Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dortmund gibi taraftarın olursa sıkıntı değil de bizim öyle taraftarımız yok o yüzden koltuk rengini ve dizilimini önemseyelim
    Vira ve TG ile (diğer küçük gruplar bu iki grupta birleşecek) iki kale arkasında harika atmosfer yaratılır. Maraton ve diğer tribünler ise seyircilerin toplanacağı alan olabilir. Yani Taraftarlar = kale arkası, Seyirciler = Maraton ve vip bölümü.

O yorumda demek istediğim içerisindeki doluluk oranıyla alakalı. Taraftar doldurursa anlamı kalmıyor kötülüğün.
    MCMLXVII

Yorum

• Vira dediğin grup bir avuç adam, kalabalık değiller o kadar. Aralarındaki tek kalabalık grup TG. Zaten yanyana da gelmez bunlar başlarlar yine ben ben demeye. Bir grup hunharca IHO'yu savunuyor diğer grup ise her maç sonrası borcu kapatın s...rin gidin diye bağırıyor. Bunlar mı yanyana gelecek.

Yorum

• Koltuk rengi ve dizaynı konusunda 3 şeçenek arasından seçilecekse bu 3 seçenek bence şöyle olmalı.
        1-Tek renk Bordo
        2-Alt kat komple Bordo üst kat komple Mavi
        3-Alt kat komple Mavi üst kat komple Bordo
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vira dediğin grup bir avuç adam, kalabalık değiller o kadar. Aralarındaki tek kalabalık grup TG. Zaten yanyana da gelmez bunlar başlarlar yine ben ben demeye. Bir grup hunharca IHO'yu savunuyor diğer grup ise her maç sonrası borcu kapatın s...rin gidin diye bağırıyor. Bunlar mı yanyana gelecek.
          Haklısın ancak TG holiganizm'i hobi edinmeye yönelmiş bir grup. Vira ise daha kültürlü görünen, özgün besteler yapmaya çalışan grup. Zaten bir araya gelmeyecekleri için ikisini de karşı tribünlere yolladım Bana kalsa sadece Vira olsa ne iyi olur.
          MCMLXVII

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Beyler su Sampiyon Trabzonspor yazisi ve kupa resimler yeni stadda nere yerlestirilecek bilen varmi ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haklısın ancak TG holiganizm'i hobi edinmeye yönelmiş bir grup. Vira ise daha kültürlü görünen, özgün besteler yapmaya çalışan grup. Zaten bir araya gelmeyecekleri için ikisini de karşı tribünlere yolladım Bana kalsa sadece Vira olsa ne iyi olur.
              Aynen Vira anlayış olarak çok daha iyi ama Sivas maçında yanılmıyorsam Ertuğrul'un başını onlar yarmıştı. (Ya da onların olduğu yerden atılan bir taş tam emin değilim.) Napoli maçında da sahaya meşale attılar.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler su Sampiyon Trabzonspor yazisi ve kupa resimler yeni stadda nere yerlestirilecek bilen varmi ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                tarihe
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yav allah aşkına kupa resimlerini öyle stad çatısına değilde müze gibi bir yere ya da çıkış tüneline koysunlar.
                  MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu cevap benim yorumuma ise; Koltuk ile 10 yıllık, 15 yıllık olmasının bir bağlantı noktasını göremiyorum.
                    tribün görüş açısı v.s olumsuzluk mevcut, daha çok ona dikkat ettim.

Yorum

• Trabzonspor un müzesi bu kompleksin içine yerleştirilcek mi? Bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla şuanki müzemiz yeni yapılmıştı. Kulüp binası tesisler vs yani kulüple ilgili her şey bu komplekste mi olacak? teşekkürler.
                      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor un müzesi bu kompleksin içine yerleştirilcek mi? Bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla şuanki müzemiz yeni yapılmıştı. Kulüp binası tesisler vs yani kulüple ilgili her şey bu komplekste mi olacak? teşekkürler.
                        may tesisleri satilmadan takimin akyaziya tasinacagini düsünmüyorum
                        may gercekden 1. sinif tesis

müze tasinacaktir büyük ihtimallen
                        stadda fazlasiyla yer olacak
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bence BMN olarak bu tribün bütünlügüne el atmamiz lazim... Cok pasifiz bu konuda

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                          Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence BMN olarak bu tribün bütünlügüne el atmamiz lazim... Cok pasifiz bu konuda

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                            BMN'nin neden böyle bir misyonu olsun mesela?
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forumun takipçisi oldukça yüksek ve aklı başında insanlardan oluşuyor genelde.insanları biliçlendirmeye buradan başlamak hoş olmaz mı? gruplar birleşse buradan organizasyon ve kareografi gibi etkinliklerde fikir alış verişi yapılsa hoş olmaz mı?
                              Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden olmasin ?
                                u will need justice at the end..

Yorum

Çalışıyor...
                                X