Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyiki kimse Trabzonspor hamsi arena falan demiyor burda.. oyleya bir ara hamsi sevmiyorum diye o bizim milli yiyecemiz nasil dersin falan demislerdi. o kisiler nerde ? hamsi sevmezmi oldular artik..
    Bir zamanlar İstanbul'da Beşiktaş ile bir maçımız vardı,tabii stadın yarısı bizim taraftar yarısı Beşiktaşlıların dı..Beşiktaş seyircisi başladı bağırmaya "burası leş gibi hamsi kokuyor" diye ..tabii bizde karşılığını verecektik..Trabzon seyircisi de hep bir ağızdan " olsa da yesek ,olsa da yesek" diye o slogana cevap verdik..geri zekalı istanbul seyircisi sözde bizi kızdıracak belkide bizden çok hamsi yerler ama laf ola beri gele..mübarek hayvana leş diyecek kadar küçülürler.

Yorum

• arkadaşlar ilgisi yok ama bizim constanttın durumu ne oldu şimdi

Yorum

• En etkili ambians tabiki Beşiktaş'ta, Bursa'da olur. Çünkü bunlar zaten tribünde çok iyiler. Bizim gibi her kafadan bir ses çıkmıyor.

Yorum

• Arkadaşlar kale arkasında loca prekastları için normal tribünden kaç sıra işgal edildi tam olarak bilen var mı ? Canlı yayın kamerasından gördüğüm kadarıyla 4-5 ' ten fazla gibi ama çözünürlük beni yanıltıyorda olabilir tabiki.
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-Oturup hesaplamak gerek. Düz bir (yahut eşkenar dikdörtgen formlarındansa) yüzeydense bu geometrik derinlik bazı kolaylıklar sağlıyor.
            2-Hesaplanmayan hiç bir şeyin akustiğe faydası zararı konuşulamaz. Ses şiddetinin yapay olarak(kaynağı dışında) hissedilir etkisinin arttırılması bir ses bilimi alanı olduğu gibi ; akustiğin asıl önemli çalışma alanı ses kaynaklarından çıkan kaynak sesin , uygulama alanında anlaşılamaz gürültüye dönüşmesini azaltmaktır. Yani bir şeyin akustiğe faydasının olmuyor oluşunun her koşulda ve rasyonel biçimde oluşturulan sesin şiddeti ile ilişkilendirmek hatalı bir sonuçtur.
            3-Bu farkı tribünün içinden hissedebilirdin ama sahanın orta noktasında hissedemeyebilirsin.
            4-Hayır , etkisi var ancak bu tek başına yeter kriter değil.
            belki daha iyi bilirsiniz.bazı arkadaşlar vodafone arananın çatısının daha basık olmasını bizim stata göre avantaj olarak görmüş.bende kısa bir müddet itü'de ses akustiği ve yalıtım üzerine eğitim almıştım. Eğitimi veren bayan prof türkiye ve dünyada önemli akustik projelerde imzası olan biri idi.çok fazla olmasıda kaba hatlarıyla, öğrendiğim kadarıyla ses,tıpkı su gibidir bulduğu açıklıktan çıkma dağılma eğilimdedir,bu açıdan vodafone arena çatı aralarının açık olması bizim statta ise çatı ile tribün arasının kapalı olması avantaj gibi görünüyor katılır mısınız? Ve birde sanırım ses kaynağı ilk etapta yükselme eğilimi gösterir ve karşılaştığı zeminin yapısına göre az yada fazla kayıba uğrayarak yayılır. ( tabiki bunun yanında dalga boyu,frekans şiddeti v.s önemli unsurdur çok spesifik terimlere değinmeden kabaca ifade ediyorum)Bu durumda statımızın çatısının alt kısımına yapılması muhtemel kaplama malzemesi önem arzeder diye düşünüyorum,katılır mısınız?
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 12:31.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belki daha iyi bilirsiniz.bazı arkadaşlar vodafone arananın çatısının daha basık olmasını bizim stata göre avantaj olarak görmüş.bende kısa bir müddet itü'de ses akustiği ve yalıtım üzerine eğitim almıştım. Eğitimi veren bayan prof türkiye ve dünyada önemli akustik projelerde imzası olan biri idi.çok fazla olmasıda kaba hatlarıyla, öğrendiğim kadarıyla ses,tıpkı su gibidir bulduğu açıklıktan çıkma dağılma eğilimdedir,bu açıdan vodafone arena çatı aralarının açık olması bizim statta ise çatı ile tribün arasının kapalı olması avantaj gibi görünüyor katılır mısınız? Ve birde sanırım ses kaynağı ilk etapta yükselme eğilimi gösterir ve karşılaştığı zeminin yapısına göre az yada fazla kayıba uğrayarak yayılır. ( tabiki bunun yanında dalga boyu,frekans şiddeti v.s önemli unsurdur çok spesifik terimlere değinmeden kabaca ifade ediyorum)Bu durumda statımızın çatısının alt kısımına yapılması muhtemel kaplama malzemesi önem arzeder diye düşünüyorum,katılır mısınız?
              Katılırmıyız ! Bu forumda zor ama bilim yalan söylemez

Yorum

• stadın akustiğine öyle pek fazla kafa yormayın..kale arkalarında 1-2 bin kişi hariç stadın büyük çoğunluğu yine suskun kalacak,haaa akustik belki çekirdek sesleri için iyi olabilir ona bir şey diyemem.

Yorum

• Çatının Çelik konstrüksiyonu; (Bizimki de gözükecek galiba)

Olimpiyat stadındaki gibi bir yapıyla gizlenemez mi ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar kale arkasında loca prekastları için normal tribünden kaç sıra işgal edildi tam olarak bilen var mı ? Canlı yayın kamerasından gördüğüm kadarıyla 4-5 ' ten fazla gibi ama çözünürlük beni yanıltıyorda olabilir tabiki.
                    normal basamaklardan 3 sıra alıyor loca camı önünde ki düzlüğü de sayarsan 4 basamak görünüyor.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çatının Çelik konstrüksiyonu; (Bizimki de gözükecek galiba)

Bu şekilde kalması ileride akustik reflektör kullanım imkanı açısından daha iyi.
                      Bu konstrüksiyon kullanılarak saha ortasına doğru ses şiddetinin arttırımı noktasında anlamlı bir iyileşme sağlanabilir.

Son 15 yılda sektörel açıdan anlamlı bir ürün ve üretici çeşitliliği oluşmuş durumda . Ağırlıklı olarak katma değeri abd'ye giden çok önemli şirketler var , malzemelerini ithal ettiğimiz.

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elbette öyle . Dalga boyu kısaldıkça meteryalin reflekte özelliği artış eğilimine sahip olsada genel anlamda her meteryalin iyi çalıştığı frekans aralıkları farklıdır. Malzeme birinci unsur. İkinci unsur ise ses kaynağı ile ses şiddetinde anlamlı bir iyileşme istediğiniz alan arasında bu meteryallerin doğru oranda ve açıda kullanımı... Tabi bu temel döngüyü , akustik arızalardan bağımsız ele alıyoruz. Yoksa öncelikli iş (indoor alanlar için) düğüm noktalarının(node) hesaplanması , oda içi ekolizasyonunun düzeltilmesi ve sesin iletilmek istediği noktalarda sesin mümkün olduğunca lineer(bozulmadan) aktarımını sağlamaktır. Burada anladığım kadarıylayla elde etmek istediğimiz ise ses kaynağından dağılan enerjinin kritik bir reverbasyon limiti olmaksızın amplifiye edilerek sahanın ortasına aktarmak.
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 13:50.

Yorum

• Proje de hayal ettigimiz bazi seyler olmadi ama bu saatten sonra israrla ustunde durmamiz gereken tek sey hafif rayli sistemin yapilmasi.

Bizim insanimiz trafik sorununa alisik degil eger bu duruma cozum bulunmazsa 1 macta sorun yasayan 2. maci evinde veya kahvehane de izler.

En az stattan Meydan'a olacak sekilde bi hat kurulmali zamanla Ktu'ye kadar bu hat genisletilmeli.

Bu konuyu kimle konussam dolmuscular ayaga kalkar diyor, bize ne yahu kac kisi bu adamlar ne isteseler yaptiriyorlar Belediye'ye, bizim Kayseri'den veya Eskisehir'den ne eksigimiz var.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Proje de hayal ettigimiz bazi seyler olmadi ama bu saatten sonra israrla ustunde durmamiz gereken tek sey hafif rayli sistemin yapilmasi.

Bizim insanimiz trafik sorununa alisik degil eger bu duruma cozum bulunmazsa 1 macta sorun yasayan 2. maci evinde veya kahvehane de izler.

En az stattan Meydan'a olacak sekilde bi hat kurulmali zamanla Ktu'ye kadar bu hat genisletilmeli.

Bu konuyu kimle konussam dolmuscular ayaga kalkar diyor, bize ne yahu kac kisi bu adamlar ne isteseler yaptiriyorlar Belediye'ye, bizim Kayseri'den veya Eskisehir'den ne eksigimiz var.
                          Kesinlikle katılıyorum. Samsunda'da yol kestiler bilmem ne yaptılar şimdi hiç bi sorun yok.

Raylı sistem şehrin reklamı ve dışarıya verdiği resim açısındanda çok mühim.

Akçaabattan başlayıp havalimanına kadar olmalı mutlaka
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Proje de hayal ettigimiz bazi seyler olmadi ama bu saatten sonra israrla ustunde durmamiz gereken tek sey hafif rayli sistemin yapilmasi.

Tirebolu'dan Alporta kadar sahilden çift hatlı demiryolu için master plan hazırlandı . Çed raporu hazırlandı. 2018'de ihale edilecek.

Bizim adam akıllı milletvekillerimiz olsaydı örneğin Tıpkı İzmir'deki İzban gibi TCDD yatırımı ile bir banliyö hattı oluşturulabilirdi , ileride Erzincan-Trabzon YHT'ye entegre çalışacak.

YHT yolcu taşımacılığı için ihtiyaç olan garı akyazı bölgesinde kurarsın ; stadın dibinde . Zaten liman bağlantısı olmak durumunda . Alport'tan bulk ve konteynır çalışacak yük trenleri olacak. Sen de ayrıca bu hattı Akyazı-Havalimanı banliyö hattı olarak işletebilirsin. Bu nedenle Akyazı ile Havalimanı arasında kalan Erzincan-Trabzon YHT projesinin final etabı , en başta müstakil bir banliyö hattı olarak ele alınarak ; Türkiyenin ana demiryolu aksına bağlantısını yapmadan seneler önce Trabzon halkını raylı sisteme aşina hale getirebilirdin.

Biz ne yapıyoruz ?
                            Armutun pişip ağzımıza düşmesini bekliyoruz.
                            Bu kafa ile 2025'den önce zor görünüyor.
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 14:46.

Yorum

• Locali tribünün arkasindaki direkler yerlestirilmis...foto atacam ama nasil oldugunu bilmiorum
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Locali tribünün arkasindaki direkler yerlestirilmis...foto atacam ama nasil oldugunu bilmiorum
                                http://www.directupload.net sitesinden yapabilirsin.

"Datei auswählen"e tiklayip resimi seciyorsun sonra "Hochladen"e tikliyorsun.

"2.) Bild in Originalgröße" bölümünde bir link var onu buraya koyuyorsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X