımlarını ateşlemeyi biliyorlar....vasat bir takımları olmasına rağmen verdikleri destekle maçı çevirmesini bildiler....demem o ki kendinizi fazla kasıyorsunuz...bakın elin oğlunun afedersiniz bi tarafı buz tutuyor ve nereye oturdukları umurlarında bile değil...bizim gibi bik bik bik şöyle olsaydı böyle olsaydı diye dertleri de yok....yapılsa ne olur yapılmasa ne olur modundalar....adamlar için önemli olan takımlarına olan bağlılık....gerisi boş....
                                önemli olan kendimizi m.utd-inter-barcelona-b.münchen vb kulüplerle ve stadlarıyla kıyaslamak

Yorum

Çalışıyor...
                                X